נמאס לי להיות לבד...

נמאס לי להיות לבד...

איך זה קורה? רק אלוהים יודעת. אני בטח לא. זה לא שאני נראה כמו איזו מפלצת או משהו. זה לא בריון מטומטם שלא חושב על שום דבר מעבר לפיצוח גרעינים. איך לעזאזל אני נדפק ככה? למרות כל המעלות שלי (או אולי בגלל כל החסרונות) אני תמיד מוצא את עצמי לבד. זה בקשה גדולה מדי למצוא מישהי שגם תרצה אותי וגם אני ארצה אותה? למה אני תמיד נתקע במצב שאם אני רוצה אותה לה לא מתאים ומי שרוצה אותי לא מתאימה לי? איך זה? אני בטוח עושה פה משהו לא נכון. כולם מצליחים למצוא קשרים עם בני ובנות המין השני. איפה אני טועה? נמאס לי כבר להיות לבד. איזה מין צורה לחיים זה לשבת לי כאן כשרק המחשב הארור מארח לי חברה? זה כל כך הרבה לבקש? זה כל כך יותר מדי? למה היא תמיד חייבת להיות מטומטמת כדי שהיא תרצה אותי? או אינטליגנטית אבל צעירה מדי? למה אני תמיד מוצא את עצמי חוזר הביתה לחור ריק וקר שכזה? איפה אני טועה פה? מצטער שאני תוקע פה כזו מגילה אבל אני כבר רוצה לצרוח מזה. אני צריך שמישהו יקשיב לי ויגיד משהו יותר מ"עוד יבואו בנות, אתה כבר תראה". בסרט הזה כבר הייתי. בסרט הזה אני תקוע כבר שבע שנים. ודי, נמאס לי. אז אני צוחק על זה, טוען שאני לא אתחתן עד גיל שבעים. אני צוחק כי אחרת לא ישאר לי שום דבר אחר לעשות אלא לבכות. כן, חלק מזה זה באשמתי. איכשהו אני, שתמיד יש לי משהו להגיד בכל נושא ובכל מצב - כשאני מוצא את עצמי באחד על אחד עם מישהי, אני נתקע והמוח לא מסוגל להעלות משפט אחד. וכן, אני יחודי, החשיבה שלי לא קונבציונלית. זה באמת כל כך גרוע שכל מי שמתאימה מתרחקת? זה כל כך הרבה לבקש מישהי שלא חושבת שאקסיומה זה סוג של מחלה? שוב, מצטער על האורך וכל התלונות. פשוט כבר נמאס לי להחזיק את זה בפנים ולחייך ולהעמיד פנים שאני הבחור החייכני שמרוצה ממה שאלוהים הגריל בשביל הגורל שלו. לפעמים אני מרגיש כמו הירח - בולט ונוצץ אבל כל כך בודד לו בשמיים בזמן שמסביבו הכוכבים קורצים אחד לשני בחדווה. איזה גועל של הרגשה.

ה מוזה

New member
אני לא מכירה אותך בכלל

רק קראתי אותך כאן עכשיו וקצת בעבר ויש לי תחושה שאתה קיפוד שמחפה על חוסר בטחון עם שליפת קוצים של שנינות והומור .. חשבת פעם להיות ,פשוט אתה ? כי לבחורות יש חיישנים לזהות מסיכות וקיפודים ואולי דווקא הן אוהבות יותר את מה שמתחת לעטיפת הסופר בטחון עצמי ואולי אני בכלל טועה .. אבל לא אומר לך "שעוד יבואו בנות ".. כי לא תמיד זה עובד ככה , לפעמים מספיק שתבוא ..אחת .

בעבר אמרו לי שאני נוטה להיות קיפוד

(אם כי מי שאמר לי את זה היה מישהו שלילי ביותר לגבי) ואני זוכר את הפתגם שאומר שכששניים אומרים לך שאתה שיכור, כדאי שתלך לישון... נתת לי חומר למחשבה (וזה רציני מכדי שאני אוכל בשלוף להסכים איתך או לא להסכים איתך)

ה מוזה

New member
../images/Emo50.gif

למדתי בחיי(הלא ארוכים) שדווקא אלו שאמרו לי את מה שלא תמיד אהבתי/רציתי לשמוע עשו עימי חסד בכך שלא נתנו לי להאמין בדבר הלא נכון . שמחתי לקרוא את התגובה שלך ,למען האמת חששתי מאיך תגיב קיוויתי שתצליח לראות מעבר למילים (שלא כללו חיבוק ויהיה בסדר) את הכוונה הטובה והיא שתמצא את האושר שלך ואת זו שתחלוק אותו עימך שבוע טוב ובהצלחה

