נמאס לי

Raindrop23

New member
נמאס לי

נמאס לי להיות שמנה אבל אני לא מסוגלת לוותר על האוכל ולא מסוגלת לעשות ספורט. מרגישה חסרת אונים וחסרת שליטה ושונאת את עצמי.
אני מפחדת שגם אם ארזה שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך. כמובן שקודם נראה שרזיתי ואחרי זה נדבר. פשוט נמאס לי ואני לא יודעת איך לקחת שליטה על החיים בחזרה.
והמרכז שילכו לכל הרוחות, הטיפול שלהם לא שווה כלום ואני לא צריכה טיפול ולא צריכה כלום. אם זה לא עוזר זה רק עושה רע וזה מיותר.
מה נהיה ממני לעזאזל

Hope2013

New member
לא חייבים לוותר על אוכל..

ולא חייבים לעשות ספורט בשביל להרזות.
יש סוגי אוכל שלא אמורים להשמין.

יקירה, לא זוכרת אם שאלתי אותך

אבל מה עם OA? ניסית? כי בפירוש הצילו את החיים שלי שם (וכואב לי מאוד שפרשתי).

Raindrop23

New member
לא ניסיתי

יש לי ניסיון רע עם קבוצות ואני גם מפחדת מאנשים ומקבוצות.

rain drop8

New member
ריין..

אני יודעת מה זה שנמאס לך מהגוף שלך...שאת מסתכלת על עצמך ולא אוהבת את מה שאת רואה...
אפשר לשאול אותך למה את לא יכולה לעשות ספורט? האם משהו פיזי עוצר בעדך, משהו רגשי?
את אולי מרגישה חסרת אונים וחסרת שליטה...אבל את לא...את לא חסרת אונים...
אני גם לא יודעת איך לוקחת שליטה בחזרה...אף פעם לא ידעתי איך עושים את זה...
אבל פשוט עושים...צעד צעד...לאט לאט...מתחילים מהדבר הכי קטן...החל מהשעה שאת קמה בבוקר עד לשעה שאת מחליטה ללכת לישון...
את עושה בחירות...כל יום משהו אחר..משהו קטן...אבל עושה..
ולא מוותרת לעצמך ובעיקר לא מוותרת על עצמך כי את שווה ואת שווה הרבה ושווה להילחם על עצמך כי מגיע שיהיה לך טוב ושתרגישי טוב עם עצמך.

Raindrop23

New member
היי ריין

תודה על ההבנה ועל התמיכה. מה שעוצר בעדי הוא בעיקר משהו רגשי. כמובן שגם קשה פיזית אבל זה בעיקר רגשי.
המפלצת תמיד היה דורש מושלמות וכשהייתי עושה משהו טוב אז יופי, מה הלאה.
ויש הרבה דברים שאני רוצה לעשות כמו לנגן למשל ואני לא מסוגלת כי אני רוצה להיות מושלמת ואם אני כבר אצליח פעם אחת לנגן או ללכת על ההליכון אז ישר יבואו מחשבות של מה הלאה ואני לא מסוגלת.
המטפלת אמרה להתחיל בקטן ולנגן ולעשות דברים אבל אני לא מסוגלת ואני צריכה ליווי והכוונה ולא רק שיגידו לי לעשות ככה וככה.
לא יודעת, אני מתוסבכת ופשוט עייפה מהכל

rain drop8

New member
יקירה

אני מבינה מה שאת אומרת על המושלמות ואני חושבת שאולי לפני שתתחילי לנסות לנגן וללכת לחדר כושר אולי זה יכול להיות טוב לדבר על המחשבות האלו עם המטפלת...
לעלות איזה מקרה מולה שאת מתחילה לנגן ואז לדבר על מה שיבוא אחרי זה...לדבר את זה..להוציא את זה החוצה...ואולי המטפלת תוכל לתת לך כלים של איך להתמודד עם התחושות והמחשבות שיעלו בעקבות...
ולגבי הליווי..
האם יש מישהו אחר קרוב אליך מעבר למטפלת שאולי יכולה לשמש לך שמלווה,שאת יכולה להעזר בו?
כל כך מבינה שאת העייפות...ואני באמת מאמינה שזה בסדר לנוח לפעמים מהכל..אבל הכי חשוב זה לא לוותר...
כי את מסוגלת...תאמיני בזה ותאמיני בעצמך...
את חזקה גם שנדמה לך שאת הכי חלשה

מילקי110

New member
וואו כמה שזה מוכר

אני מבינה אותך מאד גם אני הייתי ועדיין במקומך.

גם אני ניתקלתי באנשי מקצוע מגיעילים בתחום הזה ואכן זה רק עושה יותר רע .

מבינה גם את חוסר היכולת שלך לוותר על המאכלים המשמינים . אני קוראת להם "מאכלים אסורים" .

יכולה להגיד לך מנסיוני המר שמה שעזר לי זה רק ניתוח . אחרי שנים של דיאטות ושנאה עצמית רק ניתוח עזר .

ושלא תחשבי שהיום אני לא אוכלת מאכלים אסורים או מצליחה לוותר עליהם אבל זה בהחלט עזר .

חייבת גם להגיד לך שבזמנו גם אני הייתי מדוכאת וחשבתי ששום דבר לא ישתנה וגם לי הציעו בזמנו ניתוח שנתיים לפני שעשיתי ולא הייתי מוכנה לשמוע .

