נמאס לי.

JustSomeone00

New member
נמאס לי.

אני לא יכולה יותר.. אני כבר לא יודעת למי לפנות ואני לא יודעת בכלל אם אפשר לעזור אבל לפחות אני יפרוק..
המצב שלי בבית נהיה ממש בלתי נסבל.. אבא שלי מובטל כבר עשר שנים לא עושה כלום כל היום ואמא שלי היא זאת שבדרך כלל מפרנסת את הבית.. בשבוע האחרון היא החליטה שהיא לא עובדת יותר ושהיא מתפטרת. אף אחד לא מפרנס יותר את הבית, זה אומר שיש בקושי אוכל הדבר היחיד שאבא שלי עושה טובה בכלל שהוא קונה לחמניות פה ושם אז כל מה שאני אוכלת כבר שבוע וחצי זה טוסטים. אבא שלי רואה את זה ולא חושב להביא אוכל לבת שלו בזמן שהוא אוכל טוב אצל אמא שלו וכסף ללוטו ולדלק שלו הוא מצליח למצוא. לא יכולה עם זה. אני עובדת ואני ממנת לעצמי הכל, בגדים , רישיון, נסיעות לבית ספר, ועכשיו גם הגעתי למצב שאני צריכה לממן לעצמי אוכל.. אני לא מקבלת משכורת מי יודע מה כי אני גם לומדת ויש לי מלא בגרויות השנה אז אני משתדלת לעבוד 3 פעמים בשבוע ואני קורעת את עצמי ועושה 1300 בלחץ.. אין לי זמן לעצמי ואין לי כלום ילדה בגיל שלי לא צריכה לחיות ככה ולממן לעצמה הכל.. בנוסף לזה להכליל גם את הצעקות בין ההורים ואת האחים שעזבו את הבית( כי היה להם לאן) ורק אני פה איתם לבד מתמודדת עם כל זה.. אני מרגישה שגם אני כמו הבית הזה הולכת להתמוטט..

יקירה,

אני מצטערת, אבל זה לא הפורום המתאים, וכאן, חוץ מהגיון בריא, לא ממש נוכל לעזור לך.
אני רואה שכתבת גם בפורום של תמיכה, ואני מאד מקווה שיוכלו לעזור לך, כי לדעתי את צריכה סיוע של גורם מקצועי.
אני מאחלת לך שתמצאי אושר במהרה

סרבינה

New member
חמודה

ילדה בתיכון באמת לא צריכה לעבוד כדי לממן אוכל, אבל יש פתרונות גם לילדים במצב שלך. אני מציעה שתפני ליועצת בית הספר והיא תדע איך לטפל בך. אם בבית הספר שלך אין יועצת נורמאלית תכתבי כאן באיזה עיר את גרה וננסה לעזור לך לאתר את לשכת הרווחה הקרובה אליך ושם יעזרו לך. אין סיבה שילדה כמוך תהיה רעבה!

JustSomeone00

New member
היי

הצוות הבית ספרי לא עוזר לי .. והרווחה גם לא, ואני מפחדת לפנות אליהם שוב כי אז הם מדברים עם ההורים שלי וזה יוצר מצב לא נעים בבית של ריבים וצעקות..

לא ממש הבנתי בת כמה את...בכרטיס כתוב 24...

את בתיכון או סטודנטית?...
&nbsp
אם את בתיכון, אולי כדאי לנסות להתייעץ עם היועצת ושתעזור לך לדבר עם אמך.
כמובן שזה תלוי ביועצת והאם את בוטחת בה...
&nbsp
אם את סטודנטית, תנסי לפנות ולקבל מלגה.
&nbsp
אני לא יודעת מה מערכת היחסים של עם הורייך אבל אני חושבת שאת צריכה לשבת ולדבר איתם ולהסביר להם את המצוקה שאת מרגישה.
שיהיה המון בהצלחה ואני מקווה שהמצב ישתפר!
&nbsp

לדבריה היא בת 17

והמשפחה כבר מטופלת ברווחה.
מכיון שהיא העלתה את מצוקתה בכמה פורמים טיפוליים בתפוז, שבהם ישנם אנשי מקצוע שמוכשרים לטפל בבעיות שכאלו, אני מציעה שאנחנו ניתן לבעלי המקצוע לסייע לה.

pov2

New member
לבקש הבנה מהוריה זה כמו לצפות לחלב מתיש

למעלה