נמאס לי

Weirdi

New member
נמאס לי

כמה אפשר? כל פעם שאני נכנסת לפורום הזה אני מתעצבנת יותר. ויש לי סף עצבים מ-א-ו-ד גבוה ולא- זה לא מג'סטין. זה מכל אלו שמתלוננים עליו בכל שניה פנויה. תגידו לי- לא עברנו את כיתה ג' שעושים חרם על מישהו? אוקי, הבנו, ג'סטין כתב דברים שלא לטעמכם, שפגעו ובלה בלה. הבנו!!! לא צריך להזכיר את זה כל שניה ולא צריך לתקוף כל שניה. ג'סטין אולי לא היה מקבל את כוכבי ההצטינות בהתנהגות בפורום אבל אתם יודעים מה? גם אתם לא! לא שאני מצדיקה את ג'סטין ואת מה שהוא כותב (שאני לא מוצאת שום דבר פוגע בזה אבל אני בטוחה שאחרים כן מצאו) רוב הסיכויים שאתם באמת צודקים וג'סטיו לא מתנהג כראוי- אבל הסתכלתם בפורום בזמן האחרון!? כל שעתיים בערך יש הודעה חדשה שמשמיצה אותו ומנסה להסית ולהצית אנשים אחרים נגדו!! תסתכלו קצת על עצמכם ועל מה שאתם כותבים. נורא קל לדמיין שזה רק אותיות על המחשב אבל זה בנאדם!!!! ב-ן א-ד-ם עם רגשות. אתם יודעים מה זה רגשות? זה משהו כזה נחמד שעוזר לפעמים אבל מה- אנשים שיש להם אותם יכולים להפגע ממה שאנשים אחרים כותבים. אני לא יודעת מה באמת הוא חושב על מה שאתם כותבים עליו בכל חלקיק הזדמנות אבל אני יודעת שאם אני היתי במצבו אני הייתי עכשיו על סף בכי. תקראו לעצמכם פגאנים עד מחר- אני קוראת לעצמי קודם בן אדם, ואני מתחשבת ברגשות של אנשים אחרים ואני לא מנהיגה חרם על אנשים בפורום. לא משנה כמה פעמים הם כתבו דברים שאני לא הסכמתי איתם או פגעו בי. אוקי- פתחת עץ וכל אחד כתב את התלונות שלו. יופי לכם. כתבתם השכלתם והתארגנת נגד מישהו. אני מבינה שזה היה נחוץ כדי להבין מה גודל הבעיה ולהגיע לפתרון. אז למה צריך להמשיך עם זה בכל הפורום?!? ומי נתן לכם את הזכות לאסור לשפוט ולתת לו גזר דין!? ועכשיו אתם תתקפו אותי, ותתחילו לתרץ- אבל... וג'סטין... וכו וכו. ולא משנה מה אתם חושבים עכשיו וכמה אתם מעוצבנים תקחו שניה לחשוב על מה שאתם הולכים לכתוב ומה שזה הולך לעשות למי שלו אתם הולכים לכתוב. ושוב תירוציפ: אבל ג'סטין פגע בנו קודם! לנו מותר לפגוע בו! באמת? זה שהוא התחיל לא אומר שאתם יכולים להמשיך. וזה שהוא פגע באנשים פה לא נותן לכם את ההצדקה לפגוע בו. הבעיה עם ג'סטין תיפטר בשלב כלשהו. אם זה מנהל הפורום או הנהלת תפוז או מה שזה לא יהיה. עד אז אני מבקשת ממכם לשבת בשקט ולהפסיק עם הבכינות הזאת נגד ג'סטין. ואם הוא עדיין פוגע בכם ואתם לא רוצים לשבת בשקט- תפסיקו לקרוא את ההודעות שהוא כותב! פשוט מאוד! אני מקווה שהבנתם את הכוונה שלי [דרך אגב- "אתם" (האנשים שאליהם מכוונת ההודעה הזאת) = כל האנשים שתוקפים את ג'סטין בצורה קבועה. אני לא יודעת מי אתם כי אני לא זוכרת את הכינוי של כל אדם שכותב פה הודעה ואין לי כוח לבדוק] וג'סטין - אני מצטערת שאני כתבתי פה עליך בגוף שלישי. פשוט לא ידעתי איך לנסח את זה אחרת. עכשיו הגיע התור שלכם להגיב ולתקוף אותי [ואת ג'סטין (עוד קצת)].