אני בשום אופן לא מנסה לשכנע או מציעה לך ניתוח אלא רק אומרת לך שאני ממש מבינה על מה את מדברת .

אכילה מובילה לשנאה עצמית שמובילה לעוד אכילה וחוזר חלילה לופ אין סופי . וכמובן שלפגוש אנשי מקצוע "נחמדים" לא עוזר . כל מה שכתבת כל כך מוכר לי

אני אגב בין היתר הייתי גם ב OA וזה לא עזר לי . רק ניתוח עזר לי .( ועוד נראה כן ... ירדתי וכו' אבל נראה עד עכשיו זה עזר ) .

תמשיכי לשתף אותנו ונוכל לתמוך בך .. ממש מבינה אותך . אין לך מושג עד כמה .

מילקי, היית כולה בשתי פגישות ב-OA

זה לא נראה לי הוגן להחליט שזה לא עזר לך כשבכלל לא ניסית... בתכנית תמיד ממליצים לבוא לשש פגישות לפחות כדי לראות אם זה מתאים או לא. עם כמה שהתרחקתי מהתכנית המופלאה הזאת, לבי עדיין שם ואני עדיין זוכרת את הירידה המופלאה שלי ואת התחושה שקיבלתי שם את החיים שלי בחזרה. ירדתי תוך פחות משנה 36 ק"ג ושמרתי על זה עוד 3 שנים!!! זה הישג לא מבוטל. שלא לדבר על המצב הנפשי שלי שהיה הרבה יותר טוב אז. אני התרחקתי בגלל אנשים, וזו הטעות שלי, כי התכנית היא לא אנשים, אנשים באים והולכים והתכנית לעולם נשארת. אני מחכה, לא יודעת למה אני מחכה, שייפול לי האסימון ואחזור לשם שוב תוך כדי שימת קצוץ על מי שלא בא לי טוב.

מילקי110

New member
אלומה

זה ברור שזה לא OA אלא אני , אני נכשלתי בכל תוכנית שהיא

שומרי משקל , דיאטניות ( וכן ברבים ) , אין דיאטה שלא ניסיתי או שמעתי עליה וכלום לא עזר לי .

תראי העניין הזה של להיות שם עם חונך שאני צריכה להתקשר אליו בגלל האופי של והחרדה החברתית לי זה לא עושה טוב

אני זוכרת שהייתה לי מישהי התקשרתי אליה פעמיים והיא לא ענתה וחשבתי שהיא מסננת אותי . את מבינה ? לא לכל אחד זה מתאים וזה לא אומר שהתוכנית לא בסדר

רק ציינתי שלי עזר רק ניתוח אבל אני לא אומרת שאחרים צריכים לעשות את זה . את ממליצה מניסיונך ואני מניסיוני .

ודאי שלא לכל אחד זה מתאים

אני פשוט חושבת שפעמיים זה לא הזדמנות מספיקה בשביל לקבוע שמשהו לא עובד בשבילך. אבל אם את לא מתחברת - זה באמת עניין שלך. לי זה חבל, כי זה יכול כל כך לעזור...

LsMs

New member
yo babe what up?

את רק צריכה למצוא ענף ספורט אחד שמעניין אותך ולהתמיד בו

בשבילי זה אמנויות לחימה ...תנסי...

https://www.youtube.com/watch?v=Po9Ov-TwBA0

אם את רוצה לנסות את זה תודיעי לי

יש לך גם משהו רגוע יותר כמו יוגה ופילאטיס

https://www.youtube.com/watch?v=aUkFYE5rDmg

ויש גם סתם קרדיו

https://www.youtube.com/watch?v=1dDX94GxXNQ

תנסי זה בבית זה כיף...

Raindrop23

New member
היי מותק

טוב לשמוע ממך.
יש לי הליכון בבית ואני לא מסוגלת להביא את עצמי להשתמש בו.
אני צריכה להתחיל ממש בקטן כי אני לא בכושר והמשקל... אבל אפילו את זה אני לא מסוגלת לעשות.
ולחשוב שהייתי ספורטאית מצטיינתב תיכון, בדיחה, פשוט בדיחה, זה מה שנהיה ממני.

Raindrop23

New member
נמאס לי 2

למה אני כזאת דפוקה, למה אני לא מצליחה לשמור על כלום, לא מתמידה בכלום, מרגישה כמו חתיכת אפס. בשביל מה צריך אותי, בשביל מה אני צריכה את עצמי.
בשביל מה אני צריכה את החיים הדפוקים שלי.

אני מציעה שתפסיקי, אפילו באופן יזום ו"ידני"

לקרוא לעצמך בשמות "מחמיאים" שכאלה. אם מישהו היה מכנה אותך ככה לא היית רוצה להיות חברה שלו ולהקשיב לו. זה גם לא מקדם אותך לשום מקום שטוב להיות בו. תכריחי את עצמך לצאת מהלופ הזה של המחשבות הקשות. מי כמוני מבינה אותך, אני מרגישה אותו דבר, אבל בשביל זה יש לי אתכם שתזכירו לי שזה לא נכון ושאני ילדת אלוהים בדיוק כפי שאני, וככזו, אני ראויה גם אם אני לא מרגישה ככה.

ובכלל, אם את כאן, סימן שאלוהים זקוק לך כאן ולכן שם אותך כאן. את לא מיותרת ואנחנו זקוקים לך ואוהבים אותך
.

למעלה