נמאס לי לשמוע מבנים שהם לא מחפשים קשר רציני

נמאס לי לשמוע מבנים שהם לא מחפשים קשר רציני

למה גברים מודיעים מראש שהם לא מחפשים קשר רציני? אני לא שואלת לא כלום, ומתישהו בין אם זה בפגישה שניה או לפני שבכלל נפגשנו הם מודיעים את זה ואיך לכל הבחורים שאמרו לי שהם לא רוצים רציני פתאום אחרי כמה חודשים יש להם חברה? מה הבנות הללו אומרות או עושות שאני לא? מה אני משדרת רצינות? או שהם פשוט לא התלהבו מהאופי שלי? או שאני פשוט נמשכת לטיפוסים כאלו? מתי הן שוכבות איתם? מי מתחיל עם מי? לא מבינה בנים.

aman2391

New member
אל תתרגשי מזה

הבנים שאומרים את זה מתחלקים ל-2 סוגים: 1) אלה שאומרים את זה כי הם (לפחות בהתחלה) לא מעוניינים בקשר רציני, למרות שבהמון מקרים זה מתחיל כמשהו לא רציני וממשיך לקשר רציני מאוד, אז כך שזה לא צריך להרגיז אותך בכלל. 2) הסוג השני זה גברים שמשחקים את משחק ה"קשה להשגה" - הם פשוט חוששים שתקחי אותם כמובן מאליו, כי הרי ברגע שלוקחים מישהו כמובן מאליו, המשיכה באופן טבעי קצת יורדת, הכל נהיה בטוח ולא צריך להתאמץ יותר, לכן תביני גם את זה.

אפשרות נוספת-

ההכרזה הזו באה כחומה מגנה שמאפשרת להשתחרר, הנמכת ציפיות ש(על פי אמונת המכריז...) פותחת אפשרות לכל כיוון של קשר. את שואלת איפה החלק שלך בכך, וסביר להניח שאין לך חלק, אלא שאותם בחורים מגיעים עם מטען כלשהו משלהם- אכזבה, חוסר ביטחון ביכולת ליצור קשר רציני ועוד.....

shoni1977

New member
אל תכנסי לזה..

להבין בנים זה לא קל כמו שבנים לא מבינים בנות .:) את כנראה נמצאת בצומת דרכים או שפשוט נמאס לך מהיחס של הגברים כרגע או שנפלת על דפוקים שזה לא אומר שום דבר עליך.. את פשוט עם הזמן תביני ותקלטי כבר גברים ותביני מי רציני ומי לא.. אגב הכי טוב לתת לגבר להיתבשל:) לחכות.. יום מקסים

אני הייתי מעדיפה שיגידו לי מראש מה הכוונות

ולא שימשכו אותי חודשיים שלושה ואז יגידו שאין להם כוונה לקשר רציני. את לא?

לא. זה לא מספיק משמעותי ומקיף.

אם לא נמצאים כל יום כל היום ביחד, חודשים הם עוד תחילת קשר, אין עוד שום מחוייבות, הכל עוד ניבדק, נמדד, מושווה, ניספר. חצי שנה זה כבר מתחיל לקבל תוקף של משהו מבוסס (תלוי בגיל, אצל בני 13 חודשיים זה כבר חברים רציניים, אצל בני 30 +זה לא)

אין לי מושג אז כנראה.

הכי מעצבן שאני מדברת עם מישהו והוא שואל מתי לאחרונה היה לי קשר רציני ואני אומרת לו שאף פעם לא היה לי (את טוענת ש 3 חודשים זה לא רציני) אז הוא שואל אותי... אז מה את עושה? כאילו אם אין לי חבר...אני יר עושה סטוצים. ואם אני אומרת לו שאני לא עושה סטוצים אז הוא משיב בבהלה... כאילו, איך את חיה?!

תראי, משמעות של קשר זה מה שקובע

לא פרק הזמן שלו - למרות מה שאמרתי קודם. אני מכירה זוגות שאחרי חודשיים עברו לגור יחד ומשם הדרך לחתונה היתה קצרה או הדרך להולדת ילד משותף וכוד'. אבל, חודשיים לרוב הם לא זמן מספיק להכיר בנאדם חדש. נכון, גם אני אחרי 17 שנות נישואים מגלה לפעמים דברים חדשים על בעלי
ולגבי הגברים.....נו טוב... זה עולם שונה לחלוטין מהעולם שלנו.
אם גבר היה אומר לך - בשנתיים האחרונות היו לי 5 חברות ועם כל אחת זה נמשך 3 חודשים - היית חושבת שזה רציני?

