נמאס לי!!

Sparkley Judy

New member
נמאס לי!!

נמאס לי שכולכם חושבים שאשלי מחייכת לרוב בלי שיניים ועושה פוזות. זה כל כך לא נכון!! יש מלא תמונות שאני שמה עכשיו שבהם אשלי מחייכת עם שיניים ומרי-קייט לא! אז די כבר עם זה כי זה ממש ממש ממש לא נכון. והתמונה הזאת שמיס פרינססה שמה עם המיכנסיים האדומות של מרי-קייט שהיא אמרה שמרי-קייט נראתה יותר יפה מאשלי בלי איפור, אז הן כן שמו איפור וגם, שתיהן לא נראות משהו פה ואם הייתי צריכה לבחור אז הייתי אומרת שאלשי נראת שם יותר טוב כי למרי-קייט יש מכנסיים אדומות שממש השמינו אותה שם וגרמו לה להראות רע.

לג´ודיייי מאמי!

1-לא דיברתי על הבגדים דיברתי על הפנים! כנראה לא הבנת נכון או משהו.. 2-נכון! בדיוק מה שרשמתי לפני כמה דקות למוטי למעלה..שאשלי התחילה לחייך עם השיינים..אך חבל שרואים שזה לא חיוך אמיתי כמו שהיה להם פעם! הרי למרי קייט תמיד ראו שזה החיוך האמיתי שלה... אבל אשלי תמיד עשתה פוזות!...אני לא צודקת בזה? לדעתי הרבה יותר יפה לשתיהם איך שהם חייכו פעם..אני לא מבינה ממתי הם הפכו להיות כאלו יצרניות של כסף! פעם הם היו הרבה יותר שוות מבחינת האתר הרשמי..(שגם על זה דיברו פה..) הרי עכשיו אין בקושי תמונות...יש הרבה על כל המוצרים שלהם...ואת רובנו פה זה לא ממש מעניין לא!? אותי לפחות זה מאוד לא מעניין.....! סורי על המגיללללללה! לאב יו אולל

Sparkley Judy

New member
אופס, לא ראיתי שכתבת לי הודעה

נכון, בזה את צודקת. באמת פעם הן היו ממש לא יצרניות של כסף ונהנו לשחק ועכשיו יש להן מלא מוצרים ודברים להרוויח כסף (לא שחסר להן)... אולי זה עלה להן קצת לראש? לא יודעת... אולי רעות תוכל למור :) היא הייתה בשייט והיא יכולה לומר אם הן היו קצת סנוביות.

motib4

New member
היא אמרה כבר שלא... וג´ודי...

את טועה. כמובן שיהיו כמה תמונות חורגות מן הכלל, והרוב הקובע של התמונות הוא שאשלי לא מחייכת בחשיפת שיניים ומרי קייט. אם קנית את עיתון "דיסני" של השבוע, בו התאומות מופיעות על השער, פשוט תסתכלי על תמונת השער. זה התמונה הכי טובה שאני יכול למצוא לך.

Sparkley Judy

New member
מוטי

זה לא נכון, יש לי עוד מלא תמונות שאשלי מחייכת ומרי-קייט לא, אבל לא יכולתי להעלות את כולם על הרשת.

motib4

New member
יכול להיות, ואני מאמין לך,

אך אני בטוח שרוב התמונות הן עם פה סגור של אשלי.

אף אחד לא מושלם בעולם וזהו ../images/Emo13.gif

חחחח תראו לאן הגענו
גוד´-תמונות יפות
נועה

motib4

New member
למה../images/Emo35.gif דווקא נחמד...

אנחנו מנהלים כאן שיחה די מעניינת. הלא כך?

חח כן../images/Emo70.gif אבל ככה זה בחיים לא יגמר ../images/Emo6.gif

אבל בעצם זה צריך להמשך כי זה פורום וכל אחד מביא תדע של עצמו חכמה הא
*
*
*
*
*
*
*|------נ
עה

motib4

New member
בדיוק....

לכל אחד יש את זכותו להביע את עצמו ובשביל זה נועד הפורום...