ebonyW

New member
...../images/Emo45.gif

סוף סוף מישהו עם הגיון בריא. אם את לא היית כותבת את הדברים, אני מניחה שאני הייתי עושה את זה. יש מספיק ציידי מכשפות בחוץ.... למען האמת, אפשר להגיד שאני נמצאת בפורום בזכות ג'סטין - הסיבה שהתחלתי לכתוב כאן הייתה שחוש הצדק שלי מאוד התקומם לאור אחת מההתקפות ההמוניות עליו, ואז עברתי מקוראת פסיבית למשתתפת פעילה. Blessed Be
אבוני

gwizard

New member
תשובה אסטרולוגית ../images/Emo13.gif

"עדיין כבד לכם על הלב, ואתם זקוקים לפרופורציות כדי לראות דברים בצורה נכונה, מבלי לעוות אותם." זה לא אני המצאתי, זה כתוב בכרטיס שלך
אני חושב שזו תשובה הולמת למה שכתבת.

L e s t a t

New member
הקשיבו לבשורת המשיח!

אלון משיחינו בעליה היחידי של ראייה נכונה! שמעו לאמת האחת!

Weirdi

New member
ועכשיו- אני עוזבת

לא משמיעה את זה כאיום או משהו. ואני בטוחה שאני אחזור בסופו של דבר. ואני חשבתי שאני מגיעה לקהילה של אנשים עם טיפת סובלנות. ועכשיו אני מדברת ל-כל- מי שחלק מה- אני לא יודעת אם לקרוא לזה ויכוח ריב או צ'ק פייט- הזה. אני אקפוץ מידי פעם לראות אם התגברתם על עצמכם [got over yourselfs] ואני רואה שלא היו לי יותר מידי תגובות למה שכתבתי. אני רואה שאתם מעדיפים להכנס לריב של קללות וגידופים - השלב הבא זה שתתחילו לקרוא אחד לשני שמות גנאי בלי שום קשר למציאות. באמת, אבל באמת התאכזבתי. בצורה נוראית. ואני כותבת את זה בלי כעס. פשוט מין עצב כזה שהבנתי שלא משנה איפה אני אחפש- כל האנשים אותו דבר. להתראות

המוזרה צודקת!

די להתקפים, מספיק עם הירידות, מספיק עם הסנקצינות(מספיק עם מה שהם אומרים!!!)... ועכשיו ברצינות... היא צודקת, כדאי שתתחילו ללמוד איך להתנהג, אולי אני בת 16 אבל אני קצת יודעת דבר או שניים על יחס יפה... ממני, סיון, הבחורה שהשפילו אותה 16 שנים מחייה, ויש כאלה שעדיין משפילים

דעתי

קודם כל, אין בכוונתי לפגוע או לתקוף אף אחד, ואם עשיתי זאת לא בכוונה, אני מתנצלת מראש. הפורום הזה חשוב לי. למרות שאני לא מגיבה בו הרבה, אני מאוד נהנת ממנו, או לפחות נהנתי. הריבים האלה לא תורמים כלל לפורום, ומקומם לא בפורום. אז, תאמינו או לא, אני מסכימה עם ג'סטין. ולדעתי כדאי מאוד למי שיש לו בעיות איתו לפתור אותם פנים מול פנים [כמו שהוא הציע]. לא כולם צריכים לסבול את הריבים השטותיים שלכם, על שנאה אישית שלכם שמלכלכת את הפורום ומרחיקה ממנו אנשים. מה שבאמת מרגיז אותי זה אותם אלה שמחפשים בזכוכית מגדלת בכל הודעה של ג'סטין סיבות לתקוף אותו, גם אם זה ממש קשה. בבקשה, זה לא הכרחי, זה הורס ומלכלך את הפורום. שמרו את השנאה שלכם לעצמכם ולשיחות פרטיות שלכם ואל תערבו בזה את כל הפורום.

kat re

New member
תסבירו לי דבר אחד..

