נמאס לי !!!!!

guydotan

New member
נמאס לי !!!!!

שלום אני מאזור הצפון ובן 23 ! ונמאס לי !!! כל כך נמאס לי !!!! לא מגיע לי כל התחושת בלבול וחוסר נוחות הזו .. למה ? למה לי ? הייתה לי חברה שנה ו תשעה חודשים יצאנו אהבנו חלקנו את כל מה שאפשר לחלוק ידעתי שכשאשתחרר מהצבא אני אהיה איתה ידעתי מה יהיה השם של הילד שלנו וזה לא שפיתחתי יותר מידי ציפיות ... זו היא זו שגרמה לי לפתח ציפיות היא כל הזמן הייתה זו שאמרה לי עד כמה היא אוהבת וכל כך חנקה אותי מבחינת האהבה שלה והייתה קנאית אובססיבית שזה דיי החמיא / עצבן אותי ... איך יכול להיות שכל זמן שהייתי והתייחסתי אליה מגעיל ובקושי הראתי לה שאני אוהב וכל כך !!!! דווקא כשהראתי לה שאני אוהב אז היא בגדה בי ולא עם אחד עם 3 גברים בו זמנית !!!! איך היא בגדה בי ! בחברים שלי ! בהורים שלי שכל כך אהבו אותה ונפגעו גם כן רק שהם לא מראים זאת ! כבר 9 חודשים אנחנו פרודים .... לא היה יום שלא חשבתי !!! הזמן רק עושה לי רע !! אני לא יכול לחשוב על המחשבה שאני אחזור אליה כי היא מגעילה אותי מהבחינה שהיא הייתה עם כל כך הרבה גברים .. אבל אני גם כל כך אוהב ומחכה לרגע שאחבק אותה שוב כאילו יש לי מן פיצול אישיות כזה .. לפני חודש היא התקשרה אלי וספרה לי שהיא נסתה להתאבד עם גלולות " שיחקתי " אותה כאילו שזה לא מפריע לי אבל הצעתי לה עזרה שאלתי אותה למה ? והיא אמרה שזה לא בגללי אלה בגלל החבר האחרון שלה !! אמרתי לה שתהיה בריאה וסגרתי לה את הטלפון בפרצוף !! כואב לי .. אני עצבני כלפי עצמי וכלפי הסביבה שלי אני מתנהג מגעיל לאמא ואבא שלי ששואלים כל הזמן מה קרה ואני עונה בכלום עם פרצוף חמוץ ומסתגר בחדר !!!!! כי באמת נמאס לי . בנוסף לכל הצרה הזו אני אחרי צבא אן לי תעודת בגרות ולא מקבלים אותי לשום אוניברסיטה אני לא חושב על התאבדות אבל אני רוצה לברוח להתרחק מההיא שבגדה בי שדרך אגב גרה רחוב אחד ליד !!!! אני לא יכול יותר אני מגעיל .. ועם בחורות אני מתחיל בכח בכדי לשכוח !!! ואז אני שוכב איתן וזורק אותן ורע לי עם זה כל כך כי אני כאילו נוקם בה אבל אני כל כך מגעיל !!!!!!! מה אני עושה עם כל התסבוכת שהכהסתי אליה !!! ואל תגידו לי שכל זה בגלל שמשעמם לי ..... כי לא משעמם לי בכלל אני רב היום עובד !!! ויש לי שעה וחצי לפני שאני הולך לישון לחשוב !! וזה לא מונע ממני גם באמצע העבודה לחשוב עליה !! אני רואה תמונה / שומע שיר וכל דבר מזכיר לי אותה אפילו השמיכה שאני ישן בה !!! אני נשבר רגשית ומנטלית ונמאס לי מזה !!!!!!!!!!! למה ? !!! למה אני !!!! [דובי]

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הזמן עושה לך רע...

שלום גיא (או דובי?) באמת נשמע שיש לך אוסף של קשיים. לא פלא שאתה מרגיש רע בכל מקום, מתעצבן, לא נרדם, מדוכדך, מרגיש שנמאס לך... הזמן כשלעצמו לא עושה טוב. מי שאומר "זה יעבור עם הזמן" אומר כדי להרגיע, אך אין מאחורי זה הרבה... מה שחשוב הוא מה עושים במשך הזמן הזה, איך מתמודדים, איך מנסים להתגבר, באיזה פעולות נוקטים כדי לצאת מהמצב הרע ולשפר. שינוי אמיתי -- רגשי והתנהגותי -- מצריך השקעה. צריך לעבוד קשה על-מנת לשנות. אנחנו מתרשמים שאתה בתוך "סבך" מסויים של בעיות. מעבר לתחושות (המובנות, כאמור) של "נמאס לי" והכעס על עצמך, אולי צריך להתחיל להתמודד בצורה שקולה ומתוכננת עם כל אחת מהבעיות. לפעמים אפשר לעשות את זה לבד, לפעמים צריך עזרה של איש מקצוע. אבל -- יש לעשות. אם תרצה -- אתה מוזמן לשיחה אישית (ראה באתר סהר) וננסה לחשוב ביחד מה עושים, איך עושים. נשמח לנסות לעזור.

למעלה