נמאס לי מהזלזול של משרד החינוך!!!

SHIRITA13

New member
נמאס לי מהזלזול של משרד החינוך!!!

שבוע לפני תחילת הלימודים ואין בית ספר. כל גורם שאנחנו פונים אליו מטיל את האחריות לגורם אחר. למה משרד החינוך צריך להתעלל ככה בהורים ? ומדובר פה בהורים שביומיום קשה להם מאד, האם צריך להוסיף ולהקשות??? מחר בבוקר בעלי נכנס לפעולה. אני רוצה שהוא יתחיל קצת להילחם. לא יכולה לבדי. אני אעדכן אתכם בהמשך. תודה על התמיכה, אני באמת זקוקה לה עכשיו. מי שרוצה לעזור לי טלפונית, אנא שלחו את מספר הטלפון שלכם אלי למסרים. תודה רבה מקרב לב. אוהבת

שריתה .הודעה עם המספר העברתי עכשיו

תכינו רשימה מה אתם רוצים לראות בממסגרת של הילד האם יש לכם אופציות אחרות בראש ומה אתם יודעים על האופציות תנסו להיות בקשר עם הורים אחרים (מאיפה אתם נחבר אותכם) אני חושבת כמוכם שזה ממש חוצפה מה שקורה יוצאים מנקודת מבט שהאמא לא עובדת ותשאר עוד שבוע / חודש עם הילד/מה קרה כם הרי אין לכם הוצאות טיפוליות הכל המערכת מספקת !!!! את זה אתם גם עליכם להבהיר שלכם גם יש חיים מלבד הצרכים של הילד והילד רואה את אחיו הולכים למסגרת .

Diana M

New member
שיבוץ במסגרת חינוכית

שלום שיריתה יקרה, צר לי כי הגעת למצב של מצוקה כה גדולה והכעס שלך טבעי לחלוטין. אינך מבקשת שום דבר שאינו מובן מעליו ולגיטימי לחלוטין. מסגרת חינוכית מתאימה עבור בתך. חובתו של משרד החינוך בשיתוף עם הרשות המקומית לדאוג למענה שכזה. על מנת ששבוע לפני תחילת שנה"ל הורים לא יגיעו לכזו מצוקה ולחץ מוצדק. כמובן שאיני מכירה את פרטי המקרה לאישורם או את מצבה של בתך, מלבד התאור שנתת כאן. מאלה אני יכולה ללמוד כי אכן מדובר במקרה מורכב הדורש אולי מסגרת לא קיימת ועל כן יש למצוא את הטוב ביותר מבין הקיים. ומנגד ניצבות המסגרות החינוכיות אשר מעוניינות לקלוט את הילדים להם יכולו לתת את המענה ההולם ביותר וכנראה שמסיבה זו לא נמצאה עד כה מסגרת לבתך. כל אלה אינם מנחים אותך ואינם אמורים לעשות כך. כפי שציינתי את זכאית למענה ובזמן. לדעתי כניסתו של בעלך לתמונה אכן חיוביות ומתבקשת. ובכוחות משותפים אני מקווה מאוד כי הבעיה תבוא על פתרונה עוד השבוע. מי שאחראי לשיבוצם של תלמידים הוא נציג הרשות המקומית שלכם ויו"ר ועדת ההשמה (אגף החינוך ברשות המקומית) בשיתוף פעולה עם המפקחת על החינוך המיוחד. מקום נוסף בו אולי תוכלי להעזר הוא אתר האגף לחינוך מיוחד, נסי להעלות את השאלה בפורום של גב´ כרמלה איגל, מפקחת ארצית האחראית על ודעות ההשמה. מקווה כי תוכלי באמצעותה לקבל מענה נוסף. מחזקת את ידייך

למעלה