נמאס מאתרים שרוצים הרשמה!

נמאס מאתרים שרוצים הרשמה!

למישהו יש אתר לא מוכר שמספק כתובת אימייל תוך שניות? רוצים ממני אימייל אבל מסרבים לקבל את של וואלה, חוצפה!

ilaya

New member
האמת היא שתמיד רציתי

לפתוח אימייל פה. אף פעם לא יצא לי.

למה אתם משלמים על משהו....

ולא משתמשים בו. חבל על הכסף. אתם לא רוצים אימייל של הספקית אינטרנט שלכם? רק תגידו להם והם יורידו לכם כסף מהחיוב החודשי. חבל.... גם יש להם בדר"כ את האימיילים הכי טובים עם המון אפשרויות. אני גם מעדיף לשלם עוד 10 שקלים בחודש לקבל סינון ווירוסים. תראו לי חברה אחת שנותנת אימיילים בחינם ועושה את זה.

לא נותנים מייל של ספקית

בהרשמה לאתרים. תוך שבוע תתחיל לקבל ספאם בכמויות.

אבל כבר לכמה אתרים אני נכנס?

וחוץ מי זה אם אני רואה שאני מתחיל לקבל spam מאתר מסויים אני מכניס את כל שולחי ההודעות לרשימת block senders. או שאם זה כבר מתחיל להיות בעייתי אני נותן פקודה שלא מקבל אף אימיילים מאתר מסויים. אני נרשם לאתרים חופשי ואולי מקבל הודעת דואר זבל אחת ביום. והיא נמחקת אוטומטית. ודרך אגב בחיים לא קיבלתי ווירוסים למחשב. לפי דעתי השימוש בכמה תיבות דואר סתם מסורבל ולא נוח. תמיד אפשר להסתדר.

Deviation

New member
בנגוע לוירוסים לתיבת מייל

אני יכול לסדר לך משהו כדי שתהיה פעם ראשונה
וברצינות, זה קצת מפתיע במיוחד לאור העובדה שבזמן האחרון הוירוס MyDoom היה כ"כ נפוץ עד שאחד מכל 12 אימייל בעולם היה נגוע בוירוס הזה. אולי האנטי וירוס שלך מקרטע או שלא יודע מה

כבר אמרתי בהודעה קודמת...

שיש לי סינון ווירוסים בשרת. וכל דואר זבל שקיבלתי היה נגוע בווירוס הזה. וגם אצלי האנטי ווירוס מסנן את ההודעות כשאני מקבל אותן וגם שולח (אני עושה טובה לאנשים אחרים). אני חושב שזה המקסימום שאני יכול לעשות. רק שכחתי להגיד שקאזה אין לי ואם אני רוצה להוריד אני מתקין אותה ליום ואז לא משאיר לה זכר. גם בעזרת adware! כל מה קשור למחשב שלי אני מאוד אובססיבי אני לא יכול שהוא יהיה איטי או שפתאום יופיעו לי דברים שאני לא ראיתי.

Trranger

New member
נטוויז'ן ../images/Emo99.gif

יש להם סינון דואר זבל שעובד מצויין... מבערך 30 ליום(כן אני יודע שזה הרבה
) ירדתי לבערך 2-3 בשבוע... והם כל הזמן משפרים את השירות

yuval k

New member
GMX ../images/Emo99.gif

כמעט כל הספאם מסונן... רק שתי בעיות - אני מקבל את רוב המיילים עם הוירוסים (אבל יש נורטון נפלאש - גם האייקון הצהוב של בדיקת ההודעות יותר נראה מאשר האייקון של האווטלוק שמסמל שיש מיילים חדשים
), וחלק מהמיילים בעברית הולכים לאיבוד בספאם (אבל אני מקבל דיווח ספאם פעם ביום, במידה ויש - כך שאין שום בעיה. מקסימום מחכים קצת..). עפ"י רוב אני מקבל מיילים באנגלית, כך שזה נפלא
10 מ"ב ו-POP3. מה בנאדם צריך יותר?

לי יש 15 מגה

אף פעם לא קיבלתי ווירוסים (רק תמיד התראה). ככה שאני לא מתעסק עם זה בכלל וזה גם לא מעניין אותי. אבל בזק בינלאומי ממש גרועים במהירות. לרוב אני מוריד על 90 KB וגם לפעמים על 30.

פלוטוֹ

New member
לי יש מיילוושר,

אני רואה את כל האימיילים ישירות מהשרת, מנהל רשימות blacklist בקלות, הוא מזהה לבד הודעות SPAM בד"כ, הוא מזהה ישר ווירוסים. אחרי המייל וושר כל הדואר שנשאר עובר לאוטלוק שם אוטומטית הנורטון מסנן ווירוסים. ולי נשאר לקרוא את המכתבים בהנאה

Deviation

New member
גמני גמני..

לי יש SpamKiller ו McAfee Anti Virus
שום דואר זבל וקצת וירוסים שנמחקים.

למעלה