נמאס לי

קטיפה

New member
נמאס לי../images/Emo7.gif

אנשיים קראתי כתבה מזעזעת על יוקנובה איימס אני כבר משתגעת איך אנשים יכולים לפגוע ביצורים כאלה מקסימים שמחזירים אהבה! עשיתי תגובה זועמת גם בפורם חיות מחמד ששם היה קישור לכתבה איך האנשים שמתעללים בנשמות הטהורות האלו יכולים להסתכל במראה כמו שאמרתי בפורם חיות מחמד אם היה עליי לבחור בין להציל אדם או חייה זה היה בהחלט להציל חייה כי מה החיות עשו לנו אלוהים ברא אותם שהם לא יכולים לדבר לכן אנחנו חייבים לשמור עליהם מכל משמר ולדאוג שיהיה להם בית חם מיטה חמה לבוא אליה וחיים בריאים החיות היו פה מלפנינו ומגיע להם כבוד את כל הכבוד שבעולם! ממני קטיפה שפועלת למען זכויות הנשמות הטהורות!

shanty.G

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Weird Eyal 21

New member
הוטרינר של הכלבים שלי....

אומר שאין שום סיכוי בעולם שאיימס עושים או עשו ניסויים בכלבים וחתולים כשהראתי לו את המידע של האגודה אז הוא אמר שהאגודה הם שרלטנים ושקרנים... ובכלל גיליתי שהוא בעד ניסויים ואפילו בקוסמטיקה.... כשיהיה לי כלב שאני יחליט לגביו ולא אמא שלי הוא לא יהיה אצל הוטרינר הזה כמה שהוא מטפל טוב בחיות עדיין לא הייתי רוצה לממן אחד כזה לצערי אמא שלי לא רוצה להחליף וטרינר כי הוא מטפל בכלבים שלנו כבר כמה שנים והכלבה גם עברה כמה ניתוחים והיא רוצה רק וטרינר שמכיר אותם ואת הבעיות שלהם.... חבל

קטיפה

New member
איך אנחנו..

אנשים כאלה קטנים יכולים לעשות שביוקנובה לא יתעללו חיות זה בלתי אפשר..

נועם ר

New member
דווקא יש מה לעשות

אפשר להתנדב באגודה נגד ניסויים בבע´´ח. אני עושה את זה ואני חושבת שיש לזה השפעה- אפילו אם קטנה. שינוי מתחיל מדברים קטנים.

Talia E

New member
אולי תנסה להסביר לה

שעם זלזול כזה באישיות ובחיי בעלי חיים ועם המוכנות הזו לענות אותם, הוא גם לא יכול להיות מטפל כל-כך מוצלח בהם... תציג לה את השאלה (אפשר בשינויי ניסוח): "את היית רוצה ללכת לרופא שחושב שאפשר לענות ולרצוח אנשים כמוך בלי בעיה [שאם רק לא היה לך איפה לגור, ניתן היה לכלוא אותך ולענות אותך ולבסוף גם לרצוח אותך]? זה סימן שהוא לא רואה ערך בך או בחיים שלך... האם נראה לך שזה היה רופא טוב עבורך?"

Weird Eyal 21

New member
טוב אז

קוראים לו אברהם לבנון ועובד איתו אחד ד"ר מלצר שנייהם בעד ניסויים הם טוענים שבעניין הקוסמטיקה אז אם מישהי תמרח קרם גוף ופתאום כל הגוף ישרוף לה כתוצאה מתגובה אלרגית אז היא יכולה לתבוע את החברה אז עדיף למנוע את זה על ידי ניסויי עניתי לו שתלך ותברר למה היא אלרגית לפניי שהיא קונה.... בכל אופן הקליניקה של אברהם לבנון ממוקמת ברחוב חניתה בנוה שאנן ניסיתי לדבר עם אמא שלי להעביר את הכלבים למרפאה אחרת אבל הם אצלו מהיום שהם נולדו כלומר לפניי 8 שנים אז היא לא מעוניינת שהם יעברו למישהו שהם לא מכירים אברהם לבנון גם השתולל מכעס כשאמרתי לו שאיימס עושים ניסויים וגם זלצר הגיב ככה אמרו שאיזו אגודת שקר מנסה כניראה לקדם אוכל אחר אז מלכלכים על יוקונובה אמרתי לו שזאת אגודה מכובדת שפועלת כבר הרבה שנים ושהם לא יסתכנו בתביעת דיבה.... אז הוא אמר לי לקחת את החומר שיש לי מהאגודה ולפקסס ליוקונובה ולראות מה הם אומרים אני לא יעשה את זה כי ברור שהם יכחישו אני מאמין לאגודה מה גם שהם לא מפרסמים שום אוכל כלבים/חתולים אחר..... הוא אישית היה במשך 15 שנה מנהל מחקר בדוגלי או משהו כזה אז הוא סיפר לי על המכלאות שיש להם שם והניסויי היחיד זה לראות אם הם אוהבים את הטעם... אולי ככה זה בדוגלי... מעניין שכשגרתי באילת הרבה וטרינרים אמרו לי שדוגלי זה לא מומלץ לכלבים ושזה לא בריא....

