נמאס לי לריב עם אנשים מהצוות

F00D Is G00D

New member
נמאס לי לריב עם אנשים מהצוות

אוף.... אני כבר מתחילת אוגוסט רב עם אנשים, היו איזה 4-5 ריבים נמאס לי להגדיל ראש, לחשוב ולעזור לכל אחד, למשל: שאלתי מדריכה איך היתה לך הפעולה הראשונה, היא עונה לי "אם היית עוזר לי אז היה טוב". כאילו התחייבתי כלפיה במשהוא-היא הפילה עלי את זה שהפעולה לא עברה טוב. נמאס לי פה מכולם, אני אשכרה חושב לא לעשות שנת שירות בגלל זה-כבר לא מסוגל לנשום את התנועה המלוכלכת הזו.... ***פריקת לחץ***

שמע...

אני והשותף להדרכה שלי גם כל הזמן רבים....זה עובר בסופו של דבר... הפיתרון הכי טוב זה שבסוף כל פעולה תדברו של מה היה ומה הפריע לשניכם וככה תפתרו את זה...זה ממש יעיל...מניסיון... אני בעיקרון מעוצבנת עלההדרכה כי אין לי ממש חניכים כי 2 פרשו היום... גם לי קשה...וגם אני חושבת לפרוש אבל החשיבה הזאת היא לא רק לפרוש מהדרכה...אלא כללי...

h e n y

New member
ממממ

אל תתייאש! דברים כאלה יכולים לקרות.... חשוב שתהיה תקשורת בינך לבין המדריך שעובד איתך{או במקרה הזה מדריכה}..תשבו לדבר על העניין....אם זה לא עוזר תפנו לרכזת או למישהו שיותר אחראי עליכם שיעזור לכם ליישב עייניינים... אם אתה מרגיש שאף אחד לא מעריך אותך{כמו שקרה לי} פשוט תגיד את זה ואל תסתיר!! תזכור תמיד שאתה מתנדב ואתה לא חייב לאף אחד כלום. אם אתה עושה את זה זה מהרצון שלך בלבד!.

למעלה