נמאס לי מרופאים.

hyperlost

New member
נמאס לי מרופאים.

יש פעם שאני אלך לפסיכיאטר ולא יחזור שבור אחריי ?
כל פעם אני חותך אחריי פגישה.
ועכשיו אני צריך לגלות שבנוסף לדכאון חרדות ואישיות גבולית יש לי מה שנקרא הפרעת גוף דיסמורפית.

איזה כיף..
באלי למות

תאום2

New member
רופאים זה מטרד לפעמים

אבל הי, אתה אדם, אתה אדם ולא אבחון, וגם לא מחלה, אתה אדם
וזה מה שמעניין אותי ואותך.
וזה העיקר

משרד הבריאות=מטרד הבריאות
ואני דבקה בעמדתי

Lady Stark

New member
מעליי

היי,
הפרעת גוף דיסמורפית היא אמנם סבל, אבל האבחון שלה עושה המון הקלה. חשוב שתדע שמה שאתה חושב על עצמך הרבה יותר גרוע ממה שהסביבה חושבת עליך. וזה מה שהאבחון של bdd עושה. מכניס את התפישה הגופנית שלך לפרופורציה שיכולה להביא לישיבה הגיונית.
ואני מצטערת על כל הסבל. אתה מטופל גם אצל פסיכולוג?
אתה מנסה איכשהו להפסיק את הפגיעה העצמית?

hyperlost

New member
אמממ אני לא מטופל אצל פסיכולוג

הפסיכאטרית שלי שלחה אותי לאשפוז יום אבל לא הלכתי.
גם את הכדורים לא לקחתי..

להפסיק את הפגיעה עצמית? ממש קשה.

מאוד חבל שאתה בוחר שלא להיעזר

טיפול תרופתי ו/או אשפוז יום הם אופציות לגמרי לא רעות למצב שאתה מתאר. לא במקום טיפול פסיכולוגי, אלא כתוספת לו. למה אתה לא שומע לעצת הפסיכיאטרית?
ובבקשה להבא ציין טריגר בכותרת כאשר אתה כותב תוכן קשה בהודעה.
תודה.

hyperlost

New member
כן שחכתי את עניין הטריגר...

בקשר לאשפוז יום זה בעיה שבילי ללכת כי זה יחסית רחוק מהבית שלי וכל יום נסיעה הלוך חזור זה מעצבן.

ובקשר לכדורים שאני לא לוקח יש כמה סיבות.
סיבה אחת שאני לא חושב שכדורים יכולים לעזור לי כאילו מה אני ישתה כדור ופתאום אני לא בודד? מרגיש טוב מחייך וזה? לא יודע...
סיבה שנייה היא שההורים שלי לא יודעים פסיק על המצב שלי ומבחינתם הכל בסדר.

כשהייתי באשפוז יום הגיעו אנשים מערים מאוד

מאוד רחוקות, כי היה להם חשוב להציל את החיים שלהם. אין איזה מרכז יום שקרוב אליך יותר? אם לא, אני חושבת ששווה לעשות את המאמץ כי זה עשוי לעזור.

בקשר לכדורים - למה ההורים צריכים לדעת? לפי הכרטיס שלך אתה בן 22, אתה לא תחת חסותם... ואם הם ידעו, מה זה משנה?

ולא, כדורים לא יהפכו אותך לפחות בודד, וזו הסיבה שאמרתי שבגללה אתה צריך גם טיפול נפשי בשיחות ואולי להפעיל גם סל שיקום ולקבל חונכות ועו"ס. הכדורים לא אמורים לעשות אותך פחות בודד, אבל הם אמורים להקל על ההצפה הרגשית הכל כך קשה שאתה מתאר ולמתן את הדחפים שלך לפגוע בעצמך. כרגע אין לי יכולת לתת לך קישור, אבל חפש באתר של סה"ר - יש להם מאמר טוב על התמודדות עם פגיעה עצמית.

חבל עליך, תנסה להיעזר ולא לפסול דברים על הסף...

Lady Stark

New member
מבינה שקשה

וחשוב לי להיות כנה איתך ולהגיד שלהיות במצב כזה ולא ללכת לטיפול פסיכולוגי זה לצמצם את סיכויי ההחלמה שלך.
הצעד הראשון לשיפור במצב הוא להחליט לטפל. כדורים לבד לא פותרים את הבעיות, יקירי. רק מקלים על הסימפטומים.
אם תרצה עזרה במציאת מטפל אתה צריך רק לבקש.
אנחנו לרשותך.

hyperlost

New member
תודה לכולם

אני גר באשדוד והאשפוז הוא באשקלון.
תודה רבה על התגובות!

למעלה