נמאס לי..

ל א ק י

New member
נמאס לי..

נמאס לי מכל הכאבים בלב. נמאס לי מזה שאנשים חושבים שזה סתם עוד כאב. נמאס לי מהעור שלי. נמאס לי מזה שכל שריטה נהפכת אצלי לצלקת, וכל עקיצה מתנפחת ונשארת כצלקת עוד יותר גדולה נמאס לי מבעיות הנשימה שלי, שבאות כשמתחשק נמאס לי מאנשים צבועים נמאס לי שאנשים משקרים נמאס לי שאני לא רוצה להתאבד, כי אני לא רוצה להשאיר את המשפחה לבד נמאס לי שהמשפחה לא כל כך גדולה שאפשר להשאיר אותה לבד נמאס לי שיש לי רק אח אחד נמאס לי שיש לי בני דודים, שראיתי רק פעמיים בחיים נמאס לי שגם את דודה שלי ראיתי רק פעמיים בחיים נמאס לי שאת סבא וסבתא שלי ז"ל ראיתי פעמיים, והם כבר לא פה. כבר אי אפשר לראות אותם. נמאס לי שאת סבא שלי ז"ל אני בכלל לא זוכרת, כי הוא נפטר כשהייתי קטנה. אומנם הוא היה איתי רב הזמן, אבל הוא כבר לא פה. נמאס לי שאני גרה בחור, באמצע שום מקום נמאס לי מאנשים שחייבים להרוס תמימות של ילד בן 5 נמאס לי. נמאס לי לשכב במיטה במשך 4 שעות, ואולי, אולי, להרדם. נמאס לי לקום אחרי שעתיים של שינה, במקרה הטוב. נמאס לי ממורים שמבינים שאני לא סובלת צביעות, ובגלל זה שונאים אותי עוד יותר נמאס לי מאנשים שמפחדים כשהם לבד, אבל כשהם ליד אנשים הם חייבים להגיד איזה משהו, שיחשבו שהם "מאגניבים" נמאס לי מהרבה דברים, ואני לא מבינה למה אני עדין בחיים. אז כן, ההורים שלי לא הכי ישמחו.. אבל הם יתרגלו. לא? למה זה כל כך קשה? למה צריך לחיות בסבל? למה אכפת לי כל כך מאנשים אחרים, שקשה לי פשוט לקחת סכין ולתקוע אותו בעצמי? לא, זאת לא הודעת התאבדות.. אולי סתם צומי, לא יודעת.. אבל הייתי צריכה לכתוב את זה כבר הרבה זמן.

megahertz

New member
אממ..../images/Emo24.gif את רוצה?

כי בא לי לתת אחד

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

לעזור? לא יודעת אם זה יעזור, אבל אני אוהבת אותך כל כך כל כך המון

gargamich

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo94.gif

נמאס גם לי
מרגש לקרוא מה שכתבת ולדעת כמה זה נכון (רוב הדברים...)
לך!

ל א ק י

New member
להרבה אנשים היה פרוש שונה למה ששאלת

כאילו.. לא ממש הבנתי ת'שאלה וזה אמ אז למה התכוונת? |:

מוּסקט

New member
התכוונתי

שעכשיו שפרטת את רשימת "הנמאס לי", איפה זה שם אותך. האם עזר לך לפרוק, האם התחושה עדיין שם? יש כמה משפטים שאפשר להגיד אותם על כמעט כל דבר בעולם: 'נמאס לי' ו'אז מה'. השאלה שלי היא האם יש ערך לאמירה לכשעצמה או שצריך עכשיו לבוא עוד משהו.

ל א ק י

New member
בצורה כלשהי זה עוזר..

אומנם ממש קצת, אבל זה עוזר.. אבל זה לא יכול לעזור לכל הכאבים.. ובעצם אין מה שיעזור להם :\ אולי רופא יוכל לעזור באמת.. אבל זה לא שלא הייתי אצל רופאים עם כל זה.. והם לא מי יודע מה עזרו \: והם גם אמרו שזה לא אמור להתפתח למצב של כל הדברים עכשיו.. ולא אמור להזיק :| צריך לבוא עוד משהו.. נראה לי שהחופש הגדול יעזור.. כי אז גם יהיה לי זמן ללכת לרופא, וגם אני לא אצטרך לסבול ת'מורים ואת התלמידים.. ואוכל לנסוע למקומות נורמליים יותר פעמים, כי זה חופש.. כרגע אני לא יודעת מה יכול לבוא חוץ מהחופש הגדול..

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

יעזור לך לשמוע שרק תגידי מילה ואני בריצה אצלך?

