נמאס לי, עצר אותי שוטר על מהירות

billc

New member
נמאס לי, עצר אותי שוטר על מהירות

פעם שלישית השנה
הוא טוען שנסעתי 47 באיזור 35 כולה הלכתי לוולאמארט 2 מייל מהבית לקנות כמה מצרכים עדי מתי

Mירב

New member
זה ה"עונש" שלך ../images/Emo3.gif

שאתה צוחק תמיד על נשים-נהגות.... (נו...............|מעבירה ת'זמן|)

billc

New member
עד שהבחור יגיע?

אני חף מפשע, השוטרים כנראה רוצים כסף כיס לראש השנה, הבטיחו לאישה טבעת יהלומים או משהו

billc

New member
יש לי שאלה בקשר לזה

הקנס הוא 78$ אם אני לא הולך למשפט השאלה שלי כזאת..אם אני הולך למשפט..הנזק יכול להיות יותר גרוע?

לפי מה שהבנתי, כן.

הקנס יכול בהחלט להיות גרוע יותר, לעומת זאת, טענה אחרת ששמעתי היא שבמידה והשוטר לא מגיע למשפט- הקנס מבוטל. (אל תתפוס אותי במילה, חבר שלי מוכן להישבע לי שחבר טוב שלו קיבל החמרה בעונש למרות שהשוטר לא הגיע למשפט.. אבל בגלל שמדובר ב"חבר של חבר" אני לא לוקח את זה ברצינות..). חוץ מהקנס, יש נקודות?

zelig0n

New member
כן ולא ...

אם יש לך טענה מוצדקת רב הסיכויים שתשאר עם אותו קנס אם השוטר לא מופיע אתה השופט מזכה אותך ושולח אותך לשלום אם אתה מודה הלך עליך מבחינת ביטוח אני הייתי מבקש להשפט, זה סיכון שבמקרה שלך שווה לקחת. יכול להיות שכל מה שאמרתי לא תקף אצלכם, כי לכל מדינה יש את החוקים שלה. תחפש פורום רכב באיזור שלך (או אפנועים) ותשאל אותם מה הם חושבים, אני בטוח שתוכל למצוא כמה חבר'ה שיוכלו ליעץ לך מנסיון. האופציה האחרונה תהיה לקחת עו"ד, זה ייקר לך את הקנס אבל יוזיל לך את הביטוח בשלוש שנים הקרובות (פחות או יותר), תעשה את החשבון שלך. בהצלחה ולהבא סע כחוק

Mירב

New member
../images/Emo6.gif

מעניין - כרגע הוא צלצל מהדרך... הכל הולך בדיוק "על השעון"... ובגלגלצ מנגנים לי "אל תמתיני לו הוא לא יבוא,
, סינדרלה,... אל תאמיני לו הוא לא יבוא...
..."

oooh...old fashion

first date? who the hell counts? besides- I can't remember she said it was the first date... nor do I recall a bed being metioned (and I'd recall...trust me)ok. done making a fool of myself here, I swear

billc

New member
קצת קלילות לא יזיק

אני בטוח שהיא הבינה את ההומור שלי לפחות

Mירב

New member
כמובן.

תראה, אני הרי רווקה זקנה, אז אין לי זמן לחכות!
(הדייט ממש לא ראשון,(אתה לא עוקב?!) ולא התקרבנו לשום מיטה או משהו שעושים במיטה, for that matter...)

חבל..דווקא קיוויתי

שאני לא אצא היחידה עם סיפורים שכאלה בפורום הזה. מקווה שנהינית (אם אתה עדיין ערה- אז כנראה שכן..) לילה :)

Mירב

New member
תראי, זה מסובך....

אל תעשי השוואות אלייך, בוודאי לא בלי לדעת את הסיפור כולו...

זה לא היה ברצינות

אבל אני מקווה שלא פגעתי (פעם חשבתי שיש לי טאקט, איכשהו כאן, לא לגמרי מבינים מתי אני על אמת ומתי בצחוק)

billc

New member
תראי את בתקופה שמחפשת רק סקס סקס סק

אנחנו מחפשים סקס סקס סקס אבל עם עוד משהו

למעלה