נמאס לי מהמצפינים.

shellyland

New member
נמאס לי מהמצפינים.

לאחרונות כמויות ההצפות בפורום כל כך גדלו, עד שנדמה לי שכל תפקידי כמנהלת הוא לחסום מציפנים. אין לי סבלנות לזה. כל אחד שאני חוסמת ובלילה-בלילה, כשאני לא נמצאת (איך העזתי ללכת לישון, אה?!) פותח ניק חדש וחוזר ומציף - מעליב אותי באופן אישי. אני מתחילה את הבוקר בחוסר סבלנות ועצבים. נמאס! זהו. שיחררתי את זה. תודה לכם על ההקשבה.

sh53

New member
אפשר לתת לך טיפ?

גם אני בהתחלה התעצבנתי, אבל לאט לאט הבנתי שזה לא מועיל לבריאות שלי. לכן החלטתי לקחת את זה כחלק מהפעילות של הפורום השוטף: אני נכנסת לשרשר הודעות לאוף, לפעמים מגיבה מהאדמין (כדי שלא ארגיש שנכנסתי לאדמין במיוחד רק לסדר את הפורום) ועל הדרך מוחקת הצפות. כמובן שבדרך, עוברת קצת ימינה לפורום המנהלים, וקצת פונה שמאלה לפורום התמיכה כאן - ואז לא מרגישה את זה כל כך מעיק. סה"כ נכנסתי לאדמין בשבילי ולא בשביל למחוק הצפות

resputin

New member
שלי, אם כך המצב, למה שלא תכניסי

את הפורום למצב של הצפה? בקשי מאפרת להפעיל את אופציית האישור הודעות מראש, וכך ניקים חדשים שמגיעים לפורום זקוקים לאישור הודעה שלך -דרך האדמין- לפני שהיא עולה לפורום. הצפות לא יגיעו לדף הפורום לא משנה לכמויות הניקים. שוחחי עם אפרת.

מוּסקט

New member
כן, אבל

כל אלו תשובות טכניות - אף אחד לא אמר כלום על זה שבתוכן ההודעה פוגעים בשלי. לא מדובר על ההצפות המסחריות למיניהן, אלא כנראה על מישהו ספציפי שרוצה לפגוע. שלי - איך פגעו בך? מה נאמר שם?

azaria

New member
לא הספיק לה לקרוא דברים פוגעים?

למה לבקש ממנה לחזור עליהם בעצמה? מה הרעיון?

מוּסקט

New member
לא צריכה ציטוטים

אבל יש כמה סוגי מציפנים - אלו שלא מכירים אותך ואת הפורום שלך ומוכרים את האמא שלהם ארוזה בפירמידה ואלו שנכנסים לקטע אישי. נדמה לי ששלי התכוונה לסוג השני. אבל אולי אני טועה.

למעלה