טוב. תגובה.
לא!!! הסדרה הזאת לא יותר מדי אמריקקית!! כאילו, אני משאר שהתכוונת לפרק הבייסול, או הפרק שאודו וקירה נהיו ביחד, אבל ראית את הפרקים שביניהם??? ראית את הפרק עם קור ומרטוק?? או את הפרק עם וואיון?? שני extremly good פרקים אחד אחרי השני! ואם כבר, חלל עמוק תשע היא הסדרה הפחות מושפעת מאלמנטים "אמריקקיים" מכל יתר הסדרות. ולא! DS9 היא לא טלנובלה! כאילו, מה, אם יש טיפה יחסים בין-אישיים בסדרה, אז היא טלנובלה?? לא! ככה זה גם בחיים! ובוויאג´ר זה גם היה נושא חשוב למדי, ואפילו קצת בtng. אקשן, מיסתורין וטיזרים למוח?? אין את זה ב-DS9? give me a beak... דרך אגב, קראת אץ הסיכומים של הפרקים ב-DS9 שנתתי לך על פי בקשתך?? אלו היו פרקים טובים מאוד ואם הפסדת אותם, אז well, חבל מאוד! הפסדת ! פרקים חסרי ערך שיכולת בקלות לוותר עליהם?? טוב אנ לא רוצה להגיד דבר כזה על אף אחד מהסדרות של סטאר-טרק, כי באמת כולן טובות, אבל אני יכול לחשוב על הרבה מאוד פרקים ב-tng, למשל, שהקנו לי הרבה פחות מאשר הפרקים ששודרו ב-DS9 בזמן האחרון. (שוב, אם התכוונת לבייסבול, נכון, זה היה קצת משעמם, במיוחד בצפייה חוזרת, אבל זה היה גם מאוד חריג ויוצא דופן. ( אוקיי, I´m finished.