נמאס לי ! עייפתי !

נמאס לי ! עייפתי !

אין כבר אהבה אין כבר תשוקה ואין כבר כוחות וחשק לנסות לשמור על הזוגיות הזאת. אחרי 22 שנות נישואין ויעוץ זוגי הגעתי למסקנה שזה כנראה נגמר ולמה להתעקש על משהו שמת. הדבר היחיד שמונע ממני כרגע לעשות מהלך זה מסיבת הבר מצווה של הבן ההולכת וקרבה ומוסיפה עוד קצת ל"אש המריבה". עייפתי

אני מבינה שאתה מדבר על מהלך של גרושין.

מאד קשה לקבל שהחיים הזוגיים כנראה נגמרו. אם אתה מרגיש כך אז כדאי להפרד. אני מבינה שאתה דוחה את ההחלטה או הביצוע עד אחרי בר המצווה אבל בגלל שגם כך אתם רבים אז אולי כדאי להתחיל לדבר על זה אבל לא בריב אלא בשיחה טובה בה תוכלו לחשוב יחד איך עושים מה ומתי. האם אשתך שותפה להרגשה? היא יודעת שאתה מתכנן להפרד? זה הזמן למרות הקושי לאסוף כוחות ולעשות החלטות שיהיו עבור שניכם יותר טובות וגם עבור הילד/ הילדים. לצפות בהורים שרבים וכועסים אינה טובה לילדים ולעיתים הידיעה גם היא בשורת גרושין עדיפה על אי ידיעה שמוולה בחששות ופחדים.

tamar two

New member
לעין הטווס

לפעמים גרושים הם בילתי נמנעים. מה שחשוב זה שכל עוד אתם חיים באותו בית תהיו הגונים אחד עם השני ולא תריבו במיוחד לקראת הארוע שלכם. ילדים מרגישים ויודעים והמעט שאפשר לעשות בשבילם זה להתנהג בכבוד גם אם אין כבר אהבה ונורא נמאס.

אנחנו משתדלים אבל ...

מכיוון שמדובר ברגשות תסכול ורגשות זה משהו שלא תמיד ניתן לשליטה..... אז זה מתפרץ. אנחנו אף פעם לא רבים מול הילדיםֱ

אני אישה ....

וכן הוא יודע מה ההרגשה שלי בנושא ואפילו היינו קרובים לגשת לעו"ד רק שרגע לפני החלטנו ללכת ליעוץ זוגי. יעוץ זוגי זה טוב ושלוקחים את הדברים ומיישמים, אבל דברים לא זזים ואני מרגישה שאני מבזבזת את הזמן בתקווה ובניסיון "להציל" את המערכת הזאת.

למעלה