נמאס לי

דולידול

New member
נמאס לי ../images/Emo124.gif

הצפיות האלה של כולם ממני, אם אני לא יכולה לעבוד מהבוקר עד שש שבע, זה אצלות בעיניי כולם. אם עדיין אין לי חבר או בכלל חתונה לא באופק זהו פגם גנתי דפוק ביותר. אם טיפה הרמתי את קולי אז אני כבר ירדתי מהפסים אי שפיות זמנית. רק לי אסור לכעוס, אסור לבכות, אסור להתנגד. בא לי לצעוקקקק. כמובן אני זאת שצריכה לעוזר בכל מצב אם זה צריך עזרה או שזה, אני תמיד כאן בשביל כולם דייי כבר מי בשבילי מי? אם פעם אחד אמרתי לא או לא יכולה זה כבר סוף העולם כולם בהלם והכעס מפה עד הודעה חדשה. בא לי להיות האדם הכי רע על פני האדמה הכי אגואיסט והכי לא דופק חשבון, הכי רשע הכי מתוחכם והכי הכי לא רגיש. טוב אז הייתי רוצה להיות סלע.

בוזיקית

New member
דולי אני מזה מבינה אותך יקירה...

גם אני מתקשה לומר לא ובגלל זה הרבה צער נכנס לחיי. בגלל זה איבדתי אנשים יקרים לי, כי כשהם רצו הכל היה בסדר, אבל כשאני העזתי לפצות פה כבר צברתי כל כך הרבה תיסכולים שהכל התפוצץ. מה דעתך על איזה קורס באסרטיביות? גם אני מחפשת...

ayelet18

New member
כל כך מבינה...

גם אני חיה בסרט הזה. איילת שתמיד מצחיקה את כולם ומקשיבה לכולם ומייעצת לכולם, אבל יש לה בעיות משל עצמה? מה פתאום. אז פשוט התחלתי פחות ופחות להתעסק בבעיות של אנשים אחרים ככה אולי הם יבינו את הרמז שהם לא מרכז היקום.

bilitis

New member
דולי יקרה לי עד מאוד../images/Emo25.gif

לעולם לא תצליחי לרצות את כולם אסור לך לרצות את כולם הלא תביני את הינך לווין אחד מיני רבים,במרחב הסובייקטבי של אותם אלה המכונים "הזולת" אל תגדירי את עצמך כפי איך שהם מגדירים אותך,זהו הרגל קשה ומיותר!!!!! את לא "צריכה" לעזור תמיד את לא "חייבת" להיות כאן בשביל כולם זהו דפוס התנהגות שגיבשת לעצמך:מתוך אמונה שהיא תתגמל אותך הפתעה!!!!! זה לא כל כך עובד. בא לך לצעוק? תצעקי בא לך לכעוס ? תכעסי בא לך להתנגד? התנגדי בא לך להיות האיש הכי רע בעולם? בחיים לא תצליחי יש לך נפש טהורה וזכה כמו אגל טל! נ.ב מי בשבילך מי? כולנו,יש לך ספק?

