נמאס לי!!!!

נמאס לי!!!!

שלום לכולם! אני בת 14 וחצי... ונמאס לי כבר מהבית-ספר!!! אפשר להגיד שאני תלמידה מצטיינת אני בכיתה ט', וכולם מצפים ממני וסומכים עליי בקשר ללימודים וזה כבר נמאס לי!!! במיוחד המשפחה שלי מצפה ממני ליותר מידי בלימודים! ואני מרגישה ממש ח-ר-א!! כשכולם סומכים עליי ומצפים ממני ליותר מידי אני מרגישה שכל העולם נופל עלי! ויש לי מלא לחצים ומחשבות מתרוצצות לי מלא! באלי למות!! אז... אני חייבת להתפרק! נ.ב מקווה שזה הפורום המתאים להתפרק... נעים להכיר את אתכם!

נעה 124

New member
ניסית לדבר על זה עם ההורים שלך?

או עם אלה שאת מרגישה שמלחיצים אותך? (שוב אני וה"לדבר" שלי.. אבל זה עוזר!)

עפרה ד

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo9.gif

מה יקרה אם לא תעני על הציפיות של כולם סביבך? אם נניח תשקיעי פחות וגם תצליחי פחות? אם תגשי למבחן בלי ללמוד אליו בכלל? אם אולי אפילו תכשלי במבחן? מה דעתך לנסות?

אממ... אז זה יהיה עוד יותר גרוע

הם(המשפחה)עוד יותר יחפרו לי שאני צריכה להשקיע וללמוד ואני ארגיש בהרבה יותר גרוע! ת'אמת אני כבר לא יודעת מה נסגר איתי!

אבל ת'אמת...

זה באמת שווה ניסיון להיכשל בכוונה,אבל אני מפחדת לעשות טעויות שאני אצטער עליהם, כי בכל זאת,אני בכיתה ט' ושנה הבאה זה בגרויות אז...אני לא יודעת מה לעשות!!(חחח סיבכת אותי עם הקטע של להיכשל בכוונה
)

Molak

New member
לאלא...אל תיכשלי בכוונה השנה..

גם אני בכיתה ט'.. וממילא יש את השביתה הזו שמחסירה המון חומר.. השנה זה לא זמן טוב להיכשל בכוונה ><' השנה צריך להגיע עם ציונים טובים לקראת היח"ל שנה הבאה.. אני מציעה לך להשקיע השנה.. ובקשר לבעיה שלך.. תנסי אולי להגיד שאת עושה מה שאת יכולה ולא יכולים לבקש ממך שלמות.. תסבירי למשפחה [אני מניחה שזה ההורים..] מה את מרגישה וכמה שהם לא מעודדים אותך ומורידים מטיבציה.. הם לא יבינו את זה לבד.. תגידי להם. דרך אגב.. אם תיכשלי בכוונה ז רק יגרום להם לצפות ממך ליותר. כמו שמאפלים כלב.. [סליחה על הדוגמא הקיצונית
] את בהתחלה אומרת לו לעשות משהו[האנשים שמצפים ממך יותר ממה שאת יכולה] הוא לא עושה [את נכשלת בכוונה] אז את דוחקת בו ומנסה לגרום לו לעשות את זה.. הוא ממשיך להתעקש ולא לעשות את זה.. אז את תנסי חזק יות..את לא תוותרי לכלב..את צריכה לאלף אותו.. אז ככה זה מתנהל בערך..
ככל שתתנגדי יותר-ככה יתנגדו בחזרה.. נכון שמעצבן.. ולמה לך לעשות כל מה שאומרים לך.. נכון אצלי זה ככה.. אבל זה פשוט יותר קל ככה.. יש דברים שפשוט עדיף לא להתחיל להסתבך איתם ולהתווכח עליהם.. וככה זה טוב לשני הצדדים

ספירקיXD

New member
../images/Emo45.gif

Molka צודקת, אני גם בכיתה ט', וזה ממש לא זמן להיכשל בכוונה עכשיו.. וגם אני לא בטוחה כ"כ אם זה יעזור. כמו שכתבו, הם רק יצפו ממך ליותר. תשבי ותדברי איתם לדעתי, גם על אח שלך. את יכולה גם תמיד לשבת עליהםו למעוך אותם
שיהיה בהצלחה,
שבת שלום

עפרה ד

New member
הרעיון הוא, שתגלי שגם אם את לא עונה על

הציפיות של כולם, החיים ממשיכים, ולא קרה אסון. ואז, תוכלי להמשיך ולהיות תלמידה טובה, אבל בלי הלחץ שמתלווה לכך. באופן כללי, קשה עד בלתי אפשרי לענות על הציפיות של אחרים מאיתנו. אנחנו צריכים לענות על הציפיות שלנו מעצמנו, וזה די ויותר.

the black nick

New member
בואי נעשה עסק

אני אתן לך את הגיל שלי (ככה תסיימי כבר בגרות ותגמרי עם זה) ואת תהרגי אותי, כי בא לי למות. איך העסקה?

למעלה