Sparkley Judy

New member
אה ומיס פרינססה

את פשוט לוקחת תמונות רעות שלה ומסיקה מסקנות על זה. את לא חושבת שזה מוגזם?! התמונה שמשת שמו לה מלא פודרה וזה, תראי לי עוד תמונה מהסט תמונות הזה של מרי-קייט, רק הפרצוף ותראי לי שגם לה אין טונות פודרה. זה שהחיוך שלה מאולץ, את לא יודעת את זה. בתמונות שלי, החיוך שלה בכלל לא מאולץ וגם אם האי חייכה באותו זמן והצלם אמר לה להישאר ככה, היא מחזיקה את החיוך ולאט לאט אצל כל אחד, החיוך נראה לא אמיתי. חוצמזה, איזה סיבה יש לה לא לחייך? אם כפי שאת ומלא ילדים אומרים שהיא עושה פוזות ולא מחייכת אז למה עכשיו היא מנסה לחייך? לא נראה לי שמה שאת חושבת נכון.

טוב..מה יש לך?

טוב בואי נתחיל ככה.. אני לא רבבה איתך..אני לא מבינה למה את עצבנית? וחוצמזה כן שמים להם מלא איפור...ובזה אני מאווווד מבינה...אז אל תתני לי הרצאות על מה שמים בטלויזיה ובעיתונים! ותאמיני לי שאני לא שמה תמונות של אשלי כאלה בכוונה...וזה מתונה מיוחדת שאין עוד כמוה..אז אל תוציאי אותי המגעילה פה ששונאת את אשלי כי אני ממש לא! אני בסה"כ אומרת לך מה גיליתי ומה אני חושבת! אם זה לא מוצא חן בעייניך..מצטערת מאוד...אבל אני לא אסתום! הרי שמתי לב שאת מאוד אוהבת אותה ...וגם אני..אבל אני לא מבינה מה התקיפה פה! בכל מקקקקקקקקקרה....שתיהם יפות ולא משנה באיזה פוזה! ואל תגידי לי שאני אמרתי אי פעעעעעעעם שאשלי עושה פוזות של דוגמנית! כי אני בחיים לא אמרתי את זה! אמרתי שהם התחילו להשתנות בחיוכים וזה לא יפה להם..כי רואים ששתייייייהם מאלצות את עצמם לעשות ת´חיוכים האלה! וכן רואים..ורואים בבירור! הבנת? מקווה שכן...ולדעתי התמונה ששמתי מוכיחה את זה!!

motib4

New member
אני זה שאמרתי שאשלי מתנהגת

כדוגמנית. ואמרתי את זה באופן חיובי בלבד. אני חושב שזה נחמד וגם יותר מתאים לאשלי לחייך כמו שהיא מחייכת תמיד, בלי לחשוף שיניים. לכל אחת ואחד יש זכות להביע את עצמו בכל נושא הקשור לצאומות, ותמיד יהיו מריבות עם אנשים שלא מסכימים עם דעתך, וזה בסדר גמור. אבל צריך לנסות להביע את עצמכם בצורה תרבותית ולא לרדת לרמות נמוכות.

Sparkley Judy

New member
לממיייססס פפפררייינננססססהה

ההודעה שכתבתי "אהו גם מיס פרינססה", הייתה לפני שראיתי את ההודעה שאת כתבת לי בחזרה ("גג´´וודדייי ממאאמממייי" או משהו כזה :) אז באמת שקצת התקפתי אותך, מצטערת פשוט לא ראיתי את ההודעה שהחזרת לי :( אני לא ניסיתי להפוך אותך למגעילה, פשוט אני שונאת שיש אנשים שבמקרה כמו זה אוהבים רק את מרי-קייט ואין מי ש"ייגן" על אשלי. אני לא אומרת שאני אוהבת אותה יותר, ההפך, אני מממתתתההה על מרי קייט, אבל אני אוהבת את אשלי באותה מידה, ולכן אני מגנה עליה :) מקווה שהבנת ג´ודי

כן בובה!

בכל מקרה..גם אני אוהבת יותר את מרי קייט...אבל גם את אשלי! טוב..יופי שהבהרנו! טוב..כל מי שפה תבואו לצ´אט!!!!!! ותסתכלו על התמונה הזו!!!!!!! תודו הפעם (וסורי ג´ודי על זה..במקרה עכשיו יצא לי פעם ראשונה...) שאשלי עם הבגדי ספורט יותר מדגמנת אותם..ומרי קייט נראית טבעי יותר בהם לא?!

למעלה