נמאס לי מחברות השמירה

razor66

New member
חברות השמירה סוחרי עבדים מודרניים

המנהלים של חברות השמירה הם אנשים מושחתים שגוזלים כסף מהעובדים אני סטודנט שכבר עבד בכמה חברות שמירה גדולות תמיד "טעו..." בחישוב המשכורות ותמיד לרעתי המנהלים של חברות השמירה הם קבלנים שעושים מיליונים!! הם חיים ברמת חיים הכי גבוהה שיש ומי שבעצם עובד קשה זה השומרים שעובדים בחום בקור בסיכון חיים ובמשכורת עלובה. איזה כיף למנהלים של חברות השמירה... אני לא ממורמר כי אני סטודנט וזה רק קצת כסף מהצד אצלי אבל יש הרבה אנשים שזה כל מה שהם עושים בחיים. אני חושב שהם אנשים מיסכנים ואני במקומם הייתי חושב על אפשרויות חדשות למרות שלהרבה אנשים זה בלתי אפשרי כמו רוסים אתיופים מבוגרים וחסרי השכלה ולכן אני לא חושב שהמצב ישתנה.

Raytlin

New member
יש לי כמה חברים..

שדווקא טוב להם בחברת שמירה שלהם...והם לא איזה מאבטחים שמקבלים 30 ש"ח לשעה. אלא כאלו של 18 ש"ח . דווקא הם אומרים סבבה. אז אולי יש אור בקצה המנהרה??

joshh

New member
אתה יודע מי אומר את זה ?

כל אלה שלא יודעים שגונבים להם כסף הם לא יודעים מה מגיע להם ובדרך כלל הם חדשים באזרחות. כל אלה שרגילים שמזיינים אותם כמו בצבא. אחרי שיחה של כמה דקות איתי הם לא כל כך היו מרוצים מהעבודה.

Raytlin

New member
שאלה...להבהיר לי.

כמה כסף החברות "גונבות" לכם??? בערך בחודש?? נשמע לי ממש לא הגיוני!! כי אם זה ככה אני מצטרף מחר לעמותה נגד זה. למרות שאני לא מאבטח.

Raytlin

New member
מה?!?!? אה?!?!

ולא שלמו לך עדיין??? או שדחו לך את יום התשלום????

EINSERSTERN

New member
מתחשיבים שעשינו

כל שנה גונבים בערך לעובד עשר אלף שקל ואפילו יותר אני בחברה האחרונה עבדתי 4 חודשים ויצא שהם חייבים לי 2500 שקל אז תחשב מה קורה למאבטחים ותיקים מאד

EINSERSTERN

New member
באיזה ישיבה שלנו היה בחור

שטען שנמצא לפחות חברה אחת ישרה וכולם צחקו

0ren100

New member
אתה צודק בהחלט

פעם עבדתי בחברת שמירה "אשכול" . הכלבים האלה שמו אותי במקום עם מלונה ממש ככה. הרגשתי כמו כלב אך למרות זאת המשכתי לעבוד בלילה כי כל הזמן הם אמרו לי שעוד מעט יעשו בוטקה נורמלי, אך זה נמשך ונמשך, כל החורף סבלתי ונהיתי חולה מזה. בסוף החורף הם פתאום החליטו שאני לא מתאים וזרקו אותי אתה מבין "הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת" ברוב חוצפתם הם עוד דרשו בחזרה טת הבגדים המסריחים שלהם

למעלה