נמאס לי מלינקין פארק הם כאלה סאקססס

kiticat

New member
נמאס לי מלינקין פארק הם כאלה סאקססס

אז אני עוזבת את הפורום בעע אמינם רולז

the papercut

New member
טוב תעזבי

רק שתדעי לך שלינקין פארק בכלל לא סאקסס הא מלכים ואמינם את לא יודעת עם מי הסתבכת

Linki

New member
הא?

אם את רוצה לעזוב תעזבי.... אף פעם לא באמת אהבת לינקיו!! אם היית אוהבת אותם אף פעם לא היית אומרת משהו כזה... מילא את כבר לא שומעת אותם אבל להגיד שם סאקס?! לכי לכי.. אף פעם לא הית באמת מנהלת..

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifאת רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אני מקווה שאת צוחקת.... כי אם לא אז יש לך בעיה רצינית... חשבת פעם על פסיכיאטר?! אני מאוד מקווה שאת עובדת עלינו..

תגידו מה אתם מפגרים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתם לא רואים שזאת לא מירי?!?! מירי לא מדברת ככה, היא בחיים לא תגיד בעע או כאלה.. חחח חוץ מזה היא בחיים לא תנטוש פורום והיא אחלה מנהלת והיא לא עוזבת לשום מקום!!! אז תירגעו, היא תחזור ותראה מי נכנס לה לשם.. וזהו.

lgmtk

New member
תראי יכול להיות שזה מישו שמכיר

אותה או משו..........והחליט להיות רשעעעעעעעעעעעע
. בכל מקרה אני לא מאמין שמירי תעשה כזה דבר................או שבאמת פרצו לה למחשב...............

olly v

New member
זאת ממש לא היא!

יכול ליות שמישו פרץ לה ליוסר....

אני לא חושבת שזאת מירי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אני לא דיברתי איתה הרבה, אבל ממה שאני יודעת זאת לא נראה לי היא
חחח אה ו.. אמינם רולז ?!!?!?!?!?!?

kiticat

New member
במקרה שלא היה ברור

זו לא אני.... לא מתרגשת, אבל נכון לעכשיו- האדמיין לא עולה לי, אז ההודעה הזו תשאר לעוד כמה שעות.... עימכם הסליחה.... ויש לי טאקט. אני יכולה להבטיח לכם. אם הייתי מחליטה לעזוב, א. זה היה קורה לפני שבועיים כשהתחלתי לעשות מאמץ, אתם לא חושבים? ב. תמיד הכרזתי שאני אוהבת רוק. אז אמינם? ג. שנית כל, הייתי מודיעה לאפרת לפני הפורום- וכבר לא הייתי כחולה....

זהו ידעתי שמשהו פה מוזר!../images/Emo60.gif

לא ידעתי שאפשר ככה להיכנס בשמות של אחרים... מירי אני שמחה שזאת לא את:)

למעלה