נמאס לנקות תחתונים!!

א י ד י

New member
נמאס לנקות תחתונים!!

הי, בני בן 3 והתחלתי איתו גמילה בספטמבר שהלכה לא רע- הוא כבר עשה פיפי וקקי בשירותים, קיבל ממני חיזוקים והפתעות קטנות והיינו מבסוטים. משום מה, משהו השתבש בדרך והוא חזר לעשות בתחתונים. אני שואלת ומזכירה לו ללכת לשירותים והוא אומר שהוא לא צריך ופשוט עושה בתחתונים. ניסיתי לדבר איתו, להסביר, להתעלם ופשוט להחליף לו. וכלום לא עוזר. האם להחזיר אותו לחיתול? מה לעשות??!! דרך אגב- הוא מסוגל להסתובב עם קקי בתחתונים וזה לא מזיז לו. הוא אפילו לא מבקש שאחליף לו!

בן 3

שלום רב אולי לנסות שוב הכל מהתחלה או לקחת אותו באופן יזום לשירותים או להושיבו על סיר בצורה יזומה לנסות לברר אולי משהו עובר על הילד? לשוחח עם הגננות ? בכל מקרה ללא לחץ גם כאן מדובר בילד שהינו עדיין צעיר בברכה ד"ר יוסי בנימיני

א י ד י

New member
מצאתי "טריק" נחמד לגמילה

ראיתי באיזה תוכנית בטלוויזיה ואימצתי- קניתי ערימה של גולות צבעוניות וקופסא שקופה ואמרתי לבן שלי שבכל פעם שהוא יעשה פיפי או קקי בסיר/ שירותים הוא יקבל גולה, ובכל פעם שנגיע ל- 10 גולות אני אקח אותו לחנות והוא יקבל הפתעה. לא יאומן איך הילד מבסוט! הוא אוסף גולות ואם בורח לו הוא בהיסטריה שאני לא אקח לו גולה- אז הוא מתיישב בשירותים ו"מסיים את העניינים שלו" שם. החלטתי באמת לקחת את העניין יותר באיזי ולהפנים שלנקות את התחתונים של הבן שלי זה לא הדבר הכי גרוע בעולם...

למעלה