נמאס לי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
פשוט נמאס לי מהמצב הזה. ההורים שלי החליטו לפני 3 שבועות שזהו, נגמר. הם פשוט רבו ואחרי זה החליטו שהם מתגרשים. כל זה היה לפני יותר מ-3 שבועות, ואבא שלי עדיין לא עזב את הבית. הם בקושי מדברים בינהם, מסתכלים אחד על השני בפרצוף מטומטם אבל הוא לא עזב עדיין. זה כ"כ מעצבן
היום רבתי עם אמא שלי, אמרתי לה שאני לא יכולה לסבול יותר שהיא נותנת לאחותי להתנהג אליי בצורה מגעילה, אז פשוט שפכתי הכל, בכיתי כמו תינוקת ומה היא אומרת לי בסוף: למה את אומרת לי את זה ולא לאבא. אז אמרתי לה: כי אבא לא פה, והוא לא רואה את כל מה שהיא עושה לי וגם כי אבא בעוד כמה זמן כבר לא יהיה פה ואת זו שתטפלי בכל העניינים. ומה היא ענתה לי על זה : את עושה לי את זה בכוונה, את בכוונה מקשה עליי עוד יותר!!! די, כמה אטומה אפשר להיות. אני בוכה כמו תינוקת מול הפרצוף שלה וזה מה שהיא אומרת לי???
תותי
פשוט נמאס לי מהמצב הזה. ההורים שלי החליטו לפני 3 שבועות שזהו, נגמר. הם פשוט רבו ואחרי זה החליטו שהם מתגרשים. כל זה היה לפני יותר מ-3 שבועות, ואבא שלי עדיין לא עזב את הבית. הם בקושי מדברים בינהם, מסתכלים אחד על השני בפרצוף מטומטם אבל הוא לא עזב עדיין. זה כ"כ מעצבן