נמאס לי

~ארתור~

New member
נמאס לי

נמאס לי מנוסטלגיה ונמאס לי מהחדש נמאס לי מהעבר ונמאס לי מההווה נמאס לי מהומואים ונמאס לי מלסביות נמאס לי מסקס ונמאס לי מהאחר נמאס לי מפירסינג ונמאס לי מקעקועים נמאס לי מהנשואים ונמאס לי מהנשואות נמאס לי מחטאים ונמאס לי מזימה נמאס לי מהקפה ונמאס לי מהתה נמאס לי מהסיפורים ונמאס לי מהחיים נמאס לי מהרומנטיקה ונמאס לי מאהבה נמאס לי מהדיאטות ונמאס לי מההשמנה נמאס לי מהזקנים ונמאס לי מהחולים נמאס לי מהשבויים ונמאס לי מהנעדרים נמאס לי מהצנזורה ונמאס לי בלי נמאס לי מהאיכות ונמאס לי מהסביבה נמאס לי מקומוניסטים ונמאס לי מסוציאליסטים נמאס לי מהצעירים ונמאס לי מהמנוח נמאס לי מהקיטורים ונמאס לי מהתלונות נמאס לי מהפמיניזם ונמאס לי מהמעמד נמאס לי מיהודים ונמאס לי מערבים נמאס לי משרון ונמאס לי מאריק נמאס לי מפרס ונמאס לי משמעון נמאס לי מפואד ונמאס לי מבן אליעזר נמאס לי מהכנסת ונמאס לי מהממשלה נמאס לי מיאסר ונמאס לי מערפת נמאס לי מפיגועים ונמאס לי ממחבלים נמאס לי מהרוגים ונמאס לי מפצועים נמאס לי מהפקקים ונמאס לי מהצפיפות נמאס לי מהחוצפה ונמאס לי מהגסות נמאס לי מהחום ונמאס לי מהלחות נמאס לי מהאבטלה ונמאס לי משר העבודה נמאס לי מהדתיים ונמאס לי מהחילונים נמאס לי מהשמאל ונמאס לי מהימין נמאס לי מיפי הנפש ונמאס לי מהארסים נמאס לי מהעולים ונמאס לי מהותיקים נמאס לי מהקיבוצים ונמאס לי מהעירוניים נמאס לי מהטלביזיה ונמאס לי מהסרטים נמאס לי מהפורומים ונמאס לי גם ממךְ. ארתור

עצור ../images/Emo70.gif

קח נשימה .. מה זה כל "הנמאס לי" הזה... בלי פסיקים ונקודות ? אגב, קינג ארתור - אתה מזכיר ומזקיר לי כותב מהולל מפורום "אחר"....שגם הוא כותב בנשימה עצורה ובלהט כשלך.

עיניים

New member
בעוד פורום?

ןמה עם כל אלה??? הוא הספיק הרבה לפני שהוא נמס מרוב שנמאס לו...

למעלה