גינקס

New member
את מעדיפה

שימשכו אותך כמה שבועות ואת תעשי דברים שאולי אם היית יודעת מראש לא היית עושה, לפני שהיית מגלה?

limiaw

New member
תנסי גם את את הטריק הזה ..

נשים שיושבות על הוריד נחשבות כקרציות ולכן הם אומרים לך " שהם לא מחפשים קשר רציני " זה לא בהכרח נכון , זה רק בגלל מה שהחיים לימדו אותם .. מניסיון אישי , תנסי גם את להגיד " אני לא מחפשת משהו רציני כרגע " ותראי מה קורה .הכל מ-ת-ה-פ-ך הם רוצים אותך יותר , הם אלה שירצו להיכנס איך למע' זוגית מחייבת , הם אלה שיבקשו משהו רציני. גבר שמרגיש חופשי ולא לחוץ - הכי רוצה חיבוק חם ואוהב בלילה ומשהי מאפשרת יודעת מה נכון לה ..

את כל כך צודקת!

הנה כמה טיפים שתדעי לגבי הבחורים שלך...לפחות מהנסיון שלי יצאתי למליון דייטים אם לא יותר גם בארץ וגם בעולם. הגבר..נשאר גבר. אם הוא רוצה ללכת איתך לים, שתבואי אליו הביתה, או סתם לשבת אצלו באוטו או מתחת לבית שלך הוא לא רציני וקמצן בנוסף. אם הוא משוחח איתך על סקס ועל הגוף שלך בפגישה הראשונה או בטלפון או באינטנרט...הוא לא רציני. את כל כך צודקת שהם אומרים שהם לא מחפשים ואז פתאום יש מישהי שתפסה אותם. את פשוט לא צריכה לשדר שאת מחפשת להיות איתם, שהם יגידו תודה שאת שמה עליהם. תקראי את "למה גברים אובהים ביצ'יות" זה יעזור לך. גם שימי לב עם מי את יוצאת? איפה הכרתם? הכי טוב זה חננות, מהנדסים, בוגרי טכניון.. משהו כזה של חננות, גם הם שקטים וטובי לב וחכמים וגם פוטנציאל לגב כלכלי נהדר. אל תלכי לדייט בלי כסף עלייך, תמיד תראי להם שאת עצמאית ולא ממש צריכה אותם ותציעי לשים טיפ או לשאול אם הם רוצים שתשימי משהו על החשבון (מתוך נימוס כמובן) אבל אם גבר באמת נותן לך לשים כסף אחרי שכבר אכלתם והוא שילם וקיבל עודף הוא לא רציני שתדעי לך. כל מי שחושב אחרת ממני...לא ממש מעניין אותי. אלו הדיעות שלי. והכי חשוב..לסוף..אם כבר דיברתם על סקס ואת חוששת והגעת אליו הביתה לא יודעת למה, בפגישה הראשונה ...והוא אומר לך שכל הקשרים הכי רציניים שלו התחילו מסטוץ או סקס בפגישה הראשונה, אל תאמיני לו. בקיצור, אל תחפשי את זה יותר מידי, אל תדברי עם יותר מידי גברים , קחי את הזמן לעצמך, תשקיעי בעצמך, תראי שכשתרגישי שאת אוהבת את עצמך וטוב לך אנשים ירגישו את זה וכבר איכשהו הכל יסתדר מעצמו. למה את יוצאת לפגישה עם מישהו שאומר לך שהוא לא מחפש משהו רציני מההתחלה? ולמה הוא יוצא? מה הוא מפגר? אני הבנתי מחברה שלי שהיא ממש מבינה ביחסים רצינים כי זה מה שהיה לה כל החיים.. לא מדברים על "מה אנחנו" "איך אנחנו מוגדרים" "למה אתה לא משנה בפייסבוק את מצב הקשר שלך אם אנחנו יוצאים" , פשוט זורמים, רק לא למיטה. תחכי לפחות איזה חודש ככה, תצאו תבלו, וגם אל תתקשרי אליו יותר מידי או תשלחי הודעה, תני לו ליזום. אחרי שתראי שהוא ממש רציני, שיצאתם כמה פעמים, שהכרת את החברים שלו ושמצחיק לכם וטוב לכם...תלכי אליו. תהני, זו התגובה שלי.