Weird Eyal 21

New member
המשך...

הוא(ד"ר לבנון) שאל אותי אם לא אכפת לי ששליש מיבשת אפריקה חולים באיידס אמרתי לו שנורא אכפת לי אז הוא אמר שמצידו שלא יהיו קופים בעולם בכלל ורק שלא יהיה איידס אני לא מסכים(צעקתי עליו) במקום לנסות על קופים (שהאיידס שלהם שונה לגמרי) אפשר לנסות תרופות על אלו שגם ככה כבר חולים!!!! הריי שאם התרופה לא תעבוד אז הם אולי ימותו...ומהאיידס גם ככה מתים.... הוא אמר לי שזה לא מוסרי...אז שאלתי אותו איזה מוסר יש בלקחת קוף או כלב או חתול ולנסות עלייהם אז הוא אמר כי הם נחותים מאיתנו אז כבר הייתי יותר מדיי עצבני ואמרתי לו שבטח לא קיבלו אותו לרפאה אז הוא למד וטרינריה...כי אהבה לחיות אין לו...ויצאתי בעצבים מעכשיו רק אמא שלי לוקחת את הכלבים אליו... אני לא נכנס אצלו

litiss

New member
תודה על המידע../images/Emo2.gif

אמא שלי לקחה את החתולה שלה לד"ר אברהם לבנון אבל מהיום היא לא תיקח אותה יותר אליו וזאת הבטחה אישית שלי.

Weird Eyal 21

New member
רציתי לברר איתו ושכחתי

מה הוא חושב על עקירת ציפרניים לחתולים.... לדעתי הוא עושה את הניתוח הזה..... אם אני יילך לוטרינר אחר זה יהיה לדעתי לזה שמפעיל את האמבולנס לחיות יש לו מראפה ניידת באמבולנס והכל והוא נראה איש טוב צריך רק לברר איתו גם את הפרטים האלו

litiss

New member
אשמח מאד

אם תעדכן כאן את הפרטים שציינת כאן כשתדע אותם. (אם ד"ר לבנון מבצע ניתוחי עקירת ציפורניים, אפשר להכניס אותו לרשימה של וטרינרים שמבצעים את הניתוח הזה באתר נגד עקירת ציפורניים) אווחחח, המלצתי עליו למישהי על סמך הנסיון של אמא שלי אתו, איזה מרגיז זה! לוטרינר כזה לא מגיע להתפרנס! אתר נגד עקירת ציפורניים

m_shy

New member
ההוכחה שתמיד רציתי...../images/Emo51.gif

אייל, אין כמוך! הצמד חמד הזה שאתה מספר עליהם מוכיחים את הטענה: לימודיו של אדם מסוים וטרינריה, ביולוגיה, או רפואה, לא הופכים אותו בשום פנים ואופן למבין אוטומטית בשאלת התקפות המדעית של ניסויים בבעלי חיים. הצדקת ניסויים בקוסמטיקה?! נו באמת! איפה הם גרים, בירח? ועוד בקטע של אלרגיה?! כאילו duh? אני לא חושב שכדאי לעזוב את המרפאה של הקריוס ובקטוס האלה רק בגלל שהם מצדיקים ניסויים בבעלי חיים. אני חושב שכדאי לעזוב אותם גם כי 1) לא הייתי רוצה לחשוב שהאדם שאני מפקיד בידיו את ידידי הטוב ביותר היה בתנאים אחרים לא מהסס מצדיק בו ניסויים. 2) לא הייתי מפקיד את ידידי הטוב ביותר בידיו של מישהו שלא נראה שהוא יודע מה הוא עושה. (כאילו דה, כבר אמרתי?) 3) לא הייתי מפקיד את ידידי הטוב ביותר בידי מישהו יהיר, שחושב שהוא יודע הכל, כפי שמצטייר מסיפורך. חלק מהפרמטרים הדרושים כדי להיות איש מקצוע טוב זה לדעת מתי אתה לא יודע, ולהכיר במגבלותיך. שני אלה משוכנים שהם יודעים הכל - וזה מסוכן. שי משולם

tipid

New member
שנטי תודה על העידכון!

ואכן שלחתי מכתב בנושא החשו הזה. ובהזדמנות זאת ברצוני לברך אתכם בברכת ערב טוב ומבורך וחג שקט אם אפשר לכולםםם.... והרבה הרבה הצלחה לצבאנו באשר הוא.

למעלה