נמאס לי שמישהוא יעזור לי מה לעשות

גוי3

New member
נמאס לי שמישהוא יעזור לי מה לעשות

שלום דר דברנו כאן על החשד ללופוס , מכיוון שעדין לא הגיעו לאבחנה חד משמעית ללופוס ראומטלוג בכיר נתן לי זריקת דיפו מדרול לשריר אמר אם היא תעזור לך אז זה לופוס , באמת נתן לי את הזריקה וממש הרגשתי מצוין נעלמו לי כאבי השרירים מצב רוחי נהיה סבבה לגמרי , הדפיקות בכפות הידיים נעלמו , דפיקות של דופק הלב בכפות הידיים נעלמו, האם הזריקה הזו אבחנתית ללופוס , לציין בדיקות הדל שלי תקינות לחלוטין, יש לי רק Ana חיובי מעל 6 בדיקות ו rnp חיובי ואנתי sm חיובי anti DNA כל הזמן שלילי שקיעת דם תקינה כל הזמן ו crp תקין בכול הבדיקות, אבל אני סובל מכאבי שרירים כמו אלרגיה בכפות הידיים כאבים לא ספציפיים לפרקים, קצת צריבה בעיניים עשיתי בדיקת הכל תקין כשאני עובד בשמש השמש לא מפריעה לי אבל אם אני יושב במנוחה והשמש עלי כן השמש מפריעה לי הרגשה שכל הגוף שלי מבפנים משהוא אוכל אותו .לציין הכאבים הם לרוב במנוחה , כני בן 32 עובד עבודה מאוד פיזית טיפוס על עמודים גבוהים מאוד, ולא מרגיש חולשה או משהוא, וכשאני יושב בבית במנוחה הכל מתחיל כמו אלרגיה בכול הגוף,, פשוט כבר לא יודע מה לעשות כל רופא אומר משהוא ואני בחרדה הסטרית, אני מטופל אצל דר גלב סלוודין רשם לי אבחנה מחלה אוטואמנית מורכבת עם תכנות של לופוס, לא הבנתי כלום , ורופאים אחרים אומרים דברים אחרים , אין לי מחלות רקע בכלל ולא במשפחה, מה עלי לעשות בבקשה,,?

אבחנה לא ברורה

כמובן שלא ניתן לבצע אבחנה דרך פורום באינטרנט. אתה מוזמן לפנות לבדיקה ודעה נוספת במכון לראומטולוגיה בבית חולים איכילוב בתל אביב - ניתן לקבוע תור בטלפון 03-6974000.

למעלה