sani48

New member
בקיצור המוסר השכל שלך

שצריך לשחק מישחקים ילדותים בשביל לפתח קשר עם מישהו,אז תדעי לך שאם תפעלי בדרך זו,זה מה שתקבלי כל החיים, קשרים לא אמיתים,וכל מי שיהיה איתך רק ישחק איתך,לא יודע איזה ספר קראת,אבל כדאי שתחליפי ספר. לגבי השאלות שלך אני יענה לך עלהם- למה את יוצאת לפגישה עם מישהו שאומר לך שהוא לא מחפש משהו רציני מההתחלה?הוא לא אמר לה מהתחלה,רק אחרי שהם ניפגשו. ולמה הוא יוצא? כי הוא לא נביא,הוא ניסה לראות מה יצא מהמפגישה, מה הוא מפגר? לא הוא לא מפגר,זכותו לרצות להחליט אם מי להיות, לא? את באמת חושבת שאם היא היתה אומרת לו לפניו שהיא זו שלא מעונינת,זה היה משנה לו משהו?מה קשה להאמין שגבר יכול לדחות בחורה? כל כך קשה להאמין בזה,שצריך לחפש תירוצים ולשחק מישחקים?

ההפך הוא הנכון!

אני שונאת משחקים...אוהבת דוגרי. אני הבחורה הכי כנה ואמיתית בעולם ושונאת משחקים והעמדות פנים וצביעות אני מצטערת שככה הצטייר אני פשוט נורא פגועה בגלל כל המשחקים של כל הגברים אני לא יודעת איך להתנהג כנראה ובגלל זה אני לבד.

sani48

New member
תיתנהגי תמיד

בטבעיות זה הכי חשוב,על תשחקי אף פעם מישחקים,כי אז את בעצם יוצרת גירוי שירצו לפגוע בך דווקה,תמיד תיהי אמיתית עם עצמך ועם אחרים,בנוסף לזה,ציטטתי לך תשובה שרשמתי פה לפני כמה זמן לאיזה מישהי,ואם תפנימי מזה משהו זה גם יכול לעזור לך. כי לפי העזרה שאת מבקשת(בשתי מילים)אפשר לשער שאת בן אדם סגור,כמו כן אני מאמין שיש לך בעיה של ביטחון עצמי ,שזה הדבר הכי חשוב שיש,לכן את חייבת ללמוד להעריך את עצמך ולאהוב את עצמך ולהיות תלויה רק בעצמך,כדי שאם לא ילך לך עם מישהו שזה לא יוריד לך את הביטחון אחרי זה,וגם ביגלל שגברים אוהבים נשים חזקות ולא נשים עדינות נפש,איך שתרגילי את הבן אדם שאת מתחילה איתו קשר מהתחלה,זה מה שתקבלי בהמשך,לכן חשוב שתראי מהתחלה שאת לא מישהי פריארית וככה יעריכו אותך תמיד יותר,וזה יתן לך הרבה נקודות בהערכה של גבר כלפיך,שוב פעם אני אומר תישתדלי להיות פתוחה וכיפית, כמו שאת עם חברות שלך,כמה שתיהיה יותר טיבעית,אז גם תיהי יותר אמיתית,ואם יאהבו את מי שאת,אז תמיד תכלי להרגיש שאת לא צריכה להיתאמץ,וזה בעצם המיבחן האמיתי,כי אם את מרגישה שאת צריכה להיאתמץ כל הזמן אז שום דבר לא אמיתי, מוסר השכל-ביטחון עצמי חשוב מאוד,הערכה עצמית,תיהי עצמאית ולא תלותית,תיהי פתוחה וגלויה,על תפחדי מכלום כי אם לא יסתדר זה הפסד שלו ותמשיכי האלה,כל עוד הפנמת את הדברים האלה יהיה לך הרבה יותר קל בהמשך. בהצלחה

