נמאס לי מפקונדו אראנה....

נמאס לי מפקונדו אראנה....

אז החלטתי שפרנאן מיראס הרבה יותר מתאים ממנו.. אז הדבקתי תמונה שלו על הפנים של אדון אראנה, לשיקולכם.

והנה בונוס, תמונה יפה של פרנאן מירא

הלא הוא פקונדו בראוסן מלך השפמים !

charmingirl

New member
אני לא מבינה מה אתה מוצא בו.

כאילו אתה אשכרה מאוהב בו. והוא ממש אבל ממש ממש מכוער!! אבל כל אחד ודעתו הוא. לבריאות שיהיה לך..

דביר-מן

New member
אוי, איכס, מה זה?! ../images/Emo5.gif

אלוהים אדירים, איזו תמונה זוועתית!!!!
תמיד אמרתי שפרנאן מיראס מפלצתי, אבל לא ידעתי שיש לו כל כך הרבה גפיים!!!!
בכס! דביר

אמנותי? אכן.

באופן אישי- גם אני מעדיפה את פקונדו בראוסן על מנואלחומנדסז´לה. יתר מכך- אני מאוד אוהבת לבטא את השם "פקונדו בראוסן" במבטא מקסיקני עתיר רגש. נותן הרבה יותר נופך לשם. אבל (כן, יש אבל)- א. מה לעשות, מ.א.מ.א (מנואל אלחו מנדס אז´לה?) בלונדיני, ועל אף אפו האיום להחריד (בעיקר ביחס לאפו החינני של בראוסן), נשים אוהבות בלונדינים (אפילו שזה לא סגור סופית). ב. מ.א.מ.א מתאים וטוב לבלן פי כמה וכמה. הוא מוסיקאי (אמן, הוא א-מ-ן-!), הוא בגובה שלה, ואין לו ילדים מיותרים. מלבד זאת- פקונדו בראוסן, עד כמה שתרבה קדושתו כרופא, הוא...הוא...הוא...עזב את בלן!! איך אפשר? בייחוד שאשתו היתה כל כך מטופשת. והילד עוד יותר. אבל נו, מה אני מבינה בפקונדואים?
. -נעמה. נ.ב- יש לך אולי תמונות של קוקו?

נטע 17

New member
לי דווקא לא נמאס מפקונדו אראנה..

אם יש מישהו שכן נמאס לי ממנו זה מפרנאן מיראס.לא יודעת מה אתה מוצא בו כי אני לא מוצאת בו כלום.קודם כל פקונדו אראנה שחקן הרבה יותר טוב ממנו עובדה שיחק בהרבה יותר טלנובלות ממנו והוא עדיין ממשיך לשחק, ודבר שני הוא הרבה אבל הרבה יותר חתיך מפרנאן המכוער הזה.

pimpollito

New member
בואו נעשה לנתן

טוב על הלב... ונשים לו את התמונות של אהוב ליבו (יאאאאאקקקקקקקקק) סליחה... הייתי חייבת להשתחרר.... (me suelto... me dejo ir) אז הנה, קח תמונה של הנשיקה הכי מגעילה ביקום, טוב, ת´אמת אם הייתי במקום רומינה והייתי צריכה להחליף רוק עם הבן אדם הזה.... אוי סליחה, אמרתי בן אדם?! אופססס התכוונתי לחייזר...... סתםםם, אני לא ירד עליו, ת´אמת הוא ניראה בחור טוב.. אבל הוא לא ניראה טוב מבחוץ... אז בקיצור גם לי הייתי יוצאת תמונה כזאת.. סוררי נתן.... יום נעים! חג שמח!

אגב, כרגע שמתי לב לשרשור של תמונות

מהעמוד הקודם. ולא השתתפתי בו, אז אני מוסיפה תמונה של כוכבי קטנטנות האהובים עליי. נעמה (פתאטית? אני?!)
.

למעלה