רומי היקרה,שלום לך, אני קוראת את המאכלים שעוברים לך, לפי דעתי יש לך אפשרות לגוון יפה וטעים.
1.דייסה - אשפר לגוון את סוג הדייסה. למשל יש דייסות לתינוקות של חברת " בי אנד די" שהן נוחות להכנה בטעמים של - סולת,דגנים,קורנפלור.
2.גבינה לבנה - אפשר לתבל בשמן זית,זעתר,מלח,אבקת שום,אבקת מרק בצל,אבקת מרק פטריות, בצל מגורר דק בפומפיה,ועוד כיד הדמיון
הטובה עליך ...
3.תפוח אדמה - יכול להיות פירה טעים בתוספת כפית מרגרינה,מעט בצל מטוגן ותבלינים.
על מצע של פירה אפשר להכין קציצות בשר רך רך ברוטב אדום . ( את מטגנת בצל במעט שמן כאשר הוא מזהיב את מוסיפה
רסק עגבניות , כמה דקות על אש קטנה , מוסיפה מים חצי סיר. ברתיחה מוסיפה מרק בטעם עוף ומרק בטעם פטריות את הקציצות , אש קטנה מכוסה עד שמוכן )
4.שקשוקה - פיקנטי וטעים . אפשר על מצע של פירה . (שקשוקה - מטגנת פלפל ירוק ו/או גמבה במעט שמן אחרי דקה מוסיפה כף רסק עגבניות ועגבניות טריות ,על אש נמוכה כעשרים דקות, מלח ושום חתוך עשר דקות על האש ומוסיפה 2 ביצים מקשקשת אותן ומוכן.)
5.סלט ביצים - ביצים קשות מגוררות בפומפיה ,מיונז,מלח,אם עובר אז מלפפון חמוץ מגורר דק דק ,אם לא עובר אפשר כמה טיפות של לימון (או מיץ לימון)
אפשר להוסיף לסלט ביצים גם טונה מפוררת.
6.אפשרי לגוון את המרק באבקות מרק עוף בטעם שונה או לקנות מרקים מוכנים של אוסם ולהוסיף ירקות ולבשל.
יש מרק אפונה למשל שהוא מאד טעים ושונה.
יש לי עוד רעיונות רבים, תיכתבי לי אם זה מספיק... בתיאבון והנאה . מיכל .