sani48

New member
זה יצא מחובר אז אני יפריד

בין הציטוט למה שרשמתי לך התחלה שלא תיתבלבלי. תתנהגי תמיד בטבעיות זה הכי חשוב,על תשחקי אף פעם מישחקים,כי אז את בעצם יוצרת גירוי שירצו לפגוע בך דווקה,תמיד תיהי אמיתית עם עצמך ועם אחרים,בנוסף לזה,ציטטתי לך תשובה שרשמתי פה לפני כמה זמן לאיזה מישהי,ואם תפנימי מזה משהו זה גם יכול לעזור לך. ציטוט- כי לפי העזרה שאת מבקשת(בשתי מילים)אפשר לשער שאת בן אדם סגור,כמו כן אני מאמין שיש לך בעיה של ביטחון עצמי ,שזה הדבר הכי חשוב שיש,לכן את חייבת ללמוד להעריך את עצמך ולאהוב את עצמך ולהיות תלויה רק בעצמך,כדי שאם לא ילך לך עם מישהו שזה לא יוריד לך את הביטחון אחרי זה,וגם ביגלל שגברים אוהבים נשים חזקות ולא נשים עדינות נפש,איך שתרגילי את הבן אדם שאת מתחילה איתו קשר מהתחלה,זה מה שתקבלי בהמשך,לכן חשוב שתראי מהתחלה שאת לא מישהי פריארית וככה יעריכו אותך תמיד יותר,וזה יתן לך הרבה נקודות בהערכה של גבר כלפיך,שוב פעם אני אומר תישתדלי להיות פתוחה וכיפית, כמו שאת עם חברות שלך,כמה שתיהיה יותר טיבעית,אז גם תיהי יותר אמיתית,ואם יאהבו את מי שאת,אז תמיד תכלי להרגיש שאת לא צריכה להיתאמץ,וזה בעצם המיבחן האמיתי,כי אם את מרגישה שאת צריכה להיאתמץ כל הזמן אז שום דבר לא אמיתי, מוסר השכל-ביטחון עצמי חשוב מאוד,הערכה עצמית,תיהי עצמאית ולא תלותית,תיהי פתוחה וגלויה,על תפחדי מכלום כי אם לא יסתדר זה הפסד שלו ותמשיכי האלה,כל עוד הפנמת את הדברים האלה יהיה לך הרבה יותר קל בהמשך. בהצלחה

אני היכ פתוחה וכיפית זה מה שמבריח

כשאני אני.....אני מצטיירת כקוקו כשאני משחקת אותה מישהי אחרת הם הכי אוהבים ואז פתאום אני חוזרת לעצמי...ואז הם נבהלים אני כבר באמת לא יודעת איך להתנהג זה כבר לא משנה אני החלטתי לקחת הפסה מהם להשקיע בעצמי

sani48

New member
את טועה

תמיד תיהי מי שאת, אם זה מבריח מישהו שיברח,זה לא משקף כלום,על תשחקי אותה אף פעם מישהי אחרת,כי בסופו של דבר את צריכה שיאהבו אותך ולא מישה אחרת,אז זה המיבחן האמיתי של ההתאמה,אם מישהו יאהב אותך איך שאת,בלי כל שינוי, אז יש התאמה בנכם,תפסיקי להיכנס לסרטים ביגלל כל מיני אנשים שהכרת,זה לא משקף כלום יש כל כך הרבה סוגים של גברים בעולם,כך שאת לא יכול להכליל,מי שהכרת עד עכשיו שלא אוהב אותך איך שאת שילך לחפש,תמשיכי הלאה,תשקיעי בעצמך,אבל על תיהי שאננית,על תירדמי,את צריכה ליזום גם,להיות שמחה פתוחה וכיפית כמו שאת,כל עוד את בן אדם חיובי עם ביטחון,זה רק עיניין של זמן,עד שתכירי מישהו,אבל על תשחקי מישחקים זה הכי חשוב,וזה מה שהורס לך תמיד. בהצלחה.

JAAKI

New member
לא מבין בנות

פשוט מאד בהתחלה כמו כל בחור הוא נדלק על היופי שלך ואחרי שהכרתם טוב הוא ראה שהאופי שלך לא כל כך בסיגנון שלו אז הוא אמר שהוא לא בנוי לקשר רציני בשביל לעזוב את הקשר הזה

קשר יכול להפוך לרציני

ואיך את מגיבה למה שהם אומרים? אולי התגובה שלך מבריחה אותם? בכל מקרה קשר רציני יכול להתפתח רק לאחר תקופה מסוימת שבה אתם לומדים להכיר זה את זו.

למעלה