נמאס לי

סלינוש

New member
נמאס לי../images/Emo7.gif

נמאס לי שכולם מסביבי כאלה רזות ורק אני כזו פרה נמאס לי שהן לובשות חולצות כאלה, עם מחשופים, ומכנסיים בגזרות נמוכות, ואני כזאתתתת נמאס לי מה אנשים לא מבינים??? נמאס לי לשבת בבית ולחשוב על זה שבא לי משהו ואסור לי לאכול, ונמאס לי לאכול ולהרגיש רע כל כך כי אכלתי, אפילו אם זה סלט ארור. נמאס לי לא לרצות לצאת כי אין לי כוח להרגיש כזו מכוערת ומגעילה, נמאס לי לשנוא את הגוף שלי כל כך נמאס לי לבכות נמאס לי לחיות כבר מקווה שתסלחו לי, הייתי צריכה להוציא. אני כועסת, אני כואבת, די.

נבט9044

New member
מתוקונת,,,

פעם חשבתי שרק לי אסור לאכול את מה שמזיק לי ושאעשה דיאטה וארזה ואז אוכל לטרוף הכל ראית פעם מה הן אוכלות הרזות האלה?? תוכנית האוכל היומית שלי היתה מספיקה להן לשבוע הן עושות דיאטת רעב תמידית רק שהן לא קוראות לה כך עבורן שני ביסים והן "מתפוצצות" אני לא מסכנה בגלל הדברים שאני בוחרת לא לגעת בהם, אני ברת מזל שאני יודעת מה מקשה עלי, למה אני מכורה, ותודה לאל פשוט לא משתמשת. דואגת לעצמי, גם לנשמה שלי וגם לגוף שלי, ואין ביניהם ספליט אמיתי, הכל קשור. יש קושי גדול בלהפסיק להשתמש כי אני רוצה 'לעשות' דברים כדי להרגיש אחרת, ובהמנעות אני צריכה לא לעשות, וזה קשה. והבור הפנימי,,, מה ימלא אותו? 12 הצעדים יקירתי, עבודה יומיומית, לחיות רק ליום אחד,,, זה כאן, בהישג יד, רק לקחת רוצה? "אם נתמיד ונחזור זה יפעל ויעזור עם הרבה אהבה" א--מ--ן

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

ביולי זמן שקט "רבים מאתנו גילו שהקדשת זמן לעצמנו עוזרת לנו ביצירת קשר מודע עם הכוח-העליון שלנו." טקסט בסיסי, עמוד 92 רובנו משלמים מס-שפתיים לערך של הקשר ההכרתי עם הכוח העליון. אבל כמה מאתנו אכן משקיעים זמן של ממש בשיפור הקשר ההכרתי הזה? אם עדיין לא קבענו לעצמנו שיגרה של מדיטציה, כדאי שנתחיל בכך היום. זמן שקט לא צריך להיות ארוך. רובנו מצאנו כי עשרים עד שלושים דקות מספיקות להגיע לשקט, להתמקד בעזרת קריאה של חומר רוחני, לשתף את המחשבות ואת הדאגות שלנו בתפילה ולהקדיש כמה דקות להקשבה לתשובה במדיטציה. הזמן השקט שלנו לא צריך להיות ארוך כדי להיות יעיל, בתנאי שאנו עושים זאת בעקביות. אם נקדיש עשרים דקות אחת לחודש לתפילה, זה כנראה לא יעזור לנו בכלל ורק יתסכל אותנו בשל האיכות הגרועה של הקשר ההכרתי. אבל אם נקדיש עשרים דקות בכל יום, בקביעות, נחזק ונשפר את הקשר החי שקיים כבר בינינו ובין הכוח העליון שלנו. יומו של מכור מתחיל עמוס ורועש. רבים מאתנו עסוקים מאוד מהבוקר עד הלילה, ולא מקדישים זמן לשיפור הקשר ההכרתי עם אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו. אבל אם נקדיש זמן מיוחד לכך כל יום, ונשמור על הזמן השקט הזה, אנו יכולים להיות בטוחים בכך, שהקשר ההכרתי שלנו עם הכוח העליון ישתפר. רק להיום: אקדיש מספר דקות, אחרי שאסיים את הקריאה של הקטע של היום בספר זה, כדי להתפלל ולעשות מדיטציה. כך אני אתחיל שיגרה חדשה בהחלמה שלי.

OA ענת

New member
לגעת בתחתית

לפעמים נמאס זה לא מספיק, צריך לדעת בתחתית על מנת להגיע לכניעה, על מנת להגיע לנכונות, על מנת לבחור בחיים... אני נגעתי בתחתית ושם הבנתי שאין לי ברירה, "נמאס" לא עוזר לי, הוא רק מרפה את ידי, אני צריכה תוכנית פעולה, ברגע שהייתי נכונה לקבל את מה שהיה לOA להציע לי, רק אז החלה ההחלמה...

סלינוש

New member
שמעתי את זה מיליון פעם

ואני תוהה. אין שום ספק שאני לתחתית הגעתי. אין שום ספק שנמאס לי אין שום ספק שרע לי אין לי שום ספק שאני מכורה ושאני חולה לא. לא יכולה לעשות את התוכנית כרגע ל-א יכולה.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

סלינוש מתוקה....כול חיי עשיתי דיאטות הייתי מכורה לכדורים משלשלים,כול הזמן נילחמתי עם עצמי ,שנאתי את עצמי,אנשיפ מהסביבה פירגנו לי.אבל אני בשלי..שמנה פרה וזהוא..אגב שנאתי את עצמי=משמע גם אנשים...לימים נפלתי והייתי צריכה להשתמש בפרוזאק....הכדור הזה חולל בי פלאים העלתי 25 קילו[כן זה מציק לי מאוד]..אבל יותר מתניד אני אוהבת את עצמי...אוהבת אנשים וביכלל את החיים לא מתוסכלת שאני אוכלת גלידה ועוגת קצפת....וכשלמדתי לאהוב את עצמי..אז הבנתי ששמן זה רק לא בריא לגוף...[ולא למה שאתה מרגיש בפנים]..והינה אני בדרכי שלי התחלתי דיאטה רק בשביל הבריאות..כי מה שלא יהיה אני חושבת שאני הכי יפה בעולם....הכי הכי...אמצי את זה..נורא ואיום להיות כול החיים בדיאטה ולהרגיש מתוסכל...הביטי במראה ותשכנעי את עצמך שאת הכי יפה...גם אם לכאורה זה ניראה לך דיבלי,האמיני לי יקירה זב בסוף יקרה אוטוסוגסטיה.....בהצלחה ואני כאן בשבילך תמיד!!!

למעלה