אתם מסכמים איך שג'סטין מתנהג.. או שאתם פשוט מפחדים??? זה באמת לא מפריע לכם שהוא הצליח לגרום למישהיא, שהייתה חברת פורום מאוד פעילה ומקסימה, לבכות.... זה לא מפריע לכם שהוא מבריח מפה אנשים ? שהוא משקר על ימין ועל שמאל?? שהוא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם??? תגידו לי את האמת כי אם זה באמת עושה לכם טוב לחיות כמו בקובה אז תגידו ואני אוותר.. אני לא מתכוונת להילחם על משהוא בשביל הקהילה אם הקהילה בעצמה נהינת לשבת בתוך בוץ וזבל... אתם לא חושבים שהפורום יהיה מקום הרבה יותר נחמד ורגוע אם ג'סטין יפסיק לפגוע באנשים לשקר לאנשים להיתנפל על אנשים חדשים.. שלפעמים טועים בניסוח לא מתוך רוע אלא באמת מחוסר ידע.... זאת סיבה מוצדקת לאיים עליהם?? אני מציעה שתחשבו על זה טוב טוב ופה אני אתן דוגמא שאולי תזעזע אותכם קצת אבל זה הדבר הכי קרוב ללב כולם שאני יכולה למצוא.. במלחמת העולם השנייה רוב העולם לא התערב.. למה ? כי הם טענו " היטלר לא פוגע בנו למה לנו להיתערב?" זאת גם הגישה שלכם??? אם כן אז באמת עצוב לי כי אז זה אומר שאנחנו, אלה שכל כך התערמנו על שתיקת העולם, כרגע פועלים באותה דרך.. "ג'סטין לא פגע בי, ג'סטין לא העליב אותי.. אז הוא לא מפריע לי" ומה יקרה כשאלה תהיו אתם?? איך אתם תרגישו כשג'סטין יתנפל עליכם בגלל ששאלתם שאלה שלו נראית כמזלזת בדתו.. והוא יוציא אתכם כמטומטים , או שישפיל אותכם , או שהוא פשוט יתאר לכם מאיזה חלק בגוף שלכם הוא ישתה מרטיני? ואני שואלת את כל השאלות האלה ברצינות... כי אם התגובות שאני אקבל יהיו בקטע של "באמת לא איכפת לנו לשבת בבוץ, ושיזלזלו בנו" אני ארים דגל לבן.

כמה דברים

1. בקרב חבריי נהוג לומר כי שמזכיר את היטלר כדוגמה, אוטומטית הפסיד בדיון. 2. אני בטו שמהצד שלך זה נראה הכי נכון והגיוני בעולם כל מה שאת עושה וכותבת, אבל מהצד שלי זה נראה כמו מנה גדולה של דמוניזציה. ג'סטין הוא לא השטן, כפי שאת טוענת. הוא אדם עם תכונות טובות (אחריות, למשל) ותכונות רעות (חוש הומור מעוות ויהירות). נסי רגע למצוא את התכונות הטובות של ג'סטין, ואת תווכחי בעצמך שהוא לא כ"כ נורא. 3. אני לא מצדיק את ג'סטין, ואני יודע שיש אנשים שלוקחים מאוד קשה את חוש ההומור המעוות שלו, ואת התיאורים הגרפיים מדי בהם הוא משתמש לאיים, ואכן ראוי שהוא יפסיק. אבל גם עלייך (ועליי ועל כמעט כל אחד שכותב מספיק בפורום) אפשר לומר כמה דברים. כפי שאני נוהג לטעון, אדם לא יכול לריב עם עצמו, ואת וכמה נוספים מתושבי הפורום עוזרים (בלשון המעטה) ושופכים שמן למדורה. זה מזהם את הפורום, זה מונע מאיתנו לנהל דיונים על דברים חשובים ומעניינים באמת, זה מבריח אנשים לא פחות מהאיומים של ג'סטין וזה פשוט מעצבן. אז אולי כולנו נתנהג כמו אנשים בוגרים ונפסיק לריב? 4. לא מוצא חן בעיני החותמת "בשביל הקהילה" שאת שמה על מסע הצלב שלך כנגד ג'סטין. אני אישית, העדפתי את המצב לפני התחלתם לתקוף את ג'סטין כל הזמן. נכון, המצב לא היה מזהיר, אבל הוא היה הרבה יותר טוב מעכשיו, והפורום היה מקום שהיה הרבה יותר נחמד להכנס אליו. טוב, זהו. לילה טוב, -רובין עוטה המגבת.

kat re

New member
אני לא הזכרתי.

