נמאס לי

נמאס לי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

כמה פעמים אפשר לנסות לעשות דיאטה
נמאס לי בטח תגידו לי שאני לא שמנה..אני שוקלת 50 גובה 1.56 בערך..יש לי שומנים בכל מקום ואני בת 15....יש לי ביד(יענו למעלה) בירכים בבטן אוף...אני אוכלת אחרי שעתיים שלוש אני שוב רעבה...כי אני אוכלת בלי לחם..!!! מה אני יעשה

keren358

New member
אז תאכלי לחם קל! חלקם ממש טעימים

והכי חשוב שתמיד תיהיה שבעה תבני לך תפריט שתאכלי כל שעתיים משהו או בפחות זמן(אם יש צורך) אני אישית לא יכולה להעביר חצי שעה בלי אוכל(כשאני בבית כמובן) אמ... ותעשי ספורט כמה שיותר ! ולאכול כמה שפחות שטויות... בהצלחה

אפרופו שטויות../images/Emo6.gif

אני בדיוק אוכלת במבה.. ולחם קל..זה איכססססס..עדיף לאכול רגיל.. אני התחלתי מאתמול לעשות ספורט..שעה-שעה וחצי הליכה בערך..ויש לי כל יום שעה ריקוד מלבד זה
חייב לחם קל
כי תראי אני התחלתי ריקוד וגם ללכת..

h i l a 25

New member
ספורט

את חייבת לעשות ספורט הגוף שלך פשוט לא מעוצב בשביל שהכול יהיה במקום את צריכה להתחיל להזיז את הישבן ולעשוט ספורט . יום כן יום לא כדי שתוכלי לבנות את השרירים שלך,ואני מבטיחה לך שאחרי חודש וחצי תסתכלי במראה ותהיה מרוצה. וכן את לא שמנה את פשוט לא חטובה כמו שאת רוצה.

נמאס

בחורה בגילך לא צריכה להיות במצב של "כמה פעמים דיאטה", צריך לבדוק מה את אוכלת במשך היום ולמה את רעבה, אין שום סיבה להמנע מלחם.אני ממליצה לך לא לעשות דיאטה ובטח שלא לבד על דעת עצמך להחליט שיש מזונות שאת מורידה מהתפריט, גשי לייעוץ תזונתי מקצועי.

למעלה