נמאס לי..............!!!

Turmelina

New member
נמאס לי..............!!!../images/Emo46.gif

תגידו לי אם השתגעתי או שהצבא באמת שם זין על חיילים... אני חיילת שמשרתת בחר"פ. התגייסתי לפני חצי שנה, והתחלתי את השירות על רגל ימין. הכול היה סבבה. החבר´ה, הגיבוש, התפקיד... רק דבר אחד היה נורא- היחס מצד המפקדים בבסיס. כל בוקר(!) מש"ק המשמעת שלנו היה שולח אותנו לחצי שעה של ניקיונות, ונותן לנו לעשות דברים ממש משפילים: לאסוף בדלי סיגריות מתוך סבך שיחים, לאסוף ענפים לתוך שקית, לטאטא משפת הכביש עלים שנשרו מהעצים, למעוך קרטונים... (וזה עוד רק חלק קטן...) ומי שלא היה עושה את כל זה היה כמובן נשפט. רס"ר הבסיס שלנו הוא מניאק אמיתי, כמו כל רס"ר, אבל הוא אוהב להעליב חיילים לפני כולם. לחייל אחד הוא העיר שאמא שלו מתעסקת עם חצי עיר...!!! בקיצור, אין טאקט. חיילת אחת כבר התעלפה אצלנו אחרי שאילצו אותה לעמוד בשמש כשהיא בצום תשעה באב, וכמובן שמפקד הבסיס עבר על זה בשתיקה. חיילת נוספת נשרפה כוויות שמש ונשפטה על זה. הצבא השתגע או מה??? למה לכולם נדמה שבגלל שאנחנו חיילים, אז יש להם זכות להשפיל אותנו??? בקיצור חבר´ה, אני צריכה עזרה. תגידו לי מה לעשות. אני מחפשת כתובת שאליה אני יכולה להפנות תלונה (תלונה.לא קבילה, ככה שאל תציעו לי לפנות לנקח"ל). אז אם אתם מכירים כתובת כזאת ואתם באמת מעוניינים לעזור... אני אשמח. שיהיה לכולם אחל´ה יום...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טורמלינה יקרה...

אנחנו שומעים כמה כעס יש בך וכמה תסכול על היחס שאתם מקבלים. הצורך והרצון להתלונן לגיטימיים מאד בעיקר אם לתחושתך היחס הוא אינו חוקי... כיום, הגורם היחידי שאנחנו מכירים שמהווה כתובת לתלונות חיילים הוא נציב קבילות החיילים. אם תכנסי לקישור ששמנו, תוכלי לראות שיש שם אופציה להתייעץ טלפונית ולבדוק אם יש עילה לקבילה. יתכן ובהתייעצות טלפונית כזו ידעו להפנות אותך לגורם אחר. אנחנו, לא מכירים כזה. בהצלחה יקרה ואם תרצי להמשיך ולשתף בתסכול אנחנו כאן- מקשיבים.

למעלה