נמאס לי מהמחשב שלי

דניאלה66

New member
נמאס לי מהמחשב שלי ../images/Emo7.gif

אז ככה זה קרה כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים אני מפעילה אותו בבוקר , הכל טוב ויפה חלונות עולה אבל לאחר 3-4 דקות הכל קופא . העכבר לא מגיב , המקלדת משותקת. מה אני צריכה לעשות כדי שיפעל שנית להוציא מהתקע של החשמל ! (ריסיט לא עובד) אבל לא נגמר הסיפור לאחר ההפעלה שנית הוא עולה עם סורק הדיסק לאחר שגמר לסרוק הוא נתקע עם הלוגו של חלונות בעת העליה ועכשיו אפשר לעשות ריסיט בכפתור מתחת לסידי הכוונה לא במקלדת והוא עולה אחר כך במצב של F8 שיש תפריט של מצב בטוח ,BOOTLOG וכ"ו אני לוחצת על NORMAL ואז זה מסתדר . הוא לא נתקע במהלך היום רק בהפעלה הראשונית בבוקר וזה קרה 3 פעמים הדבר שעולה לכם לראש עכשיו בטח אולי יש תקלה בחומרה כגון מאווררים , מעבד , כבלים , זיכרון המחשב נלקח לטכנאי לבדיקה ולא נמצאה שום תקלה ואפילו הוספתי עוד 64 זיכרון למחשב המעפן הזה . מה יכולה להיות הבעיה ????????????? האם זה נורמלי שמחשב קופא לפעמים , עולה עם סריקת דיסק , מצב בטוח וכ"ו???? מדובר בחלונות 98 לוקאלית

kitt

New member
תורידי מהאתר של סימנטק את גירסת

הדמו של נורטון יוטיליטיז ותעשי בדיקה למחשב + הדיסק של המחשב יש המון תקלות שהכלים של חלונות לא מוצאים

דניאלה66

New member
אבל kitt המערכת שלי היא עברית מלא

חלונות 98 LOC יש שם בכלל גירסא המותאמת למערכת שברשותי ?

cohavi_shay

New member
מאוורר של המעבד

נתקעתי בהרבה תופעות כאלה ורובן נבעו מתקיעת המאוורר של המעבד. יש לפתוח את המארז ואז להפעיל את המתח ולבדוק (בעין או היד) אם המאוורר פועל מספר דקות. יש לנקות אותו במקרה והוא מלא אבק.

LionHeart

New member
דניאלה

רק אם את מבינה תעשי את הנ"ל: תגבי את הדברים החשובים במחשב תפרמטי את כונן C (ווינדוס) וותקני מחדש ENA ולא LOC הוא לא כל כך יציב ואמין LOC וחוץ מזה כל עולם המחשבים הוא באנגלית אז לא תזיק האנגלית

למעלה