ל א ק י

New member
יעזור.. וגם כל מה שאנשים כתבו פה

עוזר.. רק שאין לי הרבה מה להגיד על זה אז אנ'לא מגיבה.. רק תודה :]

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

רק תרימי טלפון ואני אצלך, אני גרה קרוב, אל תשכחי

n u t

New member
../images/Emo24.gif

את אחד האנשים היותר מיוחדים שקיימים ואני לא מוצאת מישהו אחד שלא יסכים איתי על זה... אולי בגלל זה כל כך מעצבן להיות, כי יש כל כך הרבה אנשים שלא מגיע להם להיות בסביבתך, עד שיש הרגשה שאין בכלל בשביל מה להתאמץ... אבל לא יודעת, אני מחשיבה את זה כזכות שיצא לי להכיר ולדעת שיש מישהי כמוך- אמיתית, כנה, ישירה... יש לך מעין תפקיד בעולם וזה להזכיר לכולם שלא חייבים להיות צבועים כל כך... בכל מקרה אני מקווה שתתעודדי, ואני לא מוכנה שאף פעם תשכחי כמה המון את שווה!

ילדה שלי..

תראי.. דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה ללכת לרופא. תסבירי לו בדיוק כל מה שאת מרגישה ומה שלא בסדר אצלך. כל הפרעות הנשימה, כל כאבי הלב.. תסבירי לו, שאת תתבעי אותו על רשלנות אם משהו יקרה, כי את מפחדת שמשהו יקרה, כי הסיבה הפשוטה אומרת, שאת לא מרגישה טוב. יקירתי, אני יודעת שזה קשה לאבד אנשים שאוהבים, אבל האמת המרה היא שאנשים מתים. וכן, גם אנשים שאנחנו אוהבים הולכים לעולמם. וזה קשה, וזה עצוב, אבל מתגברים על זה.. ואנשים אחרים באים וממלאים את מקומם.. אז תחשבי על זה שבמקום אנשים מסוימים שכבר אין לך, יש לך אנשים אחרים, שאוהבים אותך המון המון ולא היו מוותרים עליך אפילו לרגע (לציין שמות?). אני מבטיחה לך, שברגע שתלכי לרופא שיבדוק אחת ולתמיד מה יש לך, את גם תצליחי להרדם יותר בקלות. ובקשר למגדל העמק.. תאמיני לי שבשוק מקום זה לא כיף.. אבל עוד שלוש שנים את כבר תהיי בצבא, ככל הנראה בבסיס שהוא לא בסביבת מגדל העמק, אז את תכירי אנשים חדשים ותהיי במקום חדש.. ותאמיני לי שהשלוש שנים האלו יעברו מהר, ובנתיים יש לך אנשים שיהיו איתך :) אני אוהבת אותך, אני מקווה שתרגישי טוב.. ואת יודעת שאת תמיד יכולה לפנות אלי, נכון?

מיטללל

New member
אחד

הדברים שאני הכי מעריכה בך זו המילה שלך. העובדה שאם את מבטיחה משהו, את תקיימי אותו, לא משנה מה. הכנות שלך. חוסר הצביעות שלך. אני יכולה לכתוב הודעה ארוכה עכשיו. אבל אני מעדיפה שנדבר על זה באופן יותר אישי. יש לי רק בקשה אחת, תספרי לנו ממה לא נמאס לך. מה את אוהבת. מה עושה לך טוב. מה גורם לך בכל זאת לרצות להמשיך.

ל א ק י

New member
אמ|:

ניסיתי לחשוב די הרבה זמן ממה לא נמאס לי.. או מה אני אוהבת.. מה עושה לי טוב.. לא כל כך הצלחתי למצוא משהו |: אבל אמ.. מה גורם לי בכל זאת לרצות להמשיך? גם לא יודעת.. כנראה השגרה וזה.. התרגלתי לחיות.. זה יהיה מוזר פתאום להפסיק לחיות.. וגם אמ.. האנשים בפורומים.. בעצם זה לא ה"אנשים בפורומים" זה אנשים שהכרתי דרך הפורומים.. ומשום מה נותנים לי הרגשה שאכפת להם ממני, הם מנסים לעזור.. גורמים לי לחשוב שכן יהיה להם אכפת אם אני לא אהיה פה יותר.. וההורים שלי.. כל השנים שהם גידלו אותי.. השקיעו מאמץ.. אני לא אבוא בשניה אחת ואהרוס להם את כל זה.. |: זהו אני חושבת..:\

מ ס ט י ק

New member
קודם כל קחי ../images/Emo24.gif

לאקי, את באמת ילדה חמודה! האנשים שהכרת בפורומים משמ דואגים לך וכל הזמן חושבים עליך, וכן, אני אחת מהן. כמו שיפעת אמרה לך עוד מעט הכל ישתנה לטובה. אם את מרישה שרע לך ואת רוצה לדבר עם מישהו פנים מול פנים את מוזמנת לפנות אלי, אני נימצאת קרוב אליך במהלך כל השבוע ואני אשמח לדבר איתך...

למעלה