נמאס מהבלוג של נועה לביא!

Chris Redfield

New member
נמאס מהבלוג של נועה לביא!

פוסט שלישי רצוף על פרו-השתמטות מצה"ל מבית היוצר של נועה החופרת לביא, מוצג אצלכם בדף הבית. מזה הקידום מכירות הזה שאתם עושים לה? אז היא מנהלת? אבל 3 פוסטים בעלי אותו נושא בהם היא מגנה חוק חיי וקיים במדינת ישראל. זכותכם להציג דעות רבות ומגוונות ולעודד דיונים, סבבה. אבל 3 פוסטים של אותו המשתמש ועם תוכן ממוחזר? עכשיו אולי תציגו 3 פוסטים של מתנגדים להשתמטות? שיהיה שיוויוני ודמוקרטי כמו שאתם מציגים את עצמכם. למה אתם נותנים מקום ומקדמים רק דעה אחת? לי מפריע שגולשי תפוז צריכים לקורא פעם אחר פעם דעות קיצוניות כאלה. מנגד לא מקודמים פוסטים מאנשים שכן שירתו ותרמו והרגישו מיצוי וסיפוק. אפילו מאנשים ששרתו מחוסר ברירה משום שחוק זה חוק ובחרו לחרוק שיניים 3 שנים ולא להמציא לעצמם בעיות נפשיות.

למה שאתה לא רוצה לקרוא אל תכנס

לא נראה לי שהם יתחילו להפר את חופש הביטוי בקטע הזה..

Dark faith

New member
לא מדובר כאן על הפרת חופש הביטוי

מדובר כאן על קידום תופעה שהיא כל כך כואבת, תופעה שפוגעת בכלל מדינת ישראל. השתמטות היא פגע רע.

SimsY

New member
אין כאן קטע של חופש הביטוי

שתכתוב מה שהיא רוצה הטפילה הזאת - עצם העובדה שמקדמים אותה ואף ממליצים עליה בתפוז מראה מה תפוז חושב על אלה שלא משרתים ועל אלה שלא. כמו שאמרתי - מתישהו לפרייארים יימאס ואז נראה מי ישמור על המדינה הזאת.

הם מקדמים כמעט הכל

גם רשומה נגד הומואים ורשומה נגד השתמטות ועוד מלא מלא רשומות מכל מיני נושאים. הם מקדמים לא רק נושאים שאתה מסכים איתם אלא גם כאלה שלא, מה לעשות.

wranger

New member
רק כדי לא להשאיר את השרוט בודד בצריח -

גם אני לא מסכים עם דעתה של נועה לביא. אבל -
אני בספק אם אי שם יושב נער לפני גיוס, מתלבט ומתייסר קשות בשאלה האם להתגייס לצבא או להשתמט, מעלה טיעונים בעד ונגד על פיסת נייר, מתייעץ עם חברים שהתגייסו וחברים שהשתמטו - ואז נכנס לתפוז, מגיע לבלוג של נועה לביא ואומר לעצמו "אהה! זהו! זאת ההוכחה הסופית לזה שאני צריך להשתמט! זהו! הרשומה הזו שינתה את חיי!" כאילו, פרופורציות, אה?
למדתי פעם באיזה מבוא-ליסודות-הטרום-פרה-סוציולוגיה, שלפעמים צריך שמישהו יביע את הדעה שכנגד, כדי לחזק את צדקת העמדה הנגדית. או משהו כזה. לא יודע, קצת ניקרתי בשיעור הזה. העניין הוא שדעה שנוגדת את דעת הכלל יכולה מדי פעם דווקא לחזק את דעת הכלל, רק בעצם העובדה שכווווולם מתאחדים סביבה.
ועוד קצת בנושא פרופורציות - לבלוג של נועה לביא נרשמות המוני כניסות, היא מרוויחה מזה חשיפה (ואולי גם כסף, אם היא רשומה לשירות התשלומים של תפוז). לתפוז יש אינטרס כלכלי גם כן. אפילו הפורום הזה "הרוויח" כבר שני שרשורים חדשים (למרות ששניהם באותו נושא ומן הראוי שהיו מאוחדים לאותו שרשור). כולם מרוויחים, ושוב - נועה לביא היא לא זו שתגביר את תופעת ההשתמטות.

wranger

New member
אממ. קצת התברברתי שם. הנה סיכום:

בקיצור, לא הגיוני ולא כלכלי לקדם תמיד רשומות שעוסקות בעניינים שכולם מסכימים עליהם.

SimsY

New member
בניגוד למה שאתה חושב

הדברים כן משפיעים - אנשים שקוראים את זה ורואים שזאת הגישה יחשבו פעמיים בפעם הבאה שיקראו להם למילואים או שידרשו להגן בחייהם על המדינה. יש דבר כזה שנקרא חופש הביטוי ויש דבר כזה שנקרא התרסה שלא מתקבלת על הדעת

SimsY

New member
עצם זה שהיא עוברת גלורופיקציה על ידי תפוז

כשיש אנשים במדינה הזאת שקורעים את התחת בשבילה זאת יריקה בפרצוף של אנשים כמוני - ואני לא אשאר שותק להרבה זמן לגבי זה - יש גבול לכמה אפשר שדופקים אותך ואתה לא תענה

Tali1912

New member
חחחחחחחחחחחחח

היא ראתה שנכנס לה איזה תקציב עלוב לקנות עצמות לכלבים של העמותות אז היא טוחנת עוד ועוד את נושא ההשתמטות, על חשבון חיילים קרביים ששומרים עליה ועל עוד אוכלי חינם כמוהה שלא נתנו במיל בחובה שלהם למדינה. אולי צריך לפנות לדובר צה"ל שינערו קצת את הנהלת תפוז או לאיזה גורם שאחראי על פורטלים ואינטרנט שקצת ינער את העורכים של הפורטלים שיפסיקו לתת במה לאנשים משתמטים שרוכבים על הסוס שאין להם. על אנשים משתמטים משירות צבאי צריך אשכררה להקשות את החיים ולחבל להם בעתיד המקצועי ובכל תחום שהם רוצים.

ע ל ו מ ה

New member
שרשר את שני השרשורים זה לזה

אין טעם לדחוף הודעה אחרת לדף הבא, כשהנושא זהה

SimsY

New member
אני לחלוטין חושב שזאת בושה

שאתר מוביל בישראל מעודד לפגיעה בבטחון המדינה - מעניין מה יקרה פה בזמן מלחמה.....

ronatd

New member
זה לא רק נושא ההשתמטות

נועה לביא היא האישה הכי שוביניסטית שאני מכיר. בכל רשומה שהיא מתייחסת לנושא הטרדות מיניות, תמיד הגבר הוא הקורבן, והאישה פיתתה אותו. כבר הגבתי בבלוג שלה ברשומה "א' לקלבוש", אך אחרי 2 תגובות החלטתי שזה לא לרמה שלי להגיב. דוד.

ronatd

New member
זו לא השמצה, זו האמת

להאשים את הקרבן, לומר שזו שנאנסה או הוטרדה מינית, היא בעצם אשמה? אני ממש לא מבין את הגישה הזו.

למעלה