נמאס לי. ממש נמאס לי.

דיתוּש

New member
נמאס לי. ממש נמאס לי.

לכל האנשים הלא בוגרים שיש כאן, בבקשה תתעופפו. אתם כאלה מעצבנים, אתם כאלה פאטתיים, אתם פשוט מגוחכים. אם לא מתאים לכם הפורום אתם לא חייבים לקרוא, אם לא מתאים לכם הפורומים שתפוז פותח אתם לא חייבים להיכנס, אם לא מתאים לכם הדברים שכותבים כאן אתם לא חייבים להגיב, אם לא מתאים לכם שיש כזה פורום בכלל אתם לא חייבים לקרוא. אתם פשוט חסרי חיים, נמאסתם עליי לגמרי! יש אנשים שרוצים תמיכה, יש אנשים שאוהבים את הפורום, ואם הנהלת תפוז החליטה שהפורום הזה הוא טוב, אז תנו לה לנהל בשקט. ביום שאתם תהיו מנהלי תפוז, תמחקו את הפורום. בינתיים שבו בשקט וסתמו את הפה, כי זה כל-כך מעצבן שכבר אי-אפשר יותר. חלאס!!!

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה ../images/Emo80.gif

יש גם אנשים שצריכים ומקבלים פה עצות חשובות בשביל שהם יוכלו לנסות ולשפר את מעמדם החברתי בכיתה/בי"ס שלהם. אז אם יש בעיות עם הנושא של הפורום, אל תכתבו כאן

j i m m y

New member
חוסר בגרות זה רק אתם

את חושבת שלהפריד בין מקובלים ללא מקובלים זה בוגר? ההפרדה הזאת מעידה על חוסר חיים. בנתיים, מה שאנחנו יכולים לעשות (בצעדים בוגרים יותר ממכם), זה לפנות להנהלה ולבקש ממנה לסגור את הפורום, שבאמת דואג לפלג את החברה למקובלים ולא מקובלים. מילא, אם הפורום הזה באמת לא היה לוקח את עצמו ברצינות כזאת, אבל הוא כן. וזה מדאיג.

j i m m y

New member
תקראי את הדבר הבא:

"בחיים אנחנו עוברים כל כך הרבה שינויים מכל הבחינות. וכשאנחנו גדלים אנחנו מבינים שזה לא משנה אם אתה מקובל או לא, או האם אתה אהוב על כולם או לא- העיקר הוא מי שאתה באמת. " ועל ידי כך הפורום מודה בחוסר הבגרות שלו. אין דבר כזה מקובל או שלא. אין דבר כזה. פשוט אין. 'מקובל או לא' זה משהו שהסנובים הפלצניים נטולי הדעה המציאו.

דיתוש!

אני מעריכה אותך מאוד על כל מה שאת עושה כאן בפורום! תודה רבה! את עוזרת לנו מאוד! גם לי נמאס, אז החלטתי עכשיו לנקוט באמצעים אחרים. אם הם מאיימים בסגירת הפורום, אז שייאמו. ו.. שוב תודה!

מצטרפת לצינית ../images/Emo9.gif

דיתוש, שתדעי לך שהצינית ואני אפילו ריכלנו עליך
ואמרנו כמה מדהימה את על כל מה שאת עושה כאן בפורום. תודה.

דיתוּש

New member
טוב, לפעמים דווקא היהלומים...

...הכי לא מבריקים יכולים להיות הכי מיוחדים
תודה לשתיכן מתוקות
מסרי לעמיתוש
בשמי עדידה

למעלה