1.את השואה אני הזכרתי את מסע הכיבושים של היטלר.. 2. אני לא טענתי שג'סטין הוא השטן.. אני מודעת לתכונות הטובות של ג'סטין וזאת בדיוק הסיבה שאני נלחמת.. מעולם ל אאמרתי שהוא נורא... אני פשוט חושבת שאנחנו כולנו נהנה הרבה יותר מג'סטין אם הוא יראה יותר את התכונות הטובות שבו ולא את חוש ההומור המעוות שלו.... 3. אני פגעתי באנשים סתם כי לא מצא חן בעיני מה שהם כתבו? אני אי פעם העלבתי מישהוא? לא נכון.... 4. אני לא מנהלת פה מסע צלב, אני באמת מאמינה שאם ג'סטין ישתנה הקהילה תהיה מקום הרבה יותר טוב.... הפורום במצבו הקודם היה יותר נחמד כן.. ממש נחמד .. לא.. אנחנו התחלנו לתקוף את ג'סטין וזה לא בסדר.. אבל כג'סטין תוקף אנשים חדשים או וותיקין ומעליב אפילו את המנהלים אז זה בסדר?? אתם מוכנים לסבול את ההתנהגות של ג'סטין . .למה? כי הוא מארגן מפגשים? כי הוא כותב מאמרים... שני תפקידים שעוד המון אנשים יכולים למלא... אני כועסת על ג'סטין בגלל הפעולות שהוא עושה והחוקים שהוא מפר.. לא בגלל הבן אדם שהוא.... אני ניסיתי להיות חברה שלו.. אבל בהזדמנות הראשון הוא פנה נגדי... אם הייתי מנהלת מסע צלב ואם הייתי כל כך שונאת את ג'סטין אתה באמת חושב שהייתי נענית להצעת העזרה שלו? ( הוא יקש ממני להיתנדב לעזור בהקמת האתר החדש) ועוד בלי לחשוב על זה פעמיים.. אני לא התיימרתי לדבר בשם הקהילה.... אני תמיד כתבתי את ההודעות שלי בשמי . וכן אני חשבתי שאני פועלת לעזרת הקהילה. כי הרוב פה כבר השלימו עם המצב... וזה נראה לי לא הגיוני.. קהילה שלמה מתאימה את עצמה להיתנהגות של בן אדם אחד??? או בן אדם אחד מתאים את עצמו לחברה שבה הוא רוצה להיות.? מה נראה יותר הגיוני??

דווקא כן.

1. לא טענתי שהזכרת את השואה, אלא את היטלר. קראי שוב את מה שכתבתי, בבקשה. 2. כן טענת. בתגובה לדף הסגידות שלו - כתבת משהו על כת השטן בהקשרו, כך שהשתמע שהוא השטן. כן, גם אני חושב שיהיה נחמד אם הוא יראה את התכונות הנחמדות שלו, אבל לא זו הדרך לגרום לו לעשות זאת. 3. אולי את ג'סטין, אבל חוץ מזה לא. אבל את כל הזמן ממשיכה את מערבולת הריב הזה נגד ג'סטין וזה רע לפורום ולקהילה. 4. אני הבנתי שאת מדברת בשם הקהילה מדברייך: "אני לא מתכוונת להילחם על משהוא בשביל הקהילה אם...". אם טעיתי, אני מתנצל. בכל מקרה, נמאס לי לשמוע את התירוץ "מישהו אחר יכול לארגן מפגשים". אני לא רוצה את ג'סטין בקהילה בתור פועל תאילנדי שמארגן מפגשים, הרצאות ובונה אתר. אני רוצה אותו פה כי אכפת לי ממנו כחבר קהילה, כי הוא תורם לקהילה, וכי לא הייתי רוצה לאבד ולו אדם אחד מהפורום הזה. טוב, אני כבר עייף וצריך ללכת לישון, אז אי מצטער אם חלק מהמשפטים פה לא נכונים תחברית, או לא מובנים. אין לי כח להתנצחויות - פשוט תחשבי על מה שאני אומר (ומה שאמרתי בהודעה הקודמת) בלי לשפוט, מנקודת מבט אובייקטיבית כלל הניתן, ותראי לאיזו מסקנות את מגיעה עם עצמך. אני בטוח שזה יהיה דיון מרתק... והפעם באמת לילה טוב, -רובין עוטה המגבת.

