נמאס לשמוע "רצון העם" - צריך להודות: בישראל העם מטומטם

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין לי מושג. מה דבריך קשורים לדברי? שאלתי שאלה כללית. כשכתבתי אותה חשבתי על עסקת החטופים אם חשוב לך לדעת. אבל בכל מקרה אין קשר בין תגובתך לשאלה ששאלתי.
עד כדי כך אינך מבחין מה קשור?
תהית, האם "קיום" רצון העם עדיף על לקבוע עבורו מה טובתו גם אם זה בניגוד לרצונו?
אז אני מצידי תהיתי ואחדד: האם 2000 הרוגים הם קיום רצון העם או שזוהי פשוט טובתו בניגוד לרצונו.

Harrington

Well-known member
מנהל
עד כדי כך אינך מבחין מה קשור?
עד כדי כך, ה' ירחם.
תהית, האם "קיום" רצון העם עדיף על לקבוע עבורו מה טובתו גם אם זה בניגוד לרצונו?
אכן כך תהיתי.
אז אני מצידי תהיתי ואחדד: האם 2000 הרוגים הם קיום רצון העם או שזוהי פשוט טובתו בניגוד לרצונו.
אוקיי, חזרת על השתלשלות האירועים. אולם לא טרחת במסגרת חזרתך זו (יישר כח עליה) להצביע על קשר כלשהו :). אני עדיין לא מצאתי קשר כזה. בוודאי שלא מצאתי בדבריך מענה לשאלתי/תהייתי, כך שלפחות מבחינתך, היא בעינה עומדת.
אם הרעיון היה לנסות להצחיק, אודה לך כמובן על הנסיון המכובד, אבל חוששני שאיאלץ לציין שנכשלת. שום דבר מיוחד לא מצחיק אותי ב2,000 הרוגים או באזכורם כביכול כ"טובת העם" מתוך רצון/נסיון להגחיך את דברי האחר. כל זאת כמובן לא מחייב אותך לכתוב ברמה גבוהה יותר מזו שבחרת בה, שכן זה בין השאר עניין של מסוגלות מן הסתם. אבל בכל זאת, היה נחמד אם היית מנסה.

כך או אחרת שורה תחתונה, מתאר לעצמי שבהיותך ישר, כן והגון לא תכחיש שלשאלתי לא ענית, כך שאם תוכל להואיל בטובך, כמה נחמד יהיה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עד כדי כך, ה' ירחם.

אכן כך תהיתי.

אוקיי, חזרת על השתלשלות האירועים. אולם לא טרחת במסגרת חזרתך זו (יישר כח עליה) להצביע על קשר כלשהו :). אני עדיין לא מצאתי קשר כזה. בוודאי שלא מצאתי בדבריך מענה לשאלתי/תהייתי, כך שלפחות מבחינתך, היא בעינה עומדת.
אם הרעיון היה לנסות להצחיק, אודה לך כמובן על הנסיון המכובד, אבל חוששני שאיאלץ לציין שנכשלת. שום דבר מיוחד לא מצחיק אותי ב2,000 הרוגים או באזכורם כביכול כ"טובת העם" מתוך רצון/נסיון להגחיך את דברי האחר. כל זאת כמובן לא מחייב אותך לכתוב ברמה גבוהה יותר מזו שבחרת בה, שכן זה בין השאר עניין של מסוגלות מן הסתם. אבל בכל זאת, היה נחמד אם היית מנסה.

כך או אחרת שורה תחתונה, מתאר לעצמי שבהיותך ישר, כן והגון לא תכחיש שלשאלתי לא ענית, כך שאם תוכל להואיל בטובך, כמה נחמד יהיה.
טוב. חבל להתווכח אתך. אתה הרי תמיד צודק עפ"י דעתך כמובן.

Harrington

Well-known member
מנהל
טוב. חבל להתווכח אתך. אתה הרי תמיד צודק עפ"י דעתך כמובן.
אין כל דרך לדעת :). אם וכאשר תכתוב משהו, משהו ענייני כזה שאולי אפילו, רחמנא לצלן, יתייחס לדברי עליהם התיימרת להגיב, או אז אוכל להתייחס ונוכל לבחון מי צודק. בינתיים כאמור, פשוט לא כתבת מאומה.

Henry0

Well-known member

צריך להודות: בישראל העם מטומטם​

בישראל, כמו בכל העולם, יש כמות די קבועה של מטומטמים.
(היוצאים מהכלל אלו היהודים האשכנזים, עם רמת IQ ממוצעת גבוהה יותר בכ- 15-10 נקודות).

הבעייה היא לא המטומטמים, אלא הפוליטיקאים הציניקאים,
שמבינים שעל המטומטמים הכי קל לעבוד,
ולכן עיקר השיווק הפוליטי הולך בכיוון המטומטמים,
וכך יוצא, שכוחה של המפלגה השלטת, מבוסס כמעט אך ורק על מטומטמים.

ואם המפלגה רוצה להשאר בשלטון,
היא חייבת להמשיך בדברי טימטום,
כי זה עובד הכי טוב על עיקר הבוחרים שלהם.

למעלה