נמאס לי מהאיסיקיו ואני מורידה

petel

New member
תורידי NetMeeting´ זו תוכנה ממש

נוחה וקלה לצ´ט

petel

New member
לא רע, יש לי את שניהם

ודרך אגב, זו את ב - ICQ עכשיו ? פשוט אתי אמרה שנמאס לה ממנו וה - NetMeeting מאוד נוח וקל לשימוש אפילו יותר מ - ICQ

זה תוקע לי את המחשב ולא ידעתי שאת

בסביבה. את חייבת לי תשובה לגבי שבת אלון משגע אותי

אתי@

New member
רונן כבר ישן אבל מחר אני אזכיר לו

ונראה אם זה מסתדר לנו. האמת היא שאני צריכה להגיש איזו עבודה ביום שלישי ועשיתי פחות מחצי, ככה שאני די בלחץץץץץץ........ אבל מחר אני אודיע לך. יוווו, כמה קשה לי למצוא זמן....

מותק!! זה בעייה שלכם עם אלון ....

אני לא מתערבת ומשאירה לבן שלי לסגור אתכם את העניינים . רק שתדעי לך שהבנים שלי יצאו יותר גרוע ממני. כשהם רוצים משהו חבל על הזמן. נודניקיםםםםםםםםםםםםםם

אתי@

New member
אז אני מבינה שאת סובלת מזה...

אני אשתדל מאוד, אבל ממש קשה לי להבטיח... אבל בכל מקה אנחנו רוצים לבוא (וגם צריכים) ככה שבמוקדם או במאוחר נהיה חייבים למצוא זמן.

אסתר אינ צוחקת על אלון הבן שלי

אני ממש לא חושבת שאת צריכה להיכנס ללחץ. מה שבטוח שאם אתם כן מגיעים זה שהייתי רוצה לדעת מזה. ולא ברגע האחרון........

אתי@

New member
צודקת ב- 100% ../images/Emo25.gif

מחר תקבלי תשובה... מצטערת שהתעכבתי

הורדתי את האודיגו....ואם חשבתם שחתו

שחתונה עוצרת את המשוגעים הנה לכם דיאלוג...... can we chat? at: can we no
) giver: מעוניינת לשוחח? at: אני צריכה עזרה במשהו........ giver: כן, במה? at: הורדתי רק הרגע את האודיגו giver: כן. ו.. at: באיסיקו היתה אפשרות לבצע חיפוש דרך האוט לוק כל פנקס הכתובת היה עובר חיפוש ובמידה ומישהו מהם היה רשום באיסיקיו ניתן היה לצרף אותו האם ניתן לבצע את זה באודיגו at: זה פשוט חוסך בקשות מיותרות של החברים ובדיקות מי כן עם אודיגו ומי לא giver: מצטער, לא יודע. at: התייאשת ממני? at: אוק תודה בכל מקרה....... giver: לא התייאשתי. giver: אני עדיין רוצה להתחיל איתך. at: למה? giver: את חמודה, לא? at: אתה מנחש או יודע? giver: אינטואיציה. at: אהה. איך הגעת אלי? אני פשוט לא מבינה עדיין איך האודיגו הזה עובד........ giver: לאט לאט. at: לאט הגעת או לאט עד שתסביר... giver: קראת את הפרטים בכרטיס שלי? at: לא. עכשיו קראתי...... ויש לך שגיאת כתיב באנגלית giver: מהי? at: המילה האחרונה שלך כשאתה דואל האם את שם באנגלית ........ giver: לא הבנתי. at: אתה מחפש מישהי פתוחה וחמה נכון? אחר כך אתה שואל האם את שם? נכון? at at: at: לא אני לא מעיזה כי : 1. אני נשואה 2. אני שקופה ואתה לא צריך אחת כמוני בסביבה שלך giver: לא. את תגידי לי איפה את. giver: שקופה? giver: חבל, אני דווקא מאהב טוב מאד. at: כן. אני לא יודעת להזדיין בלי שכל העולם ואשתו רואים עלי.... אף גבר נשוי לא צריך אחת כמוני בסביבה שלו האמן לי..... יש נשים שיודעות לשים את הגבול בין הבית למאהב. אני לא . at: בקיצור..עוד לא למדתי להפריד הבין אהבה לזיונים וזה עושה הרבה מאוד צרות........ giver: יפה. שומרת על תדירות גבוהה? at: תדירות של מה? giver: מממ... מתרגלת לעיתים קרובות? giver: של הזיונים. at: מתרגלת מה? at: תנסה להיות קצת יותר ברור!!! giver: לא בא לך לגוון? giver: את הגוף. at: לא. ממש לא. זו צרה צרורה שאינני מתכוונת להיכנס אליה כלל וכלל. giver: טוב. אני מבין שאת אוהבת להזדיין, נכון? giver: היו סטוצים? at: לא היו סטוצים....!! אני לא בעניין בכלל. לא קלטת? giver: הכל בבית? כמה פעמים בשבוע? at: אתה נשוי? giver: כן. giver: קשה לך להפתח בנושא? at: ואצלכם הדברים כתובים על לוח שנה? אתה יודע מראש כמה פעמים בשבוע אתה עושה את זה? כמה שנים אתה נשוי? at: לא קשה לי רק שממש אין לי עניין giver: 14. בזמן האחרון דיי מיוחם. מזיין כמעט כל יום. ויש ימים גם של 3 פעמים. at: כן לא היה לי ספק שזה מה שאתה הולך לענות לי......... giver: לפי מה? at: לא חשבתי שתענה לי "פעם בשבוע פעמיים, וכשיש לרעייתי מצב רוח טוב באופן מיוחד אז גם בבוקר". אתה כמובן ענית כפי שציפיתי. אפשר לחשוב שאין לבן אדם מה לעשות בחיים קם בבוקר מזיין הולך לעבודה חזור ומזיין נו באמת!!!! at: ובשביל אחד שמזיין כל כך הרבה ועדיין מחפש..אני הייתי בודקת את זה עם רופא....... giver: אני מובטל. at: אז אולי תתחיל להתפרנס מזיונים? אומרים שהדרך הטובה לפרנסה היא לבדוק מה טוב אצלך ולעשות מזה כסף. אז או שתתחיל לעשות מזה כסף או שתתחיל לעשות ערבים של מספרי סיפורים אחד משניהם בטוח יצליח........

הילית*

New member
גם אותי הרגת מצחוק

איזה אנשים.... בתור חברה של רוקח אני יכולה לספר לכם הרבה סיפורים מצחיקים קניית ויאגרה ע"י גברים נשואים שקונים את הכדורים על מנת לשפר את הביצועים עם... המאהבת...

למעלה