קטיה

אני לא מפחדת ממנו מהסיבה הפשוטה שאין לי סיבה לפחד ממנו. אני למדתי להתרגל לחוש ההומור המעוות שלו, כן. אבל אני ממש לא מסכימה איתו בעניין הזה ולדעתי הוא חייב להבין שזה פוגע באנשים ולהפסיק, אבל זה לא תלוי בי. נכון, הוא תורם לקהילה ולפורום המון אבל עדיין קשה לאנשים לסבול אותו. אבל נראה לך הגיוני שאת תחפשי כל הזדמנות קטנה בשביל העקיצות הילדותיות שלך וכל ההתנצחויות האלה? שכל הפורום צריך לסבול בגלל זה? לעורר ריבים בכל שרשור אפשרי?? זה כן מוצדק? זה כן בסדר? את משווה אותו להיטלר? את יורדת יותר נמוך ממנו. קטיה, פשוט תפסיקי עם זה כי זה מרחיק אנשים מהפורום ואם את ג'סטין אי אפשר לשכנע להפסיק, אז לפחות את תפסיקי עם זה או שלפחות, בבקשה, תעשי את זה בפרטי כי זה מלכלך את הפורום.

L e s t a t

New member
ממש לא ככה

"אני למדתי להתרגל לחוש ההומור המעוות שלו" יופי לך, חוש ההומור הזה גרם לאחת מחברות הפורום פעם לבכות.. וזה לא מצחיק
"אבל אני ממש לא מסכימה איתו בעניין הזה ולדעתי הוא חייב להבין שזה פוגע באנשים ולהפסיק, אבל זה לא תלוי בי." במידה מסויימת, כאן אני מסכים איתך. "קטיה, פשוט תפסיקי עם זה כי זה מרחיק אנשים מהפורום ואם את ג'סטין אי אפשר לשכנע להפסיק" וג'סטין בעצמו מרחיק אנשים מהפורום, אנחנו פשוט מנסים לגרום לו להתנהג כמו בן אדם, לא "לעקוץ אותו עקיצות ילדותיות". אנחנו לא רוצים שג'סטין יעזוב, ג'סטין תרם לא מעט לקהילה הפגאנית והוא משקיע בה בצורה יפה מאוד והוא יכול להיות אחלה בן אדם שבעולם, אבל הוא צריך לעבוד על עצמו ואין לי כאן כוונה לחוש ההומור המעוות שלו, כל עוד חוש ההומור הזה לא פוגע באנשים אחרים. "אז לפחות את תפסיקי עם זה או שלפחות, בבקשה, תעשי את זה בפרטי כי זה מלכלך את הפורום." נסיונות לשוחח על כך עם ג'סטין בפרטי העלו אך חרס בידיים. גם נסיונות לדבר עם המנהלים על ההתנהגות של ג'סטין במקרים מסויימים, לא עשו כלום.

ToryMaster

New member
הא?

רק לבכות? לא רק ג'סטין, אבל בלי ספק גם, היה אחת הסיבות למשהו הרבה פחות נחמד מבכי

Justin Angel

New member
סיבה נהדרת.

"תראו אנחנו לא יכולים לדבר איתו והמנהלים לא עושים כלום, בואו נציף את הפורום! נשרוף אותו עד ליסוד! שלא ישאר עץ אחד בלי הודעות מתבכיינות ונטופות שנאה שלנו! הידד! שרפו את המפלצת ואם הפורום צריך להיות קורבן פעוט בדרך אז כך יהיה! אז מה עם המנהלים מחליטים דברים?! אנחנו מעליהם! אנחנו מעל הפורום! אני תמיד צודק ואני בעד לחסל את הנגע המפלצת! הלאה בהצפה!" ככה ההודעה שלך נשמעת. ולפני שאתה מגיב, אני אומר מראש - קפוץ לי וממש ממש גבוה, התגובה שלך לא מעניינת אותי כי היא תהיה ילדותית, טיפשית ואולי הכי נורא פולמוסית ולכן אינה תורמת כלום חוץ מהצפה מתמשכת של הפורום. אז יאללה, בואו שרשרו הודעות נאצה, כמובן שצריך עוד כמה עשרות כדי באמת להשחית את הפורום לחלוטין. במצב הטוב אתה תינוק, במצב הרע אתה סתם מטומטם שלא רואה איזה נזק הוא עושה.

wicca sphere

New member
אויש נו...

