נמאס לי מסנדלים מפלסטיק:

גדי ב

New member
נמאס לי מסנדלים מפלסטיק:

הם לא נעימים לרגל, הם ממש לא נעימים כשמזיעים, חלקלקים כאלה, וגם משהו בספיגת הלחות של רבים מהם גורם לכך שהם מסריחים בטירוף, וכששמים יותר מדי אבקה נגד זה כפות הרגליים שלי מתנפחות, arrrgggghhhh...
יש הצעות? אני אוהב סנדלים, גם חלק מהחורף אשתמש בהם, ואני לא מת על גרביים אלא אם כן קר במיוחד. תודה.

aradori

New member
נדמה לי שסנדלי "שורש"

הם בלי עור. והם הדבר הכי נוח שיש. (מצטער על הפרסומת...)

monkilita

New member
היי גדי

נעלי המפ וגם סנדלים יש.. נראות כאילו עשויות מחבל אחד ארוך.. אבל נוחות למדי. יש גם איפשהו למצוא בחו"ל או דרך האינטרנט מגפיים שלא עשויות מעור כמובן אך גם לא מ- PVC.. שכידוע לכולנו לא בריא לסביבתנו.. אין לי מושג קלוש איך מוצאים קישור לזה.. אנחנו מכירים מהודו.. סושאנטה.. טוב לראות אותך פה!!

Neta558

New member
קישור לאתר כזה...

אפשר למצוא בקישורי הפורום בקטגורית "חברות ומוצרים". אם יש לכם קישורים רלוונטים נוספים, שילחו לי!
(ותודה לאלון על הקישור הנ"ל, שהוא חביב ומומלץ לביקור)

אלגריה

New member
מניסיוני

אין בעיה למצוא סנדלים ונעליים סינתטיים. בדרך כלל חנויות לא יקרות מחזיקות מוצרים אלה. שמחתי לראות שממש לא קשה להשיג נעליים לא מעור, בכל מיני סגנונות. נסה בחנויות זולות. בכל אופן, למה להתעקש על סנדלים? עכשיו מזג האוויר הולך ומתקרר...

גדי ב

New member
מכירים מהודו?

האמת שאני זוכר דנה אחת, מנפאל, וסושאנטה באבה היה איזה באבה כזה מאוסטרליה או איפושהו בסגנון שאני התלהבתי ממנו באופן מוגבל והיא בהתחלה כן ואחר כך ממש לא... מוזיקאית? צמחונית? לא נראה לי שזו את, אבל אשמח להיזכר... סיימתי את הטיול גמור, הרבה מהדברים שקרו לי שם לא ממש ברורים לי עד היום...

גדי ב

New member
רגע...

פירמידות מקועקעות וחדר בית מלון קטן + ג´ארדייה אומר לך משהו?

למעלה