נמאס לי מעצמי וכולם ..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נמאס לי מעצמי וכולם ..

כל מקום שאני פונה לא מבינים אותי..לא את המורכבות של המצב שלי..וגם אם מבינים חלק אז אומרים זה העולם אין מה לעשות.

אז מה אני אומר לעשות? לאמר זה העולם ולשבת בשקט...למות בשקט בשקט....העיקר מה שחשוב שאעשה זאת בשלוה בנחת בקבלת האחר..

יש לי חשק לזרוק הכל בכל מכל...כל הכדורים כל התרופות כל דבר הזה לפח...בית המשפט? לצפצף...הכל לצפצף...

מצד שני מה אני עושה אז? אפילו עם מי ללכת לחגוג לבזבז להתפרע אין לי...מה הטעם אם כך?

ימים הזויים לגמרי נמאס לי מהלבד נמאס מהמטפלים..מכל הליקוקי תחת של אתה גאון אתה וואו אתה ואתה ו..אני תקוע עם החובות...עם הכנסה של כלום..עם בריאות שמתרופפת..

אפילו לתאר מה אני חש אני לא יודע ..אפטיה עם כעס? יש חיה כזו..? ...בלאגן שלם..

כעסתי על כולם....מסתכלים עליי כאילו אני סתם זועק סתם לוחץ..סתם סתם הכל בדמיון שלי אין לי כלום..חתיכות צדקנים יפי נפש שבאו מעולם של דבש באים ללמד אותי מה המציאות ומה לא..
מה הן עברו בחיים ? אמא צעקה עליהם כי שכחו לנגב רגליים בכניסה איזה טראומה.וואו..

קצה הנפש..עד מתי ? עד מתי?..הכל כזה מעוות מגעיל דביק..

לא יודע....מה אני מתכוון לעשות ..נמאס לי מהחוגים וכל הפעילות הזו..שהכל משחק ..ואני חוזר הבית לכפור הפנימי ..

לערער לביטוח לאומי או לא..כבר עייפתי מהם..

לחכות שיעלו קצבאות? כולנו עייפנו ואם תהיה מלחמה עם כל הדיבורים שיש..נשכח מהעלאה תהיה עילת העילות כיסוי ההוצאות שיקום המשק..

אני באוויר..לא לפה לא לשם...

ובכל זאת..תמיד האמנתי ואאמין שהכל לטובה רק להחזיק חזק ביד של אלוקים...ולהתחזק ולהתחזק זה ..מה שנשאר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מנסה להזיז דברים..וצריך אתכם לייעוץ ..מעשי.

הצלחתי להשיג עו"ד לפחות לייעוץ לגבי ביטוח לאומי...שם קבעו לי שאני בתחום שר"מ (שירותים מיוחדים ) אבל מסרבים לתת..בתירוץ שלא שייך לחוק...אני מקווה העו"ד יפעל גם
הוא מתנדב חינם עוזר לחברים בעמותת הנכים שלי.

אתייעץ איתו גם לגבי הפשיטת רגל הפטר. לפחות לוודא שהעו"ד של המדינה פועל כראוי

אני מקווה יתן לי מכתב מסודר על כל זה..אולי הפעם יבינו המשקמים שלי שאפשר לזכות !

ויפסיקו לאמר לי תקבל את המצב...לא לחמתי עד הנה לשבת בשקט ולקבל את מר גורלי שאני יודע שהאמת לצידי.
יום ראשון תהיה הפגישה. בעזרת השם יסתדר לטובה..

הלכתי לעיריה ולבנק סידרתי הוראת קבע לארנונה אחרי שנים זה עכשיו מסודר תודה לאל.

אני מנסה לגייס כסף למשקפיים המיוחדות שצריך שאינן מיוצרות בארץ והם צריכים להרכש דרך המכון לשיקום ראיה של מגדלאור...פה אני צריך עזרה אני לא יודע איך פונים בפייסבוק לקבוצות וכו'...לתרומות. הסכום הוא 2700 ש"ח. אפשר בעיקרון להפקיד לי לחשבון..יש מסמך מסודר עם המחיר ..ואוכל להביא קבלה אחרי רכישה
נראה לי גם לבית דין אם אביא קבלה לא אמור לשנות להם איך השגתי את הכסף.

