נמאס לכם מהפרסומות הקופצות???

RinRan

New member
../images/Emo5.gifמגעיל../images/Emo5.gifמגעיל../images/Emo5.gifמגעיל../images/Emo5.gif

RinRan

New member
וגם השיחות של הבקבוקים מפגרות......

אבל כשמשעמם- תאמינו או לא- אני מסתכלת מה הם אומרים וזה כזה דפוווווווק (צחי... חחחחח...)

זה פשוט מגעיל!!!!!!!!

בוקר בהיר אחד וחסר דאגות, אני נכנסת לפורום האהוב עלי (של התאומות במקרה שלא הבנתם) ולעיני נגלה אבטיח ענקי!!!!!!! מה זה הדבר המגעיל הזה אני נשבעת לכם שזה עושה לי רעעעעעעעעעעעעעע! תורידו את הדבר המזעזע הזה מהעיניים שלי! הן סובלות!!!

מריה12

New member
עדיף את הפרסומות שקופצות פעם ב..מאש

מאשר שכל הפורומים יהיו בצבעי ירוק אדום!!!!! איזה שילוב דוחה!

Starting Skater

New member
לא הבנתי מה רע בצבעים?

אז לא כזה מתאים, אבל כשקונים זה או ירוק ואדום, וחוצמזה שטובורג אדום זה מגעיל לאללה, ורק טובורג רגיל (ירוק) אפשר לישתות, בעיקרון כשזה קר אז זה מאד טעים, רק שזה קצת חלש...., אבל בלי ויכוחים הבירה הכי טובה בעולם היא ללא צל של ספק : Corona Extra, אין תחרות אפילו...., טוב זה כבר לא כל כך קשור, אבל השילוב של הצבעים באמת מגעיל, במיוחד האדום כהה....

AM16

New member
מה לא רואים, זה windows 98

והוא אולי ישן אבל הוא טוב מאוד

אין כמו ווינדוס 98!!!

וזה לא קשור זה במקרה עשה לי את זה... בד"כ זה ניראה ככה:

מריה12

New member
אה וואלה.. כן.. אוף..

לאאאאאאא אני לא רוצההההה!!!!! מחזירים לי את הווינדוס 98´!!!! עד שהיתרגלתי ל-XP שלי.. אני לא רוצה 98!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף! ביל גייטס הזה! היה חייב לעשות את הדבר הזה שהוא עשה של הווינדוס XP הפרוצים.. איזה חרא! בעעעעעעע

ענבר 2002

New member
לא הבנתי למה .....

לוקחים לך את XP לי יש XP והוא מצוין!!! למה מחזירים לי את 98 הדפוק??? ומה זה קשור לביל גייטס??

מריה12

New member
חח לא הבנת..

אנחנו כועסים על השילוב של הצבעים כי כל הפורום נהפך להיות כזה!!! זה שהבירה הזאת בצבעים האלה.. אז לא אכפת לנו.. רק שזה הרס את כל הפורום!

omarykate

New member
שאלה חשובה

מישהו יודע איך מעיפים את הפרסומת המעצבנת הזאת מצד שמאל?? (הפרסומת שלל שני בקבוקי הבירה)

למעלה