נמאס לי מסקס....

נמאס לי מסקס....../images/Emo122.gif

די נמאס לי... נכון שמין זה דבר טוב ומהנה... אבל הבעייה אצלנו זה שהוא לא רוצה לצאת מהמיטה. אתמול לאחר הבילוי חזרנו הביתה נכנסנו לחדר הייה כיף נוראי הוא ממש סופרמן, מומחה לעינייני מין (אני קצת בורה מודה). ומה שטוב אצלו הוא מסוגל להחזיק שעות בלי לגמור כך שאני גומרת שתים שלוש פעמים,ורק אז הוא מעיז לגמור. אבל לאחר מכן מתקלחים שותים חוזרים למיטה, ואני זהו כבר רוצה לישון והוא שוב מתקרב אלי לא נותן לי לישון מתחיל למזמז,לנשק אותי והכל חוזר מהתחלה.. והיום רק באתי אליו למלא כמה טפסים יחד, וממש לא הייה לי זמן לכלום כי הייתי צריכה לשוב הביתה במהרה, והוא שוב זה מתחיל מנשיקה ובלי להרגיש זה נגמר במיטה, אבל שעות... אין אצלו מין חפוז, מה עושים איך מדללים לו את הקצב,הוא טוען שאני צריכה להיות מאושרת מיזה,ולי כואב לי כבר קשה לי לקיים יחסים המון פעמים ביום... האים יש עיצה או משהו כדי שלא יכאב..ולמה הוא לא עוזב לי את השפתים כל הזמן בזמן האקט הוא אוהב להתנשק בלי הפסקה, צריך גם לנשום לא?? האים זה נורמלי? תענו לי בבקשה.... נמאס לי ממין..

Yaniv-DC

New member
מה? מה?? מה???

מהר להפוך אותו להומו, לארוז ולשלוח אלי בדואר אקספרס. ככה גם אני אהנה וחיי המין שלך ידוללו, ובא לציון גואל.

אשמח להכיר אותו ../images/Emo6.gif

סתם, האמת שזה יכול להיות סיוט. אבל זה נשמע נהדר. דברי איתו ותגיעו להסכמה על המינון.

.m

New member
יונתי היקרה,

יפה מאוד ש"הוא טוען שאת צריכה להיות מאושרת"... את לא "צריכה" להיות שום דבר! לא טוב לך עם המינון? דללי אותו! את לא רוצה להמשיך אחרי הסיבוב הראשון? אל תמשיכי! תושיבי אותו לשיחה ותגידי לו את כל הדברים האלה. אח"כ תיישמי - תציבי גבולות. אם את מוותרת כל פעם, נכנעת לרצונות שלו, אל תתפלאי שהוא לא מפסיק.
mai

Liroy25

New member
אולי פשוט תגידי לו שירגיע קצת?

שילך לעשות מקלחת קרה או משהו, אחרי הכל את עדיין רוצה ללכת יציב למחרת בבוקר.

EyeSeeYou

New member
או שאפשר לשלוח אותה לנסיך

כדי שיספר לה איך הוא מתמודד עם מיעוט הסקס.... ואז היא כבר תעריך את זה באמת

תודה למשיבים

ובאמת אני דוחה כל פעם את השיחה ובגלל זה זה קורה לי. מקווה לתפוס יוזמה השבוע רק שלא יעלב לי...

eli8333

New member
זה מוגזם!!

גם אני אוהב מין אבל כמוכל דבר בחיים צריך לעשות את זה במידה וגם יש דבר שנקרא להתחשב בבן הזוג? אגב דיברת איתו על זה? אם לא אז זה הזמן.

גנט

New member
ין ויאנג

תאמרי לו שלפי הרפואה הסינית המסורתית, בכל בוחטה של זרע שהוא מאבד, הוא מאבד גם חלק מנוזל החיים שכמותו מוגבלת...

למעלה