נמאס לי מהבחיינות

מיכל שץ

New member
נמאס לי מהבחיינות

של אלה שאין להם, כאילו אני גנבתי להם! ושל אלה שלא רוצים לעשות שום דבר בשביל עצמם! חבל שמשתתפים או משתתפים סמויים בפורום הזה מצאו לנכון לשלוח לי את המסר הבא: "גם אני שומר את דעותי על אנשים שמלווים משפחות להעצמה כלכלית אז:get a job a real one" עם או בלי שמות? חבל שגם אנשים טובים שרוצים לעזור לאנשים אחרים מותקפים בצורה כזאת, האם גם אתם נתקלתם בתופעה דומה?

goldy

New member
'בכיינות של אלה שאין להם, כאילו גנבתי להם'

את וודאי מיתכוונת לרשומתי "מי רוצה כסף בחינם?" http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1026459 בנוגע למישפט באנגלית: אני חושב שזכותך ליתקוף אנשים שחושבים שאין קשר בין לקחת הלוואה לבין להחזיר אותה. אני חושב שזכותך ליתקוף אנשים שמבחינתם כל יום הוא יום חדש כאילו הקודם לא היתקיים. אני חושב שזכותך ליתקוף אנשים שבטוחים שכל בעיה שהיא מקורה במכות משמיים, י"בש "ככה זה אין מה לעשות". עוזרים רק למי שחושב שיש לו בעיה. אים אין לך בעיה, אל תיקח אותי איתך אל האבדון.

goldy

New member
אני אכתוב את זה הכי יפה שאניכול

הנרגן הוא איש מטומטם: על כל מילה, על כל מישפט *מייד* ידעתי מהן הטעויות שלהם. כל רגע יכולתי להגיד להם איך לעשות את זה יותר טוב ומגבה זאת עים תוצאות בשטח. הם כן מסוגלים להבין שמשהו כאן לא בסדר, הם לא מסוגלים ליישם את הפקת הלקחים שהם עצמם הפיקו: יש להם אחד, יש להם עוד אחד, הם יודעים שזה צריך לצאת שתיים הם 'רק' לא יודעים איך לסדר את המישוואה
. ראבק: פשוט תירשמו, תסדרו לפי הסדר והינה לכם תוכנית פעולה! אני עושה זאת בע"פ ואתם תעשו זאת בכתב. אים אתם יודעים, מבינים ועושים איך זה שאתם תמיד נישארים באותו מצב?! מי אשם לכם שאתם לא מסוגלים ליישם את המסקנות שאתם מסיקים בעצמכם?

למעלה