נמאס לי.

נמאס לי. ../images/Emo46.gif

אני תמיד לא בסדר. אחי הקטן תמיד יוצא הטוב מביננו. הוא אדיוט. אני מתחילה לשנוא את הפינוק הזה שלו. ילד בן 9 שיושב ויורד עליי, מזכיר לי כמה שאני לא בסדר, מזכיר לי כמה שרע לי, עושה לי רגשי נחיתות. נכון, הוא אולי לא יודע את זה, ואולי לא שם לב כ"כ, אבל נמאס לי.. נמאס לי לשבת ולספוג את הירידות והעוקצנות הזו. נמאס לי שהוא יודע מה לומר כדי לעשות לי הכי רע שאפשר. אמא שלי ואבא שלי מתעלמים ממני בכל זה, והתשובה היחידה שלהם זה "את יותר גדולה ממנו, אל תתיחסי!" איך אפשר לא להתיחס כשאחי הקטן, שאמור להיות חלק מהמשפחה בכיף, משתמש בי כמטרה לעלבון וכעס. נמאס לי ממנו. פשוט נמאס. נמאס לי לספוג ממנו את כל זה ולא לומר כלום. ואז אם החזרתי לו באותה מטבע, אני יוצאת המפלצת והוא הילד הטוב המפונק והמתוק.

ואז אמא שלי רבה איתי ../images/Emo4.gif

ועושה ממני כזו קטנה, כך שהדבר היחידי שאני רוצה זה להיעלם מפה..
אוף..

SaintJohn

New member
אני לא יודע עד כמה זה יעזור, אבל...

...אולי תבואי אליו בהפוכה ותנסי להפגין אליו קצת יותר חיבה מאשר יחס קר? אני לא מכיר אותו, אני לא מכיר אותך ואני לא מכיר את המשפחה שלכם ואת כל הדינמיות המשפחתית אצלכם, אבל אני יכול להעריך די בוודאות שאם תתייחסי אליו בגישה כמו זו שהצעתי, אז הוא, זה שכל כך אוהב להיות רע רק בגלל שזה מגניב או רק בגלל שהוא יכול או משהו בסגנון הזה, לא ממש ידע איך לאכול את מה שאת מגישה לו: לפני שהוא ידע מה קורה לו, פתאום גם תהיה לו אחות גדולה אוהבת ותומכת, וגם הוא יחזיר לך ואולי אפילו בריבית את מה שבאת ונתת לו מיוזמתך. ככה שניכם יוצאים מורווחים. ואפילו אם זה לא קורה, או שלא נראה לך שהשיטה הזו תעבוד - בחיאת, הוא בסך הכל ילד קטן. אני יודע שילדים יכולים לעלות על העצבים לפעמים, בעיקר כשהם יודעים בדיוק על אילו כפתורים ללחוץ, אבל באמת שלא יכול להיות מצב שאת זו שיוצאת נפגעת מכל מצב שבו אתם נמצאים. לא שווה לתת לדברים כאלה חסרי משמעות להשפיע עליך. אז לפי דעתי - תראי את לכולם בכלל ולו בפרט איך הכל יכול להיות אחרת. זה מה שנראה לי הכי נכון. נ.ב. אם כל זה לא עוזר, אז קבלי
זה תמיד עוזר

A N I g M A

New member
יפתי,

אני מזדהה איתך מאד, ולי יש שלושה אחים שעושים לי את זה. אולי תנסי לדבר עם ההורים שלך ולהסביר שאת לא יכולה להבליג על כל מה שהוא אומר? שזה יוצר אצלו עמדת כח? גמאני ניסיתי להבליג, אבל כשיורדים עלייך כל כך קשה להבליג ולתת לזה לחלוף. ורק שתדעי, שאין לך על מה להרגיש רגשי נחיתות כי את מדהימה ואני אוהבת אותך

היי נמש

אני מסכימה עם SJ כאן למעלה. הרבה פעמים אחים קטנים מעצבנים על מנת להשיג תשומת לב, גם אם היא שלילית.

4Z7GBA

New member
אני מה זה מבין אותך

גם לי יש אח קטן ושהוא היה קטן הוא היה קרציה דיי גדולה וההורים תמיד היו מצודדים אותו מצד שני תמיד אפשר להאשים אותו אם משהו נישבר

למעלה