נמאס לי פשוט נמאס לי!!!!

נמאס לי פשוט נמאס לי!!!!

לפני כמה שנים כשהייתי מגיעה לבית הכנסת היתה מישהי שבאופן קבוע היתה מעליבה אותי ואומרת "הנה העקרה באה להתפלל" וגם מעירה לי על איך שאני מתפללת: "את לא מתפללת מספיק בכוונה, אם לא תתפללי בעיניים עצומות לא יהיו לך ילדים, את לא מתפללת מספיק בכוונה" אז הסברתי לה שברוך ה' אני לא עקרה, ושהיא מעליבה אותי ואז באופן פתאומי היא הפסיקה לבוא לתפילה עד...שתי השבתות האחרונות. בשבתות האחרונות היא שוב הגיעה ושוב נטפלה אלי, הפעם לא עניתי לה אבל היא גוררת איתה את חברה שלי ושתיהן ביחד נטפלות אלי ופוגעות בי. אל תציעו לי לדבר איתה כי זה כבר נוסה ולא הצליח, אל תציעו לי ללכת לבית כנסת אחר כי בבית הכנסת הזה מתפלל בעלי ואני רוצה להיות איתו ואל תציעו לי שהחצי ידבר איתה כי זה לא עבד.

אנילא מבין את מתפללת בסדום?

יש גבאים, יש רב בית כנסת, יש את זקנת-המתפללות. כל אחד מהם יכול לגרום לה לשינוי בגישה שלה. ואם זה לא עוזר, קחי איתך רימון ו"במקרה" תפתחי אותו לידה ו"בטעות" תשפכי עליה מהמיץ וכשהיא תזעיף פנים תגידי לה: "זה בגלל שאת לא מתפללת". אבל אני נגד אלימות.

../images/Emo201.gif

כל כך כואב ומרגיז לשמוע.... כמה טפשים ורעים יכולים להיות בני אדם... כמה משועממים וצרי עין...
עם כל הקושי, פשוט תתעלמי ממנה לחלוטין. לחלוטין. אל תראי אותה כביכול, ובטח אל תעצרי להקשיב לה לסוף המשפט. תהיי את עם רבש"ע והסידור. סה טו. לאט לאט היא תבין שאין לה פרטנר והיא תעזוב אותך בשקט, אני בטוחה. איזה נסיונות...
"אין תפילה השבה ריקם"...

עלייך נאמר..

``הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים, עליהם נאמר: ואוהביו כצאת השמש בגבורתו``..

איזו חוצפה.

ובהנחה שהמדוברת אינה שווה את אנרגיית התגובה - כיצד חברתך מעזה לשתף עמה פעולה?! אינני מבינה. אינני מאמינה. חוסר רגישות שכזה אינו ראוי אף לא לחדרי חדרים, וקל וחומר לפנייך. עם זאת אני מציעה לך להתעלם ולהבליג. עזבי את צמד החמד הנ"ל, ופני לדרכים טובות יותר. דרכי השם. נהגי בסבלנות, והן תפסקנה מהר מכפי שאת חושבת. <אילו אנשים! האמינו לי..>

נשמה אחותי אני ואת באותה צלחת למדי לענות ו

לא לשבת בשקט וגם לחברות שלך פעם אחת תעני וסתמי להם את פיות את שותקת והם ממשיכים פעם אחת תעני ותסתמי פיות לכולם בושה לאנשים כאלה

candy77091

New member
תתעלמי!זו השיטה היחידה ואם כל השאר לא עבד

לאורך זמן זה כן עובד.אני ניסיתי וזה תמיד הצליח. אין טעם להעליב כשאין יחס וכשאת לא נעלבת היא מרגישה שהיא מדברת לאוויר וזה באסה..

לממתינה למתנה!!!

בס"ד תקשיבי לי טוב מה תעשי וזה הכי הכי הכייייייייי מעצבן... איך שהיא מתחילה לדבר תגידי לה תמשיכי איזה חמודה את , את עוזרת לי בעולם הבא כי אומרים שבן אדם שפוגע בזולת כל המצוות שהוא עשה בחיים עוברים לבן אדם שהוא פגע בו. תסבירי לה כמה היא עושה בזה טוב ולמה תאמיני לי שהיא לא תרצה להעביר לך את המצוות שלך ובטח לא לקבל את ההעברות שלך. מקווה שעזרתי בהצלחההההה תאמיני לי שאם היית גרה לידי היא הייתה מסכנה בטוח.... סנובית שמאחלת לך מכל הלב אושר ועושר... ורק טוב...

תודה את חמודה!!!!

ותגידי לי משהו: למה הניק שלך הוא סנובית???? את לא נשמעת לי כזאת בכלל.

diklag3

New member
רק דבר אחד להיתעלם ממנה ותוך כדי לבקש מה שאת

רוצה מבורא עולם כי את תוכלי לקבל ממנו כל בקשה מעצם השתיקה שלך. את בסוף תגידי לה תודה.
.
.

למעלה