netnelaa

New member
קראת את מחשבותיי

זה בדיוק מה שאני עוברת ומבינה מאוד לליבך כל כך הייתי רוצה להיות הכי רעה בעולם לא לדפוק חשבון לאנשים לעשות מה שאני רוצה זה מזכיר לי שאחותי לפניי כמה שנים ישבה ודיברה איתי ואמרה לי תשמעי בואי נודה את לא כמו כל האנשים הרגילים יש בך משהו לא בסדר ולא הבנתי מה היא רוצה להגיד לי בזה ממש הרגשתי רע הרגשתי כל כך חרא וידוע לי שתמיד ההורים שלי בוכים לאחותי הגדולה שהם לא יודעים מה לעשות איתי ושהם מתים שאני אצא מהבית כי אני עדיין נמצאת איתם תחת קורת גג אחת והם עדיין משלמים עליי אפילו שאני בת 26 (אני לא עובדת ) והם עוד מצפים שיום יבוא ואני אתחתן אם כל הרצון הגדול שלי להיות כמו כולם וכן הייתי רוצה שיהיה לי משפחה לתפארת עם בעל אוהב אכפתי ורגיש ואז אני שואלת את עצמי איך את מסוגלת בכלל לחשוב דבר כזה את לא כמו כולם מתיי תביני שמשהו דפוק בך למה שמישהו ירצה אותך? יש הרבה אנשים מדהימים בחוץ שאין להם חבר ואת שיושבת כל הזמן בבית ולא עושה כלום ולא מתפחת את עצמך אפילו קצת את באמת מצפה שמישהו ירצה בכלל לגעת בך ( לצערי אני זוכרת שרבתי עם אחותי וזה היה הריב הכי חזק שהיא אמרה לי שאפילו אם תרצי לעבוד בצומת אף אחד לא ירצה אותך ) לא ידעתי עם לצחוק או לבכות כבר לא יודעת מה רוצים ממני כל כך הייתי רוצה להיות איי שם רחוקה מכולם פשוט לחיות לבד אני זוכרת שאחת הפסיכולוגיות(שבחנה אותי כי התלוננתי שיש לי קשיי למידה ) שהיו לי היתה אחת מעולה שאמרה לי שאני בטח הייתי חולמת לחיות בתקופות שהיו שבהם הנשים היו בבית והגברים היו חורשים את האדמה החיים השקטים האלו שלא צריך להתעמת עם אף אחד הייתי בשוק שמישהי סוף סוף מבינה אותי יודעת ללבי אבל לצערי לא היה לה את הסמכות להיות לי לפסיכולוגית אין יום שאני לא חושבת ובוכה ומתחננת וזועקת בכל כוחי אני רוצה חבר אני רוצה משהו שיקשיב לי שיהיה איתי שיעזור לי לצאת מכל החומה שבניתי לעצמי ( וזה נושא מאוד מבולבל אצלי שכל הזמן שאומרים לי אם אני רוצה חבר אני אומרת ישר לאאאאאאאאאאאאאא לא רוצה כלום לא רוצה אף אחד שיעזבו אותי בשקט אני רוצהל בד ........................ האומנם האם זה באמת מה שאני רוצה ?????????????????????????

את צריכה לדעת הכל

את צריכה לדעת הכל, את צריכה לתמוך בכולם, את הופעת פה תקופה כמשהי שמתמודדת מאד ומצליחה ונמאס לך. אינך רוצה להלכד במראה המגבילה והחלקית הזו של זו שמתמודדת ושאפשר להשען עליה או לראות בה דוגמא. הראית לנו זאת כשכתבת על האלכוהול, הראית לנו זאת כשכתבת משהו בנוסח "מה אני צריכה לעשות כדי לקבל התיחסות פה? לדבר על נסיון אובדני?" ואת אומרת לנו זאת במפורש עכשיו. הרצון להתנער מהמקום הכובל הזה. ואני שואלת של מי בעצם הצפיות האלו? של אחרים מאתנו או שאלו הצפיות שלנו מעצמנו שכובלות אותנו כך? הצפיות מעצמנו להיות מתמודדים ומושלמים וחכמים, הצפיות שלנו מעצמנו למלא את צפיותיהם של האחרים כדי לזכות באשור או נכון יותר, את הצפיות שאנו חושבים שיש לאחרים מאתנו (ושהרבה פעמים זה לא נכון אלא השלכה עליהם של צפיותינו מעצמנו... המפתח הוא אצלנו. בכל מקרה יקירה- שיחררתי אותך מהטגליין שכותרתו "היום" (את כתבת אותו נכון?) שבו מתוארת אשה שמתגברת על המבוכה והפחדים ויושבת בבית קפה למרות המבטים. נידמה לי שבהודעה שלך יש קריאה למשתתפי הפורום, לא להכנס לתפקידים מקובעים פה בפורום (ובחיים בכלל)והזמנה להעז ולהראות צדדים נוספים שיש בהם, חזקים, חלשים, מעניינים, משעממים, תומכים ומבקשים עזרה, מכובדים יותר ומעוררי הערכה פחות. כל המכלול עם גמישות לבדוק ולנוע גם בין התפקידים שלוקחים על עצמם פה בפורום.

למעלה