נמאס לי מהבאנר עם הרכב שמרעיש בכל

zakalaka

New member
נמאס לי מהבאנר עם הרכב שמרעיש בכל

פעם שאני בטעות עובר עליו

קפצון

New member
גם לי ../images/Emo31.gif

ואם ימשיכו לשרשר כאן אז אולי משהו יעשה משהו

yair24

Member
אף אחד לא יעשה כלום...

גם אם השרשרת תהיה עם 1000 חתימות תפוז מקבלים על הבאנר הזה כסף! הדרך היחידה לבטל אותו היא פשוט לא להיכנס לתפוז ואז לא תפוז יהיו אלה שיבטלו את הבאנר אלא מי שמשלם עליו את הכסף הוא זה שיבטל אותו... אבל זה כמובן לא בא בחשבון ולכן הבאנר נשאר...
יאיר צוות "המפתח לבית הספר"

k4school

New member
כמובן שיאיר צודק ואוכל רק להוסיף

שגם לי זה מפריע הכי מפריע לי זה שאני מעביר בטעות את העכבר על האנר ולכן מצאתי פתרון קטן ויעיל.... אני מעלה את החלון כך שהבאנר יוסתר או שם מעל הבאנר את הטלויזיה פתוחה.... אבל רק הערה קטנה: הנושא עלה גם בין מנהלי הפורומים וגם בפורומים אחרים וכולם חושבים אותו דבר.... באנרים -אין ברירה אבל לא את האנרים הקוליים. בכל מקרה כמו שאמר יאיר זה מה שמחזיק את תפוז ולכן זה מה שמחזיק אותנו באויר כל עוד אנו עובדים עם תפוז רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

Megapuzik

New member
אני לא מבין על מה אתם מתלוננים ??

אני מסכים שזה באמת מעצבן ואני כמובן שהייתי מעדיף בלי זה (כמו כל בן אדם שפוי עם אוזניים)... אבל אתם חייבים להבין, האתר תפוז זה לא אתר קטן שמתאכסן על חבילה של איזה 100 דולר לחודש, לא !! זה בעצם איזשהו בניין (לא קטן) אי שם בארץ שמלא במחשבים ,כבלים......רק הציוד עלה הרבה מאוד כסף !! ועוד האחזקה של הציוד...ועוד הכסף שמוציאים על העובדים (הרבה עובדים)..ועוד החשבונות של החשמל ,מים......זה הרבה הרבה הרבה הרבה......כסף... ופה באים ומביאים לכם אחלה פורום, עם פרסומת ..עושים בשבילך ועוד עושים המון !! ומה שהם מבקשים זה פרסומת (כמה מעצבנת שלא תהיה)... תנסו להבין אותם, הפרסומת הזאת זה המעט שאנו יכולים להביא להם... דימה www.signup.co.il

למעלה