נמאס לי..........

5שוש

New member
נמאס לי..........

יום חמישי מתקרב והשבוע חמותי באה אלי מיום חמישי עד ראשון. לא שהיא עוזרת אני צריכה לשרת אותה. קשה לי ובאמת קשה יש לי ילדה בת שלושה וחצי חודשים אצל מטפלת וילדה בת ארבע בגן. כל יום אני מגיעה הביתה בשעה ארבע וחצי וצריכה לטפל בהם . היום בבוקר בעלי אמר לי אם אני אוהבת אותו אני צריכה לכבד אותה בישבילו. אמרתי לו אמא שלך מכבדת אותי הוא אמר לא. אמרתי לו שהיא צריכה לכבד אותי גם בישבילו. מה עושים.לפעמים אני שואלת את עצמי איך אני אוהבת אותו עם אמא כזו.

הגנובה

New member
שאלה שמתגנבת לראשה של כל

אחת מאיתנו בשלב זה או אחר... אבל - לפחות לי - יש בעל שמעלותיו עולות בעשרות מונים על הזוועות של משפחתו... אני תמיד טוענת שאני לא זוכה במפעל הפיס כי כבר זכיתי בבעל הטוב ביותר שאפשר לבקש!
התשובה תמונה בגוף השאלה.... האם הוא שווה את זה?

5שוש

New member
בעלי שווה

אבל באמת יש לו אמא מפלצת ואני לא יכולה לסבול את זה.דוגמא קטנה שבתי נולדה היא אמרה לי בשביל להרגיז אותי שלא מגיע לה מתנה ביגלל שזו בת אבל בשבוע הראשון שהיא נולדה היא יכלה לבוא לסוף שבוע בידים ריקות. לא חוצפה?דרך אגב אני הייתי בטיפולי פוריות שמונה שנים וזה גירד לי מה שהיא אמרה.

אני לא מבינה דבר אחד

למה את צריכה לשרת אותה ולא בעלך?????? זו אמא שלו שיתפל בה הוא ולא את!!!! אין שום קשר לזה שאת מכבדת אותו וביגלל זה צריכה לכבד את אמא שלו!!!

שוש יקרה../images/Emo15.gif

כבוד הוא דבר הדדי, בין בעל לאישה בין חבר לחברה בין הורים ןילדים וגם בין חמות לכלה. אין סיבה שתתני לה כבוד אם היא אינה מכבדת אותך והיא חייבת לדעת זאת. האם היא מוגבלת פיזית שאת או בעלך צריכים לשרת אותה? אם לא, היא אינה אורחת, היא באה לביקורים של כמה ימים והיא לא צריכה משרתים. בעלך צריך לתמוך בך ולא לסחוט אותך ריגשית " אם את אוהבת אותי אז...."

5שוש

New member
לדעתי

לדעתי היא נצלנית. בעלי כבר אמר לה היא חושבת רק על עצמה.

אולי לפי הסטנדרטים../images/Emo15.gif

שלה. את צריכה חנהוג לפי הסטנדרטים שלך בלבד ולא תהיה לה ברירה אלא לקבל זאת או אם לא נוח לה, אז היא לא חייבת לבוא לכמה ימים. אפשר להגיע גם לביקור של שעה. בכלל מי המציא את המנהג הנלוז הזה של ביקור לכמה ימים? איזה עול!! בפעם הבאה שהיא באה תנסי את הטריק הבא: תשאלי: את רוצה קפה? היא תגיד: כן את תגידי: יופי אז לי תעשי עם חלב ושניים סוכר !!!!!!!!!!11

למעלה