נמאס לי

מצב
הנושא נעול.

sandrag

New member
נמאס לי ../images/Emo10.gif

נמאס לי

די נמאס לי כבר. IVF מס 4, הייתי בטוחה שהפעם עם שינוי הפרוטוקול העוברים שלי יתפתחו יפה. שוב ביום השלישי העוברים שלי איטיים, רק 4 תאים. לא רוצים להתפתח ל-8. ברגע שאמרו לי לא יכולתי והתחלתי לבכות. בסיבוב הראשון זה הלך כל כך מהר. מזל שיש לי תאומות אין לי מושג איך עוברים את זה שאין ילדים. נמאס לי מההורמונים, מהעצבים ,מההמתנה והשלילי בסוף. יש לי שאלה. הבעיה אצלנו זה הזרע. האם ברגע שיש הפריה תפקיד הזרע מסתיים, ובעצם זה אומר שיש לי גם בעיה עכשיו?

סנדרה../images/Emo24.gif

נמאס לי

די נמאס לי כבר. IVF מס 4, הייתי בטוחה שהפעם עם שינוי הפרוטוקול העוברים שלי יתפתחו יפה. שוב ביום השלישי העוברים שלי איטיים, רק 4 תאים. לא רוצים להתפתח ל-8. ברגע שאמרו לי לא יכולתי והתחלתי לבכות. בסיבוב הראשון זה הלך כל כך מהר. מזל שיש לי תאומות אין לי מושג איך עוברים את זה שאין ילדים. נמאס לי מההורמונים, מהעצבים ,מההמתנה והשלילי בסוף. יש לי שאלה. הבעיה אצלנו זה הזרע. האם ברגע שיש הפריה תפקיד הזרע מסתיים, ובעצם זה אומר שיש לי גם בעיה עכשיו?
סנדרה

נמאס. נמאס לכולנו לקבל שלילים,ולדעת שזה לא הולך כמו שצריך
מאחלת לכולנו אורח רוח,וסבלנות. הסבלנות בסופו של דבר תשתלם
והילד/ים שיש לנו בבית,הם בהחלט הסיבה להרגעת עצבים על הטיפול! אין לי מושג לגבי הזרע, מאחלת לך

העין ה 3

New member
תפקיד הזרע לא מסתיים אף פעם

נמאס לי

הוא חלק מהעובר, ואם העובר לא מתפתח יפה זה בהחלט יכול להיות בגלל הזרע. גם אצלנו זו היתה בדיוק הבעיה והשיטה של פרופ' ברטוב בדרך כלל עוזרת. אנחנו אחרי 9 IVF עברנו לפרופ' ברטוב והצלחנו בפעם הראשונה!!! אם תרצי פרטים - תבקשי...

ורדה:אבל את הזרע בודקים לפני ההפריה

הוא חלק מהעובר, ואם העובר לא מתפתח יפה זה בהחלט יכול להיות בגלל הזרע. גם אצלנו זו היתה בדיוק הבעיה והשיטה של פרופ' ברטוב בדרך כלל עוזרת. אנחנו אחרי 9 IVF עברנו לפרופ' ברטוב והצלחנו בפעם הראשונה!!! אם תרצי פרטים - תבקשי...
ואם הוא לא תקין,אז אין הפריה ! ז"א שיש הפריה הזרע והביצית חייבים להיות טובים לא?

העין ה 3

New member
זו בדיוק הטענה של פרופ' ברטוב

ואם הוא לא תקין,אז אין הפריה ! ז"א שיש הפריה הזרע והביצית חייבים להיות טובים לא?
הוא טוען שב-ICSI רגיל משתמשים בזרעים שבמצב טבעי לא היו מגיעים להפריה בכלל, כי הגרעין שלהם לא תקין. בהגדלה רגילה לא רואים את הגרעין. הוא מבודד תחת מיקרוסקופ X6000 את התאים בעלי גרעין תקין ורק איתם משתמשים ל-ICSI. רוב הרופאים בארץ אומרים שזה שטויות, אבל אצלנו (ואצל עוד הרבה זוגות) זה הוכיח את עצמו.

sandrag

New member
שאלות על ברטוב, והירהורים

הוא טוען שב-ICSI רגיל משתמשים בזרעים שבמצב טבעי לא היו מגיעים להפריה בכלל, כי הגרעין שלהם לא תקין. בהגדלה רגילה לא רואים את הגרעין. הוא מבודד תחת מיקרוסקופ X6000 את התאים בעלי גרעין תקין ורק איתם משתמשים ל-ICSI. רוב הרופאים בארץ אומרים שזה שטויות, אבל אצלנו (ואצל עוד הרבה זוגות) זה הוכיח את עצמו.
שאלות על ברטוב, והירהורים
איפא פרופ' ברטוב מקבל? יש טלפון לקבוע פגישה? באיזה בית חולים עושים את ה IVF וכמה זה עולה? האם אני עוד לא קיבלתי את השלילי אבל אני בטוחה שהוא יבוא ביום חמישי הבא אז אני מכינה את עצמי מעכשיו. הכי מבאס זה שאני ממשיכה עם האנדומטרין ולא מרימה את הבנות וכו.... בא לי להפסיק הכל אבל אין לי אומץ. אולי יש סיכוי הכי קטן שיצליח, ואני לא נותנת לעוברים שלי את הסיכוי הקטן הזה.

לצערי הרב, ורדה צודקת, התפקיד

נמאס לי

לצערי הרב, ורדה צודקת, התפקיד
לא ניגמר.העובדה שיש הפריה לא אומרת שהעובר תקין. אצלנו יש בעית זרע חמורה ביותר , לפי תוצאות הבדיקה של ברטוב אין אצלנו אפילו זרעון אחד עם גרעין תקין .( דבר שלא רואים בתהליך הICSI) אנחנו הגענו לברטוב לאחר 2 הפלות בשבועות מוקדמים ו 3 הריונות כימיים. העוברים שלנו הם יפייפים ובדרגה מאוד גבוהה, אבל התוצאות לא, ומה שברטוב גילה לנו זו כנראה הסיבה. מה שעדיין לא מסביר איך אני היום אמא גאה לתאומות בנות 6 מקסימות ובריאות לחלוטין,בהתחשב בהנחת הרופאים שמצב כזה של זרע כנראה היה מאז ומתמיד גם בטיפולים של לפני 7 שנים. כן אנחנו לא מיואשים ומקווים להצליח לשחזר את הנס

אמאלה2

New member
סנדרה יקרה ../images/Emo24.gif גדדדדדווללל

נמאס לי

סנדרה יקרה
גדדדדדווללל
הכל כ"כ מוכר - היאוש, ההרומונים וכל מה שמסביב
אבל זוכרת איך ברגע שזה מצליח כל הסבל נשכח ברגע? אז זה הסימן שהכל שווה את הרגע שבו מודיעים לך על החיובי. מאוד מקווה שהטיפול יצליח ואנחנו פה לעודד

sandrag

New member
יש ביטא חיובי ביום 11 - 48../images/Emo9.gif

נמאס לי

יש ביטא חיובי ביום 11 - 48

אחרי הכל ביטא חיובי. נחכה עכשיו רק להכפלה

מצב
הנושא נעול.
למעלה