נמאס לי מהזוגיות הזאת

נמאס לי מהזוגיות הזאת

שלום לכולם רשמתי הודעה לפני הרבה זמן בפורום הזה בנושא של טיפול זוגי העיניין שעדיין לא התחלנו שום טיפול המצב נשאר פחות או יותר אותו הדבר אנחנו הורים לילדה עם בעיות תקשורת כך שכל צעד שאני חושבת אז אני חושבת 3 פעמים אתמול כלכך ציפיתי מבעלי שיסע למקום מרוחק לקנות מוצר לבתי ובכן אם לתאר את בעלי הוא ממש עצלן , לא כלכך מתענין בבעיות של בתי, מרוכז מאוד בעצמו,מתייחס אליי כאילו אני השכנה ואו עוזרת הבית שלו אם לחזור לנקודה של אתמול ביקשתי ממנו לנסוע ושבוע לפני זה גם ביקשתי אבל לא התאים לו כי המקום מרוחק ולא מוכר אז אתמול ביקשתי שוב והמיקום ישתנה אבל גם מרוחק ושוב לא התאים לו זהו אני נשברתי שכל פעם אני צריכה לבקש והוא ממש לא חשוב לו ולא משנה אם זה ידחה שוב או יתבצע בצורה אחרת אפשר להבין שגם אין לי רשיון נהיגה בגלל זה אני המתחננת פה אמרתי לו שאני ממש מיואשת ממנו, לא יודעת מה לעשות איתו וכאלה אבל הוא לא מתרגש מזה בנובמבר אני זוכרת שדיברתי איתו בקשר לטיפול זוגי הוא ממש לא התלהב ולא רצה לבוא איתי הסברתי לו שזה לא אומר שמטפלים רק במשהו אחד, ואולי אצלי יש בעיות שאני צריכה טיפול, אז הוא פשוט הציע לי ללכת לבד, ואני לא הלכתי אני קבעתי פגישה ליום ראשון הקרוב, אני מתכוונת ממש לטפל בזה כמו שהייתי צריכה לעשות מזמן אני מנסה לאגור כוחות כי מה שקרה אתמול פשוט מדרבן אותי לארוז תיק וללכת להורים עם הילדה שיהיה לנו סוף שבוע נעים ורגוע סיגלית

ללכת לבד זו החלטה נבונה. טיפול זוגי מיועד גם

ליחיד שרוצה לעשות שינוי בזוגיות ולקבל כוחות וגם אם אינו רוצה להגיע ו"שולח" אותך . אחרי המפגש או מספר מפגשים תצברי כוח ותחליטי מה את רוצה לעשות ואיך. גברים מסויימים כאשר בוערת האדמה תחת רגליהם מוכנים ללכת לטיפול ומוכנים לעשות שינוי. מקווה שתרגישי טוב יותר אחרי המפגש ביום ראשון.

תודה על ההתיחסות

שבת שלום האמת שמתחשק לי לקחת תיק ולעזוב אולי אני מגזימה, אולי אני כמו בלון שהתפוצץ והכל יוצא אבל יש את הילדה שצריך להתחשב אין המצב ישפיע עליה יש לעשות צעדים בזהירית ולא להפתיע את כולם בהלם קרב

elazohabaloto

New member
לים כחול

לפעמים צריך לזעזע גבר בשביל שיבין. אולי בעלך מהסוג הזה שצריך להבהיל אותם כדי שיבינו שהמצב לא טוב ואולי זה לא רעיון רע כל כך. אבל קודם תלכי לטיפול ותראי מה אומרים לך. שיהיה בהצלחה!

למעלה