איך עושים את זה בפועל? שאנשים גם יתרמו אבל לא מעבר לסכום הזה? איפה מפרסמים וכו'..( פניתי לרווחה אם בכלל יעזרו זה חלקית ויקח חודשים רבים ..רק שיתנו תשובה)
העליתי את המסמך..שתראו על מה מדובר..המשקפיים ישפרו לא הרבה חדות ראיה אבל כן ישפרו סינוור וראית צבעים ויכולת יותר לצאת בחושך (אני די כלוא בבית בערבים לא יוצא בגלל תאורת רחוב פנסי מכוניות וכו' זה סיוט עבורי) יורידו עומס על העיניים כאבי ראש יפחיתו וישפרו תפקוד קצת ...( זה לא כל הבעיות שלי רק מה שקשור לעיניים יש גם עוד גידול חדש ועוד ועוד דברים ...ב"ה נתן לי חופן :) )
ההכנסה שלי נכות 100% 2589 ש"ח , אין לי אשראי המחאות..בגלל התהליך של הסדר החובות..
אשמח אם אתם מכירים דרך להשיג את הסכום הזה קצת לשפר משהו...:)

תודה :)

alice1803

New member
תהיה חזק ירונצ'יק, אתה יודע כבר שהחיים זה לא פיקניק

ואין לי מילים מזהירות לומר לך, מהמקור זוהר ולא אזהרות.
תשקיע את המחשבה שלך, ואת הכוח והרצון שלך במה שאתה חושב שהוא הדבר הראשון שצריך "לסדר" או "לתקן" בחיים שלך, בשביל לחיות יותר אותם ביותר נוחות וכיף.
ולא הכל בבת אחת, יחד עם לחץ ועצבים, לא בא לנו טוב ביחד, אז תניח את הכל בצד, ותתעסק בדבר הכי חשוב לך כרגע, מחר, מחרתיים, תשחרר, ורק אז תראה את התמונה יותר ברורה.
סופ"ש נעים לך איש טוב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הלוואי היה אפשר דבר דבר

&nbsp
הרבה לא תלוי בי אני עשיתי מה שאפשר..מזמן היה צריך להיות טיפול שיניים אלא מה אני לא מחליט..יש ועדות וטעויות שעשו..
&nbsp
ביטוח לאומי זו מלחמת התשה ...אין לי אפשרות לוותר אם אני רוצה את מה שמגיע לי..
&nbsp
טיפול ומעקב רפואי זה כורח המציאות, גם שם התורים וההפניות לא תלויות בי..
&nbsp
משקפיים מיוחדות צריך....
&nbsp
בית המשפט היה יכול להסתיים מזמן שוב עיכובים טעויות שלא תלויות בי..והחלטות רובוטיות...
&nbsp
ככה זה שאני עושה הכל רץ מביא רוצה לסדר וההחלטות עצמן מה לאשר איך מתי ..תלויות בתהליכים של אחרים..
&nbsp
קורסים ופעילות בתוך כל זה אני מגיע..מצב רוח או לא..
&nbsp
מה בדיוק לשחרר? ..יש משהו חשוב יותר פחות חשוב? ...וכן אני יודע שחלק מן ההפרעה לראות הכל חלק אחד..יחד עם זאת ..שוב אילו היה תלוי בי היו חלק מהדברים גמורים וסגורים ומתקדם הלאה...הלוואי.
&nbsp
אם אני רוצה להגיע למצב של ,סיוע אמיתי בבית. סגירת חובות. טיפול רפואי הולם ..בלי לוותר על חלק ניכר מהשיקום שלי..אין ברירה.
&nbsp
ואני חייב לסדר...שתי ניתוחים לקטרקט צפויים לי, אלוקים רק יודע מה נצטרך עם הגידול החדש..אם לא יתפרץ פסוריאסיס ומשבית אותי תקופה...רוצה לצאת בערב לשפר את הראיה כאבי ראש וכל הנלווה חייב משקפיים...ואם יש AMD (ניוון בעין) אז יהיה מצב של זרקות בעין..יקרות מאוד..
&nbsp
ויש מלא צרכים של חיים..אני ויתר הנכים חיים מתחת לכל ביקורת כלכלית...
&nbsp
המציאות הבטחונית איש לא יודע מה ילד יום ואני בחזית..מפה מרגישים את המלחמה היטב..
&nbsp
זה לא כזה פשוט כמו בתיאוריה להיות סבלני ולחכות למערכות ..שיפעלו עם כל הטעויות האטימות והתפיסה שלהם של תקן את עצמך ורק את עצמך..אין מה לעשות העולם חרא תלמד להסתגל ולסבול בשקט..
זה מתסכל מעצבן מתיש לפעמים..אז כן אני כועס מתוסכל מותש וקם..
&nbsp
וכל זה לבד..זה אני ועצמי ושבתות חגים לבד על הכר...
&nbsp
תודה לאל שאני לא מתפרק לגמרי...מוצא דרכים לנסות לקדם הכל..
&nbsp
גם יודע שאם ננעלו דלתי נדיבים דלתי מרום לא ננעלו..
&nbsp
ומקווה שהעם הזה יחזור למוסר לאמת לדרך ישרה שתעזור לכולנו,אמן.
&nbsp
שבת שלום :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עו"ד לקח את התיק של ביטוח לאומי

