נמאס לי

ToryMaster

New member
יא ג'סטין!

"תראו אנחנו לא יכולים לדבר איתו והמנהלים לא עושים כלום, בואו נציף את הפורום! נשרוף אותו עד ליסוד! שלא ישאר עץ אחד בלי הודעות מתבכיינות ונטופות שנאה שלנו! הידד! שרפו את המפלצת ואם הפורום צריך להיות קורבן פעוט בדרך אז כך יהיה! אז מה עם המנהלים מחליטים דברים?! אנחנו מעליהם! אנחנו מעל הפורום! אני תמיד צודק ואני בעד לחסל את הנגע המפלצת! הלאה בהצפה!" איך בהודעה אומללה שבה ניסית להגדיר אותנו הצלחת להגדיר את עצמך!
 

kat re

New member
תעברי על השירשורים..

ותסתכלי מתי הגבתי לו.... רק כשהוא הפר חוקים של הפורום והעליב אנשים.. אני לא מחפשת לריב איתו בכל שירשור אבל ככה זה יוצא כי הוא לא מסוגל לשמור על הפה שלו.. "את משווה אותו להיטלר" אני לא השוותי את ג'סטין לשום היטלר (כדאי שתקראי את ההודעה ההיא שוב) אני השוותי את חברי הפורום לעמי העולם שלא טרחו בכלל לחשוב על מסע הכיבושים של היטלר עד שהוא לא הגיע לחצר האחורית שלהם! "אבל זה לא תלוי בי" טוב תתמני את הראש בחול עד שהוא יפנה נגדך גם.. ואז תביני איך מרגישים האנשים שבהם הוא פגע. אני מאמינה בעקרונות מסויימים שאומרים שאם בן אדם פוגע בבן אדם אחר צריך להעיר ולגרום לו לשנות את דרכיו, לא מבין בפעם הראשונה מעירים שוב.. וכך הלאה. הריב הזה מלכלכך את הפורום - נכון אבל למה את באה אליי בטענות.. תסתכלי על הגורם לריב.. את בעצם אומרת "אני למדתי לחיות עם ג'סטין , הוא לא מכבד אנשים וזה בסדר, הוא מעליב אנשים.. אבל הם ילמדו לחיות עם זה"??? אם ככה את רוצה לחיות את החיים שלך לבריאות לך.. "העקיצות הילדותיות" כל דבר שכתבתי הוא היה אמת לאמיתה ולא שום עקיצה.. וגם לא שום שקר... תעני לי על כמה שאלות: למה לג'סטין מותר לפגוע באנשים ? למה אנשים צריכים לשתוק לג'סטין? האם זה נראה לך הגיוני שחברה מסויימת תתאים את עצמה לבן אדם אחד ולא בן אדם אחד יתאים את עצמו לחברה בה הוא רוצה להיות?
 

suki da yo

New member
הוא כן

יותר מפעם אחת ג'סטין פגע בי באופן אישי. את שמעת את הרטנונים שלי באחת הפעמים, ואת יודעת כמה שזעמתי. אבל זה לא הולך בחרמים. אמנם לא הייתי בסביבה בימים האחרונים ואני רוא שהפסדתי המון, אבל חרם? גם אני חושבת שג'סטין מגזים לפעמים, ואני ממש לא יודעת למי הוא גרם לבכות, אבל אני כן יודעת שאתם כולכם חיפשתם אותו בשבועיים האחרונים. אני לא מפחדת מג'סטין. ממש לא. אני קבלתי את העובדה שג'סטין הוא כזה- לא תפסתי אותו משקר מעולם, אבל קצת אכזרי הוא בהחלט- בין השאר מתוך הבנה שהוא תרם לקהילה הזו הרבה יותר מכל אחד מאיתנו האופן פעיל (פרט לגרסיאלה).
 
למעלה