נמאס לי מהצביעות הישראלית!!!

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
נמאס לי מהצביעות הישראלית!!!

מי במשך שנים טובח ורוצח בעם הפלסטיני?? מי במשך שנים מתכוון להשמיד כליל את העם הפלסטיני? הכיבוש הותיר את ישראל בים של פשעי מלחמה, פעולות צבאיות אכזריות, הפצצת בתים, כריתת עצים,נסיונות להרוג פלסטינים חפים מפשע.. והכי משעשע- זה שהישראלים אומרים שזה בשם "התמודדות עם הטרור" ממש טרור..

enzim

New member
אף אחד לא מחזיק אותך פה

אתה מוזמן לעזוב בכל עת שתרצה. כעת, לדמגוגיה: מי תיכנן להשמיד את ישראל עוד ב-48? מי לא הסכים לתוכנית החלוקה כי הוא רוצה את כל הארץ לעצמו? מי עשה פרעות ביהודים ברגע שמשהו לא נראה להם? מי מקים אירגוני טרור עוד לפני ה"כיבוש" של 67? מי מצהיר השכם וערב על רצונו להשמיד את ישראל? מי שולח טרוריסטים להתאבד על אזרחים חפים מפשע? מי מנצל את הדמוקרטיה הישראלית כדי לפגוע בה? ממש תמימים...

ne ro

New member
תשובות

- ערביי ישראל . יש הבדל בין הפלסטינים שהם תושבי השטחים שסובלים מהטרור הישראלי לבין ערביי ישראל שהיו אזרחי מדינת ישראל שגירשה אותם. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, מדוע מדינת ישראל משאירה אותם בתור אזרחים?? - ערביי ישראל. - ערביי ישראל. - הפלסטינים. - אירן. - הפלסטינים שולחים לוחמי חופש כדי להתאבד ולהתגונן מעול הטרור והכיבוש והדיכוי הישראלי.

enzim

New member
אם אתה מתכוון ל"כיבוש" של 67

אז תקרא מתי הוקמו אירגוני הטרור אש"פ ופת"ח (רמז: שנת 64 באה לפני שנת 67). לוחם חופש שמתאבד בלב אוכלוסייה אזרחית וטובח בחפים מפשע ללא הבחנה הוא לא לוחם חופש, הוא טרוריסט. כדאי שתפנים את זה.

ne ro

New member
ומזה טנקים מול אוכלוסייה אזרחית?

אם לא טרור?

enzim

New member
אתה מעדיף לשלוח לשם חייל לא חמוש

כדי שיטבחו בו? טנקים הם כורח המציאות עקב הטרוריסטים שיורים על חיילי צה"ל ומאלצים אותם לנסוע בכלים ממוגנים. מצורפת תמונה נחמדה (לא קשורה לנושא הזה ישירות).

ne ro

New member
ומזה

חיילים שיורים על ילדים פלסטינים שזורקים אבנים<?

ne ro

New member
טנקים הם ממש לא כורח המציאות

אני מדבר על האינתיפאדה הקודמת..

enzim

New member
מי ביקש מהם לזרוק אבנים?

לא יודע אם יצא לך לחטוף אבן לראש אבל אם אתה לא יודע זה גם מסוכן...כל פעולה שמסכנת את חיילי צה"ל דינה ירי כלפי האיום. רוצים למחות? תארגנו הפגנה לא אלימה. רוצים לזרוק אבנים? תקבלו בראש. האינתיפאדה הקודמת שונה בהרבה מהנוכחית. אל תשכח שאז עוד לא היה להם את הנשק של אוסלו...אי אפשר להשוות בין האינתיפאדות מבחינת עוצמת הלחימה והאמל"ח שבידי האוייב. מול אבנים לא צריך טנקים אבל מול RPG כן.

a e q u i t a s

New member
ומה הביא אותך לחשוב כך?

ומה הביא אותך לחשוב כך? העובדה שממשלת צרפת ב-2002 הביאה כסף לתשתית הטרור של ערפאת
, חחחחחחח מה קורה עם החיזבאללה?!

עי יד ן

New member
ולי נימאס מהגיס החמישי

הגיס החמישי מסיט את העולם כנגד מדינת ישראל ומנשה לשכנה את הפוליטיקיים שאים הם שומרים על ביטחון מדינת ישראל ואים הם מגנים על חיי חילים (שדהם הבנים שלי ושל 99% מחברי הפורום וכניראה כל חברי הפורום חוץ מאחד שיש לו שם של תוכנת צריבה אז הם עושים פישעי מילחמה בו תגיד לי מי מנסה להרוג אזרחים? מי מקריב חיי חילים בישביל לישמור על חיי ערבים (שזה טעות גדולה מאוד!!!!!) של מי האינטרס לישמור על שקט של מי המטרה זה להרוג כמה שיותר ולא להגן על חיי אדם? מי מחלק ממתקים על כל אדם מת בצד השני ? מי מסתיר נשק בבתים של אזרחים מי מודיע על כל בית בעזה שהולכים להשמיד אותו ושצריך להיתפנות מישם תוך כדי שהטרוריסטים מוציאים מהבית את אמצעי הלחימה? מי משקר? מי שמח על הרג בני אדם מי מיצתאר על הרג בני אדם? בקיצור לא יהיה אכפט לי לשבת איתך על כוס קפה / תא / שוקו / בירה ולדבר על המצב בתנאי אחד שתגיד עובדות מוכחות

עי יד ן

New member
ואגב אני ממש מסכים איתך בקשר לכמה ד

דברים 1 לא צריך להשאיר את הערבים כתור אזרחים אני לא מסכים בקשר לכך שלוחמי חופש מסירים את פעולות ההגנה העצמית שישראל מפעילה אני מיצתאר להגיד אבל התפיסה שלך מקבילה לתפיסה של הטרוריסטים ואני ממש לאט מנסה להשוות אבל הם אומרים שליטווח בבני אדם יציל אותם וגם אתה אומר את זה ישראל ממש לא מנסה ליטווח בבני אדם היא מודיע לתושבים לעזוב את המקום כדי שהם יוכלו להישאר בחיים מחבל מיתאבד לא מודיע לכל האנשים תיזהרו אני הולך להיתפוצץ בקשר לכפר כנה ידוע שהפיצוץ קרה 7-8 שעות לאחר שהמטוס האחרון עזב את לבנון

ulapid1

New member
אתה מוזמן ללכת לסוריה.נראה אותך

פותח שם את הפה על המדינה - ישר לכלא(במקרה הטוב) חוצפה

למעלה