נמאס לי להיות היוזם

TNAFAN1

New member
נמאס לי להיות היוזם

אני מרגיש אם אני לא אגש למישהו ואפתח שיחה אף אחד לא יגש אליי וינסה לפתח איתי שיחה, נמאס לי תמיד להרגיש נדחף משהו או אולי תמיד ליזום בכל דבר בא לי שפשוט יגשו אליי.... מה לעשות? נ.ב. אני לומד כרגע בי"ב

neta 89

New member
כנס..

נמאס לך להיות היוזם.. נמאס לי להיות היוזמת.. ובעצם אף אחד לא ממש רוצה להיות יוזם.. אבל תחשוב על זה ככה לפחות אתה מנסה לפתח שיחות מנסה לפתח קשרים שזו תכונה מצויינת.. מישהו אחר במקומך פשוט יחכה שיפנו אליו ושיפתחו איתו שיחות.. וזה בעצם לא יקרה אף פעם. אז אני חושבת שליזום וכן להידחף וכן להתחיל שיחות זה דבר טוב אחרת לא תצליח לפתח את החיים החברתיים שלך.. פשוט תחיה עם זה, לאט לאט אתה תראה שגם אחרי שאתה יוזם ומפתח דברים גם יפנו אלייך, אני בטוחה בזה - מנסיון. בנתיים קח הכל בחיוך ותמשיך ככה. בהצלחה :)

...

נכון שזה לפעמים מעיק ומעצבן אבל יש לך תכונת אופי מעולה וזה פור לך ! תנצל אותה ותהנה ממנה... אין מה להתבאס - הכל פיקס :).

כמו שאתה חושב,ככה כולם חושבים !

אתה חושב שאם אתה לא תיזום שיחה אז אף אחד לא יזום איתך שיחה, אך אתה לא היחיד. כולם חושבים ככה, פשוט אתה זה שנכנע ראשון וניגש לאנשים. אם זה כ"כ מפריע לך, תנסה לחכות עוד קצת עד שאנשים יגשו אלייך :) מקווה שזה יעבוד, בהצלחה !

ככה זה

בחיים, אם לא תיגש לאחרים הם באמת לא יגשו אליך. לא הבנתי למה זה נקרא להידחף? אתה מרגיש לא רצוי?

למעלה