"תראו אותי!! אני קדוש מעונה!! במשך שנה מקלל אנשים חדשים, לא שם ז*ן על מה שהמנהלים אומרים, עושה מה שבראש שלי ועכשיו מחפשים פתרון למצב! הצילו!" מכל האנשים בעולם, לך אין זכות לקרוא לאנשים תינוקות... אם אתה לא יודע למה, תמצא פסיכולוג טוב שיסביר לך. אתה מאבד את עניין הדיון כפי שרבים מהפורום איבדו את העניין: הריב הוא לא על: "עד כמה ג'סטין מזיק וכמה הוא מקלל ואיזה חוקים הוא שובר", את זה כולם יודעים. העניין הוא האם הפורום רוצה לפתור את הבעיה הזו ובאיזה דרך. זה מאוד פשוט.. לצערי הרב רובם טומנים ראשם בחול ואומרים:"נו טוב אז יש לו הפרעות.. נתאים את עצמנו אליו כי אנחנו חלשי אופי ולא מסוגלים לעמוד על שלנו או מסוגלים להביא לשינוי שיהיה לכולם יותר טוב" ובמקום להתמקד בבעיה על מנת לפתור אותה הם מתמקדים באקט של קטיה ומוצאים אותו שגוי... חבל לי לראות אנשים, שעצם היותם פגאנים אמורה להעיד על יכולת לעמוד על שלכם, על המאמונה שלכם מול החברה הלא פגאנית - מראים כזו חולשת אופי ומוכנים להסתגל למצב הקשה שבו אתה, ג'סטין, גורם לאנשים רבים לבכות, לעזוב את הפורום והרשימה עוד ארוכה, במקום להציע פתרון. אבל להתעלם מהעובדה שאתה בהתנהגות שלך יוצר בעיה ושמנסים לפתור אותה, בין אם בדרך הנכונה או לא נכונה, ולהציג את עצמך כ"קדוש מעונה שלא עשה מעולם אף רע" זה ילדותי.. אין לך קהל יעד לשכנוע... הדיון הוא לא על האם אתה מזיק.. כל הפורום קורא את הקללות שלך, הגידופים.. את זה כל הפורום רואה (ראה, ואם שום דבר לא ישתנה הוא גם ימשיך לראות).. הדיון הוא על איך להתייחס למצב.

Justin Angel

New member
אתם לא מחפשים פתרון.

אתם רוצים דם. מה שאתם לא יודעים, אתם ממציאים, מנחשים ומה שאתם כן יודעים אתם מעוותים. תעשו מה שתרצו, את שלי כבר אמרתי, הזיוני שכל שלכם לא תורמים כלום כי אין מאחוריהם תכלית או סיבה והם רק הורסים. אבל תרגיש חופשי להתעלם ממה שכרגע אמרתי ולתקוף אותי על זה שאני מעז להגיד שההצפה האינפנטילית הזאת מיותרת, אבל כמובן שאתה לא תקשיב. אתה תמשיך בשלך, תהרוס, תתקוף, תחפש נקמה ודם, ובסופו של דבר אתה תפסיק שכל מה שהשגת זה הצפה חסרת-טעם ונטול היגיון נגד פורום שעשה לך שום דבר. יאללה, אין עדיין תגובה מוחצת שתמשיך לזהם את הפורום ולעאזל עם התוצאות?

kat re

New member
בפעם האחרונה...

אני לא רוצה את הדם שלך .. אני רוצה שתפסיק להעליב ,לאיים, לקלל, ולפגוע באנשים .. ושתפסיק להיתערב בדברים שלא קשורים אליך..

suki da yo

New member
אוי באמת.

לא נמאס לכם? אני היחידה שתקיא בפעם הבאה שיגידו לי שב גלל שאני פגאנית אני צריכה לדעת להילחם על שלי, להיות פתוחה לרעיונות חדשים וצורות זוגיות חדשות ושאר ירקות? אני פגאנית, אבל אני בן אדם, כמו כל אדם לא פגאני. יש כאלה שנלחמים, יש כאלה שלא. זה לא קשור לג'סטין. אני לא מכופפת ת הראש בפניו, אני גם לא מקבלת את מה שהוא עושה ברוב המקרים, אבל תתאפסו. אולי ג'סטין מקלקל- אבל אתם עושים את אותץו הדבר ובאופן חוזר לפחות כמו ג'סטין. דיי. מספיק.

למעלה