&nbsp
זה אומר שיש לי קייס...והצדק איתי...יאללה בעזרת השם אזכה ויהיה יותר קל ..
&nbsp
בנתיים השבת הייתה לא נעימה אזעקה וכל המלחמה מולי...
&nbsp
אבל אני מתורגל אז עברתי יפה את זה..יחסית ..עצבנו אותי אלה שגרים רחוק לא מרגישים את המתח ולא עודכנים בכלום..ואומרים לי זה כלום לך טייל תשים מוזיקה..אבל עבר פשוט התנתקתי מהם ..לא שלא יצאתי קצת ..אבל קרוב לבית יותר מהרגיל..
&nbsp
המצב רוח לא משהו עדיין עייף...הלבד הזה אחרי הנסיונות זוגיות שיש לי גם לא פשוט..משתדל לשמור על תפקוד ויציבות ..קצת יותר מאוזן עכשיו :)
&nbsp
נקווה שכולנו נעבור את הימים הלא קלים שצפויים..אמן.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה :) ונאומון..חיובי

לצערי גם זה לא עבד..גם העו"ד אומרת שלמרות שאני נמצא בתחום שאני אמור לקבל את השר"מ חסר מה שנקרא הגרוש ללירה. כמה שזה נשמע לא טוב אני לכאורה צריך לחכות להחמרה נוספת. או שיעשו כבר בדיקה קוטנטיבית שאם יש שם משהו משמעותי..זה יתן מקום לבקש שוב..

קטע כזה אצלי ליפול בין הכיסאות..יעזור השם.

אני עוד מקווה להשיג את הסכום למשקפיים בנתיים בפועל ..לא השגתי כלום.
ישועת השם כהרף עין.

מבחינה נפשית הרוח קצת שוככת אצלי..הייתי בנסיגה מסויימת.בעיקר בהתמודדות עם עוד אכזבה שגרמה מצב מוזר של בין אפטיה לכעס..לתסכול בודאי..עליתי קצת חזרה..
אני גם די גאה בעצמי שאני מצליח לעבור את זה ובלי לעשות נזק לעצמי או לקשרים..ועם חיפוש של פתרונות ריאליים אפשריים למצב..
גם אם לא הסתדר עדיין עצם זה שעשיתי פעולות לא הרמתי ידיים ולא התייאשתי..זה שיפור בפני עצמו .

יש לזכור כי בעבר הלא רחוק..שנה ומשהו..הגעתי לכלא עקב איומים מלחץ וחרדות..אומנם אני עדיין טוען כי לא הייתי אמור להגיע היה מספיק שיחת הברבה במשטרה..ויחד עם זאת ,

למדתי מזה עדיף ואפשר לשים גבולות בדיבור גם אם אתה צודק ויש דברים של בירוקרטיה, גישה של מטפלים וכו' וכו' שהיא לא תמיד באמת עוה לצרכים ולמצב שאני נתון בו..למען האמת בעבר הרחוק יותר כבר אז יכולתי להגיע לכלא בקלות ( אז היו סלחניים סבלניים יותר..והסתדרנו בסוף)

יש פה מסר גם לכם הקוראים..אפשר לשלוט בתוצאות של הכעס..ואפשר לצמצם אותו..השכל וההגיון יכולים בהחלט לשפר את התגובות.

יש לי עוד דרך ללא ספק גם בנפשי גם בהשגת מה שצריך במציאות לשפר את המצב..גם ליצור מצב של משפחה משלי

עם ההתמדה שאני שומר עליה..ובעזרת השם במקומות שצריך שיפתחו אני מאמין שגם אגיע . אני מאמין שכל אחד ואחת יכולים.

:)

למעלה