AndreaCorr ©

New member
יקירי

קודם כל,
ענק, רק כדי שתדע שאתה בשום פנים ואופן לא לבד, ויש אנשים שאוהבים אותך. אני באמת חושבת שאתה מקסים ואני יודעת שמה שאני אגיד עכשיו תהיה הקלישאה הגדולה מכולן אבל גם הנכונה מכולן: יש הרבה דגים בים. אתה תמצא את הבחורה שלך. אולי זה יקרה מחר ואולי זה יקרה בעוד שנה, אבל זה יקרה. זה מזכיר לי את אחי. הוא היה יושב מבואס כי אין לו אף אחת, והיום הוא בן 32. נחש מה? ביום שלישי הוא מתחתן. זה לא שאתה כבר מבוגר ובלחץ למצוא מישהי. תהנה מהחיים, תנצל כל רגע..אני יודעת שלהיות לבד SUCKS אבל אני יכולה להבטיח לך שבנאדם כמוך לא ישאר לבד לעוד הרבה זמן. שלא תעז להתפשר על פחות חכמה או פחות אינטיליגנטית. עדיף לחכות קצת ושתגיע המישהי הנכונה שתתאים לך. אוהבת

מממ...../images/Emo60.gif

זה מצב קשה, אני מסכימה איתך. קשה למצוא בחורה שתתאים בדיוק לסטנדרטים שלך. קודם כל - אני שמחה שאתה לא מתפשר על בחורה לא חכמה שכן רוצה אותך, כי אחרת תהיה במערכת יחסים שתספק את הצרכים שלך, אך לא תגרום לך לאהוב. שנית, אני טוענת שדברים טובים מגיעים דווקא כאשר לא מחפשים אותם. כל בחור מעל גיל עשרים שפגשתי והוא מחפש בת-זוג לא ממש מוצא אחת
אני מציעה לך, עם כל הקושי שבדבר, לא לחפש בת-זוג, ולא לחשוב על כמה אתה לא מוצא את הבחורה המקסימה והאינטיליגנטית שתסלק את הבדידות שלך. וברגע שתפסיק לחפש, זה יגיע. ברגע שתפסיק להתעסק בזה, זה יקרה. ככה אני מאמינה, וזה מה שאני מציעה לך
ועוד משהו - נסה להתרחק כמה שיותר מהמחשב. נכון, דרך המחשב אתה מכיר אנשים ואתה לא בודד יותר, אבל כמו שכבר אמרת - המחשב הוא זה שמארח לך חברה, לא האנשים שאיתם אתה מדבר דרכו. ועוד טיפים קטנטנים: צא לבלות, חייך, בּכה אם אתה מרגיש צורך ואל תשכח לעולם שכולנו כאן אם אתה צריך משהו, ולו הדבר הקטן ביותר. בהצלחה
ליאת.

../images/Emo140.gif חוק מרפי ../images/Emo9.gif

אולי את צודקת (מי כמוני יודע שהקשר הפוטנציאלי הכי טוב שאי פעם הגיע לכיווני הגיע אלי באוטובוס בזמן שקראתי ספר) תודה על התמיכה... ואת צודקת בקשר למחשב
אולי באמת הגיע הזמן להתרחק ממנו קצת

Shusho

New member
ליאת, עם כל הכבוד לתגובה שלך -

את לא חושבת שזה קצת שונה? את בת 15. הוא לא.

sh53

New member
אתרי הכרויות/פורומים אתה כבר מכיר

אם מתאים לך, אז נסה גם את זה (גם משם מכירים וגם שם צומחת אהבה, אז לך על כל האפשרויות). אם לא מתאים לך - למה שלא תכתוב בפורום החברתי למנהלים הודעה שאתה מחפש מישהי מהצפון למטרת בילוי ולהעביר את הזמן יחד ובכיף? לא כתבתי בכוונה את המילה הכרות/אהבה, כי אולי זה מלחיץ אותך (כמו שכתבת שאתה תמיד נחמד וסימפטי כשאתה בין החבר'ה, אבל כשבאים למטרת הכרות ופגישה 1 על 1, אתה שותק. אולי אם מטרת הפגישה היא רק לבילוי ולהעביר את הזמן יחד, אולי אז לא תפחד ולא תרתע? אתה במילא כותב כבר בפורום החברתי, אז מה איכפת לך להעלות לשם הודעה נוספת? אם אתה מתבייש, כתוב לי כאן, ואני כבר אדאג שלא תתבייש

|חיבור| תודה ../images/Emo9.gif

כשאני אצליח למצוא ניסוח מתאים אני באמת אכתוב בפמ"ח (ואולי גם בסינגלס קלאב).... תודה תודה תודה

מ ס ט י ק

New member
אני כ"כ מסכימה איתך!!!

