נמאס לי מההורים האלה

• פותח הנושא NFS2
  • פורסם בתאריך

NFS2

New member
נמאס לי מההורים האלה

ההורים האלה לא מביאים לי קצת בגרות ומדברים איתי כאילו אני ילד קטן. כל פעם שאבא שלי הולך לישון נגיד עכשיוו,הוא רוצה שאני יילך לישון,הם לא נותנים לי חופשיות זה כל כך מעצבן אותי. למה הם עושים לי את זה? כל היום אני רב איתם וזה מעצבן אותי!!! אני רוצה להתאבד כבר,כל החברים שלי הולכים לישון מתי שבא להם ואני אכול קינאה. מה לעשות? מצד אחד הם רוצים שאני יתנהג יפה ויהיה בוגר,מצד שני הם רוצים שאני יילך לישון ב-11 בלילה. דיברתי איתם על זה. אני לא יודע מה לעשות. בבקשה. אם לא יימצא תשובה אני יתאבד,מבטיח,נמאס לי כבר מהם.

MidNight Flame

New member
שמע,

קודם כל עם שורה כמו "אם אני לא יימצא תשובה אני יתאבד, מבטיח..." גם אני לא הייתי מתייחס אלייך ברצינות, אתה רוצה יחס של בוגר? תהיה בוגר. קח את ההורים ותסביר להם בשיחה רגועה כמו אדם בוגר מה מפריע לך. קח בחשבון בינינו שהשינה הטובה ביותר שיכולה להיות לבנאדם (הוכח מחקרית) היא החל מהשעה 11 בלילה ועד 7 בבוקר.

NFS2

New member
אחי

בקשר להתאבדות זה מרוב עצבים כי זה קרה בדיוק 3 דקות לפניי שכתבתי והייתי עצבני... אני לא מתכוון באמת... אבל אני חייב פתרון,וכבר ישבתי איתם והכל וכל הזמן הם לא מקשיבים והם ציניים.

SHIRA6

New member
קודם כל תירגע.....

נכון מה שהוא אמר זה נכון תדבר איתם ברגוע לפני זה תתכנן איך להגיד להם ואין סיבה שלא מה אני ילדה בת 10 שאני הולכת לישון מתי שבא לי אבל לא תגיד אחרי 12 כי אני בחמשב לפעמים בתשע 10 מתי שבא לי אם הם לא היו מסכימים לי ייתי עושה אותו דבר אבל לא מתאבדים בגלל זה לינוי

MidNight Flame

New member
גם אני פעם חשבתי ש...

"ישבתי" עם אמא שלי. אבל אם תקח אותם (או אפילו אחד מהם) ותבקש לשבת לדבר, אפילו תכין קפה או איזה משו אחר לשניכם לשבת (הקפה כמובן הוא לא הפואנטה אבל הוא כביכול מאלץ להתמקד בשיחה ולעזוב את הדברים מסביב תסביר את המצב בצורה הכי רגועה בעולם, בלי פאניקה, בלי היסטריה, בלי כעס, תסביר מה אתה רוצה שיהיה ותשאל איך לדעתם מוצאים אמצע כי אתה לא רוצה לריב יותר (שווה לציין שזה גורם לך למצברוח ממש רע) אני בטוח שתגיע ליותר תוצאות ממה שהיה עד עכשיו.

למעלה