אני גם מרגישה כמוך... אותי זה מאוד מעודד לשמוע שאני לא לבד שמרגישה ככה, והאמת שאני יודעת שאני לא היחידה.. ההרגשה של "לבד" זו אחת מההרגשות הכי לא נעימות שיש, במיוחד כשמסביבך אתה רואה אנשים ביחד, זוגות מאוהבים, אנשים מחובקים וכד'... כמו שאמרו לפני האהבה בד"כ מגיעה מתי שלא מצפים לה, גם אם זה ניראה שהיא לא תגיע אף פעם אני בטוחה שהיא תגיע (אני גם מנסה לעודד את עצמי במשפט הזה). אני שהקשר היחיד שהיה לי נמשך שבועיים בקושי, אחרי שהכרתי אותו ממש שלא ציפיתי לזה (וגם זו לא הייתה ממש אהבה). אני רואה אנשים מסביבי שניראים ממש $&#!)%#$ ויש להם אהבה - ומה איתי? אני בטוחה שגם אתה מרגיש ככה תיראה - אני יכולה לנסות לעודד אותך אבל זה קשה כי אני מצליחה לעודד את עצמי רק כשאני אומרת שבסוף יהיה לי מישהו!!! סורי על ההודעה המבולבלת מאוד, אבל אני במצב רוח קצת "מבולבל" בזמן האחרון.. יהיה טוב, בסוף לכל סיר נימצא המכסה שלו!

Shusho

New member
רוג.

hey, מה כבר יש לי להגיד? את המילים הכי מעודדות שכולתי למצוא בשבילך ביקשת שלא אומר. ובמחשבה שניה - אתה לגמרי צודק. את מה שיכולתי להגיד אמרו כבר כולם לפני. אני תמיד פה כדי להקשיב (עד כמה שמישהו בכלל רוצה לדבר איתי
).

../images/Emo140.gif

מותר לספר לך את הסיפור שלי? שונה אך דומה...במשך שנתיים וחצי הייתי צריכה את הבדידות שלי וכשהתעוררתי מהמצב הזה מצאתי את עצמי לבד. מה שעוד יותר הכניס אותי למוד של "לבד". הרגשתי שטוב לי ככה, פחדתי מדי לצאת מזה. פה אנחנו שונים. איפה אני רואה דמיון? במקום בו שנינו כותבים את ההודעות שלנו. את בן הזוג שלי הכרתי בתפוז. אני,שחרטתי על דיגלי שלא מאמינה בהכרות ברשת ושהכרזתי ועדיין מכריזה שאני לא פוגשת אחד על אחד אנשים מהרשת אלא רק במפגשי פורום. זה התחיל משיחה רגילה. לשנינו תחום עניין משותף (אופנועים). מפה לשם זה מתגלגל לזה שהוא מגיע למפגש פורום (זוכר-לא פוגשת אחד על אחד...). אחרי זה, הפכנו לידידים טובים ומשם הדרך לקשר רומנטי היתה קצרה. אני בנויה כך שהידידות באה לפני האהבה...ולי זה התאים. גם אם אתה לא בנוי ככה, יש פה בפורומים פוטנציאל אדיר להכרויות,אפילו בלי כוונה. תפתח את קשת הפורומים שלך, תיגע בחיים של אנשים, תהפוך לחלק, אל תחשוש להעביר דיון למסרים עם מישהו ומישהי שמעניינים אותך...תהייה נגיש. רע זה לא יכול לעשות. טוב מאוד יכול לצאת מזה

ToryMaster

New member
אני אוהבת אותך

זה עוזר? כן, אני ידועת שזה אל מה שאתה מחפש. אין לי הרבה מילים להגיד, בעיקר כשכל כך קשה לי גם ככה, אבל במת, חמוד, אתה מדהים, אתה יפהפה, ואתה אחד האנשים היורת טובים שפגשתי, זה עמוק בפנים הבעיה

למעלה